3.gün taze embriyo transferi olanlar 9.gün idrarda silik çizgi

alynadrli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
17
7
1
24
Transferin 9. Günü 3.gun taze embriyo transferi olmuştum silik çıktı var mıdır sizce
Screenshot_2023-06-05-11-35-45-525_com.whatsapp.jpg

Merhabalar 5 haziranda 3.gün embriyosu taze transfer oldum. 17 haziran test günümdü kan verdim sonuç 15,5 çıktı test verdiğim akşam kahverengi lekelenmem oldu çok az ertesi gün geçti 19 hazirada verdim tekrar 33,2 çıktı sizce normal mi bu sonucum lütfen yardımcı olur musunuz sonucu bu şekilde olup olumlu olan var mı..

Merhabalar 5 haziranda 3.gün embriyosu taze transfer oldum. 17 haziran test günümdü kan verdim sonuç 15,5 çıktı test verdiğim akşam kahverengi lekelenmem oldu çok az ertesi gün geçti 19 hazirada verdim tekrar 33,2 çıktı sizce normal mi bu sonucum lütfen yardımcı olur musunuz sonucu bu şekilde olup olumlu olan var mı..
Olabilir çok normal ama dikkatli ol oturup kalkmana falan sonucun az çokmış benim 118.2 çıkmıştı

Ama dikkatli ol yinede oturup kalkmana yerden eğilip birşey alma dolaba yükselip elini sakın uzatma
😑 dikkat etmeye çalışıyorum yarın test verecegim bakalım ne çıkacak
Sonucunu yaz mutlaka çok merak ettim inşallah herşey gönlünce olur emeğin çaban boşa gitmez 🙏❤️
Yarın paylaşırım inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim🥰

Ama bugün 4. Gün yanı en son test verdiğim günden 4 gün sonra verdim 100 ve üzeri değer bekliyorduk dedi ptsi tekrar ver dedi eğer bu şekil devam ederse sanırım ilaçları bıraktıracak

Konuyu ben açmıştım ilk transferde pozitifti ama düşük yaptım şimdi 2. Transferimin 6. Günü idrar testinde silik çıktı 3. Gün embriyosu 3 embriyo konulmuştu çoklu gebelikten dolayı erken çıkmış olabilir mi çatlatma iğnesi kullanmadim
Screenshot_2023-09-26-17-46-17-885_com.instagram.android.jpg

Konuyu ben açmıştım ilk transferde pozitifti ama düşük yaptım şimdi 2. Transferimin 6. Günü idrar testinde silik çıktı 3. Gün embriyosu 3 embriyo konulmuştu çoklu gebelikten dolayı erken çıkmış olabilir mi çatlatma iğnesi kullanmadim
aa hatırlıyorum sizinle konuştuğumuzu. çok üzüldüm düşükle sonuçlanmasına. ama çokta sevindim tekrar tutunmasına. inşaallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliğiniz. çizgiyi çok net bir şekilde görüyorum bende. hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X