Merhaba değerim 27 çıktı sanırım hamileyim31 yaşındayım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba değerim 27 çıktı sanırım hamileyim31 yaşındayım.
Uhuuuu harika sevindim canım. 10.gündü demi bugün transferden sonra.Merhaba değerim 27 çıktı sanırım hamileyim![]()
Evet değerim yükselir demi yaUhuuuu harika sevindim canım. 10.gündü demi bugün transferden sonra.
Yükselir canım geç tutunmuştur korkma güzel beslennn bol suEvet değerim yükselir demi ya![]()
Sanırım kan testi vermişsiniz çıkan değer 10. gün için normal sanırım. 14. gün verdiğimde 580 çıkmıştı. Sizin de gittikçe yükselir inşallahYaaa çok teşekkür ederim yapcam ama korkuyorum aslında bugünde yapsam çıkarmış ama yarın arkadaşıma gitcem moralim falan bozulsun istemiyorum ama desteğiniz için çok teşekkür ederim
Sizin ikiz falan mıSanırım kan testi vermişsiniz çıkan değer 10. gün için normal sanırım. 14. gün verdiğimde 580 çıkmıştı. Sizin de gittikçe yükselir inşallahTebrik ederim. Bu arada bende de yerleşme kanaması olmadı. Herkeste olmuyor.
Yok hayır tekSizin ikiz falan mı![]()
Ayy dua edin lütfen benimde yükselsin kimyasal falan olmasın inşallahSizin ikiz falan mı![]()
İnşallah yükselir içinizi ferah tutun, negatif düşünmemeye çalışınAyy dua edin lütfen benimde yükselsin kimyasal falan olmasın inşallah
Bugün sizden dua bekliyorum tekrar kan vercem yükseliyormu bakmak istiyorum yine haber veririm mutlakaUhuuuu harika sevindim canım. 10.gündü demi bugün transferden sonra.
Dualarım sizinle. Bende şimdi hastane kapısından giriyorum içeriBugün sizden dua bekliyorum tekrar kan vercem yükseliyormu bakmak istiyorum yine haber veririm mutlaka![]()
Dualarım sizinle inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumLütfen dua edin bugün kan vercem tekrar![]()
Ayyy amin inşallah siz ne için gitmiştinizDualarım sizinle. Bende şimdi hastane kapısından giriyorum içeriçoook güzel haberler alalım
2.kanı görmeye gitmiştimAyyy amin inşallah siz ne için gitmiştiniz
Dün 27ydi 4 te vermiştim bugün 32.7 sabah 11 buçukta verdiğim2.kanı görmeye gitmiştim![]()
İnşallah tutmuşturMerhaba kızlar bende 3.gun taze embriyo transferi oldum bugün 10.gün belirtiler bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var ama bunlar ilaçlardan da oluyor sanırımtutacakmi merakla bekliyorum umarim benim gibi bekleyen tüm anne adaylarına anne olmayi nasip etsin Rabbım
![]()