3.gün tek embriyo ile pozitif görenler

Tureed

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
3.196
5.972
108
Kızlar Bi dahaki adette transfer e baslıcaz fakat içim içimi yiyiyo kaliteli dediler ama 3.gün tek embriyo ile pozitif gördünüz mü ilk tedavim 2 embriyo olustu 1 tanesini koyarız dedi doktor beni düşünceler sardı😔

Kızlar Bi dahaki adette transfer e baslıcaz fakat içim içimi yiyiyo kaliteli dediler ama 3.gün tek embriyo ile pozitif gördünüz mü ilk tedavim 2 embriyo olustu 1 tanesini koyarız dedi doktor beni düşünceler sardı😔
Merhaba canim bende transfer oldum 4.gunum bugun 2 tane 3.gun emriyo transferim oldu

Hayırlı olsun bebişin seninle olsun inşallh varmı belirti😌 benimde 8 hücreli kaliteli dedi ama 1 tane olcak ilk tedavim 2 embriyom oldu fakat dieri orta kalite 6.gün ondan koymayalım dedi herhalde

benim de bugün yumurtalarım toplandı 4 adet yumurta çıktı amh düşük benim. merak ettiğim şu benim ilk gün döllenme olmayınca diğer günler döllennme olmuyor mu ? ya da olursa kalştesiz mi oluyor. yarın beni arayacaklar ama konuya hakim değilim yarın mı döllenmek zorunda:) yardımcı olursanız çok sevinirim

Canım hayırlısı olsun öncelikle bana söyle dediler opudan sonra o gün yrn arayıp bilgi vericem dediler aradıklarında 2 embriyo döllenmiş bazen nadir olarak digerleri de cevap veriyor izliyoruz demişlerdi bende öle olmadı ama burda okudum taze embriyo olurken 1 beklerken. 2 olmus orda öğrenmiş sadece su evrede sakin kalın ben cok endise yapmıstım en zoru daha kendime yyeni geldim cok emek veriyoruz diyorlar ya pozitif kalın gercekten onu yapmaya calısın inşallah bebeklerimiz bizimle olur🌝

benim de bugün yumurtalarım toplandı 4 adet yumurta çıktı amh düşük benim. merak ettiğim şu benim ilk gün döllenme olmayınca diğer günler döllennme olmuyor mu ? ya da olursa kalştesiz mi oluyor. yarın beni arayacaklar ama konuya hakim değilim yarın mı döllenmek zorunda:) yardımcı olursanız çok sevinirim
Buarada 2.günü aramıolar ben bide onu bekledim 😌

Evet benim bir tane döllenmiş şimdi diğer yumurtalar ne oldu onu anlamadım. Kalp çarpıntım beynimi tetikledi sanırım soramadım :)
Bende Bi anda korktum o ikiye de bişe olcak 2 yetcekmi hersry bitti aldıgımız ilaclar etkisi de var suan cok iyi anlıyorum ama sonra düşünüyorsunuz zaten bize 1 tane lazım sağlıklı bebeğe götürsün yeter cok yumurta olup içi boş olup döllenmediğde oluyo ondan güzel seyler düşünün🤗

Back
X