Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3.gün taze embriyo transferi olanlar 9.gün idrarda silik çizgi
aa hatırlıyorum sizinle konuştuğumuzu. çok üzüldüm düşükle sonuçlanmasına. ama çokta sevindim tekrar tutunmasına. inşaallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliğiniz. çizgiyi çok net bir şekilde görüyorum bende. hakkınızda hayırlısı olsun.
Başlangıç için guzel bir değer. İki katı artıp artmaması önemli artık. Hayırlı olsun sağlıkla devam eder insaallah. Ama kan degerinden cogul mu tek mi belli olmaz gebelik. Ancak keseyi gorunce kesin konuşabiliriz demişti.
Konuyu ben açmıştım buraya 3. Testimi atisim ilk transferim düşük 2. Transferim kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum şimdi diğer ay tekrar basliycaktik tüp bebeğe adetime 3 gün kala test yaptim bu şekilde çıktı acaba kuruma mi diye 4 5 defa su tuttum hala bu şekilde duruyor acaba olabilir mi
Konuyu ben açmıştım buraya 3. Testimi atisim ilk transferim düşük 2. Transferim kalbi durdu bebegimin kürtaj oldum şimdi diğer ay tekrar basliycaktik tüp bebeğe adetime 3 gün kala test yaptim bu şekilde çıktı acaba kuruma mi diye 4 5 defa su tuttum hala bu şekilde duruyor acaba olabilir mi