- 25 Mart 2025
- 767
- 175
- 18
- 33
- Konu Sahibi birhayal92
Merhaba kızlar pazartesi opu oldum perşembe günü de 3.gün taze transfer olacağımı söylediler ama aklıma birşey takıldı şimdi bunu 3.güne kadar donduracaklar mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5. güne kadar dondurcaklar mı yazmak istedin heralde :) ben de merak ediyorum bunu.Merhaba kızlar pazartesi opu oldum perşembe günü de 3.gün taze transfer olacağımı söylediler ama aklıma birşey takıldı şimdi bunu 3.güne kadar donduracaklar mı
Hayır dondurulmuş 5.gunden sonra senin isteğiyle olan bir durum s3n pazartesi opu oldun kaçtan yumurtan toplandı ki 3.gun taze transfer yani hücreler eşit bulunuyor mu diye perşembe gününe kadar takip edecekler risk olmasın diye 3.gun transfer edilecek sanırım senin yumurtan tek miMerhaba kızlar pazartesi opu oldum perşembe günü de 3.gün taze transfer olacağımı söylediler ama aklıma birşey takıldı şimdi bunu 3.güne kadar donduracaklar mı
Maalesef 4 yumurta toplandı onunda zaten sadece bir tanesi olgunmuş döllenmiş doktorumla da konuştuğumda da zaten amh düşük olduğu için ben 5 e götürmeyin demiştim doktorumda zaten o riski almayız dediHayır dondurulmuş 5.gunden sonra senin isteğiyle olan bir durum s3n pazartesi opu oldun kaçtan yumurtan toplandı ki 3.gun taze transfer yani hücreler eşit bulunuyor mu diye perşembe gününe kadar takip edecekler risk olmasın diye 3.gun transfer edilecek sanırım senin yumurtan tek mi
Olsun sağlıklı olsun benimde 3.gun embriyosu idi pgt gönderelim dedi ben istemedim riske atmak istemedim umarım pozitif sonucunuz olurMaalesef 4 yumurta toplandı onunda zaten sadece bir tanesi olgunmuş döllenmiş doktorumla da konuştuğumda da zaten amh düşük olduğu için ben 5 e götürmeyin demiştim doktorumda zaten o riski almayız dedi
İnşallah sağlıklıdır işte perşembeye kadar bir sorun olur mu acaba onun endişesi sardı size neden pgt önerildi kiOlsun sağlıklı olsun benimde 3.gun embriyosu idi pgt gönderelim dedi ben istemedim riske atmak istemedim umarım pozitif sonucunuz olur
Yaş 36 ama benm gittiğim hastane hep öneriyor pgt olunca daha yüksek oranlı sağlık li olduğunu soleuyorlar ama pgtl kimyasal yaşayan arkadaşlar var benim embriyo çok iyidir zaten hatta 3.gun 4.gun embriyosu gibiydi ama bizim morfolojik sorunda var 1tanecik topladılar benm daha vahimİnşallah sağlıklıdır işte perşembeye kadar bir sorun olur mu acaba onun endişesi sardı size neden pgt önerildi ki
Bende işte anlamıyorum diğerleri neden hep boş içi olgun değil sebep nedir acaba bende iğnelere başlamadan önce 5 yumurtam vardı mesela iğnelere tepki veren 4 dü Allahım bu yolda kimseyi yormasın inşallahYaş 36 ama benm gittiğim hastane hep öneriyor pgt olunca daha yüksek oranlı sağlık li olduğunu soleuyorlar ama pgtl kimyasal yaşayan arkadaşlar var benim embriyo çok iyidir zaten hatta 3.gun 4.gun embriyosu gibiydi ama bizim morfolojik sorunda var 1tanecik topladılar benm daha vahimignelere cevp alamiyrum sanırım oda nasip olmadı sıkma canını olası varsa her sekilde oluyor Rabbım yeterki nasip etsin
İşte buda nasip hepimiz bir yumurta 1spermden geldik ama şu zamanda düştüğümüz hallere bakınca insan üzülüyor Rabbım bundan aşağıya etmesin sağlığımız daim olsun nediyleimBende işte anlamıyorum diğerleri neden hep boş içi olgun değil sebep nedir acaba bende iğnelere başlamadan önce 5 yumurtam vardı mesela iğnelere tepki veren 4 dü Allahım bu yolda kimseyi yormasın inşallah![]()
Ay çok güzel söylediniz valla gerçekten de öyle hatta ben bu aşamaya bile gelemem sanıyordum valla yine bugünlerimize de şükürİşte buda nasip hepimiz bir yumurta 1spermden geldik ama şu zamanda düştüğümüz hallere bakınca insan üzülüyor Rabbım bundan aşağıya etmesin sağlığımız daim olsun nediyleim
Merhaba, 3.gün taze transfer yapacaklar. Yani dondurma falan olmayacaktır.Merhaba kızlar pazartesi opu oldum perşembe günü de 3.gün taze transfer olacağımı söylediler ama aklıma birşey takıldı şimdi bunu 3.güne kadar donduracaklar mı
Ay inşallah peki bunun yarın ya da perşembe günü gelişiminin durması vs gibi olumsuz birşeyler yaşama şansımız da var dimiMerhaba, 3.gün taze transfer yapacaklar. Yani dondurma falan olmayacaktır.
Pazartesi opu olduysanız o günü saymıyorsunuz. Salı 1.gün oluyor ve 3.güne kadar gelişimini gözlemleyip Perşembe de taze transfer olarak transfer edilecektir. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız![]()
Genellikle böyle bir şey olmuyor ama tabi ki böyle bir ihtimal var. Siz güzel olacağına odaklanınAy inşallah peki bunun yarın ya da perşembe günü gelişiminin durması vs gibi olumsuz birşeyler yaşama şansımız da var dimi
Ay inşallah hepimiz sağlıkla pozitifi görüp kucağımıza alalım inşallahGenellikle böyle bir şey olmuyor ama tabi ki böyle bir ihtimal var. Siz güzel olacağına odaklanıninşallah pozitif sonuç alırsınız
![]()
Hayır dondurulmuyor şuan daha hücreler bölünüyorMerhaba kızlar pazartesi opu oldum perşembe günü de 3.gün taze transfer olacağımı söylediler ama aklıma birşey takıldı şimdi bunu 3.güne kadar donduracaklar mı
Bende 4 eylülde 3.gün taze transfer oldum banada 16 eylül test tarihi dediler allahım ikimize de pozitif görmeyi nasip etsin inşallah peki neler yapıyorsunuz bu süre zatfında genelde uzanıyor musunuzMerhaba 30 Ağustos opu oldum. 2 eylülde 3. Gün taze transfer oldum bugün ovitrella iğnesi yapmamı istediler (daha önce opu öncesi yapmıştım) 12 eylül tahlil günü
Bende 4 eylülde 3.gün taze transfer oldum banada 16 eylül test tarihi dediler allahım ikimize de pozitif görmeyi nasip etsin inşallah peki neler yapıyorsunuz bu süre zatfında genelde uzanıyor musunuz