3. gün tek embriyo ile tutanlar

simten81

zarif anne olucam
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
1.035
47
158
Diğer
arkadaşlar bana 3. gün 1. kalite 8 hücreli tek embriyo verildi. bu ikinci denemem merak ediyorum bu durumda gebe kalanlar var mı? rabbim isteyen herkese bebiş versin :Saruboceq:

sımtecım hadı bakalım
canım bak ne guzel kalıtelı embrıyon canım
sen canını sıkma
tabıkı olur nıye olmasın
rabbım ol dedıkten sonra hıcbırsey onu engelleyemez
donmusun varmı 3 tanesını ılerlıyor demıstın

arkadaşlar bana 3. gün 1. kalite 8 hücreli tek embriyo verildi. bu ikinci denemem merak ediyorum bu durumda gebe kalanlar var mı? rabbim isteyen herkese bebiş versin :Saruboceq:

benimde 5tane embriyo oluşmuştu son güne ancak 1 tane kaldı sanırım oda 8 hücreliydi,
onu transfer ettiler ve Allahıma şükür şuan 3.5 aylık hamileyim..
İnşallah Allah sanada nasip eder..

benim ayni senin gibi 3.gun empriyosu 8 hucreli birinci kalite bide ikinci kalite koydular hamileyim su anda burda hep 3.gun empriyosu koyuyolar

canım ikinci güne iki tane kaldı. ama ikiside üçüncü gün devam ettiler. transfer edilen 1. kalite. dondurulan 1. kaliteye yaakın dendi. desteğin için çook teşekkür ederim canım benim. allah sana benimkinin on misli fazla ve daha kaliteli embriyolar nasip etsin.. opuyorumnanaktan
benimde 5tane embriyo oluşmuştu son güne ancak 1 tane kaldı sanırım oda 8 hücreliydi,
onu transfer ettiler ve Allahıma şükür şuan 3.5 aylık hamileyim..
İnşallah Allah sanada nasip eder..
canım ne güzel umut oldun bana çook teşekkür ederim rabbim sana kolay bir gebelik süreci ve hayırlı, sağlıklı evlat nasip etsin a.s.
benim ayni senin gibi 3.gun empriyosu 8 hucreli birinci kalite bide ikinci kalite koydular hamileyim su anda burda hep 3.gun empriyosu koyuyolar
canım benim de ilk denememde 3. gün embriyosu verdiler ama dört tane. üçü 1. kalitedeydi. kimyasal gebelik oldu. ama bende kan pıhtılaşması varmış. şimdi bi tane diye istedim olmadı. canım inşallah kolay bir hamilelikle bebişini sağlıklı bir şekilde kollarına alırsın hayırlı bir evlat sahibi olursun.. olumunekankayizsmile

selam kızlar..!benimde bu 3. denemem. tek embriyo ve 3.gün transferi.şu anda transferin 3.günü ..şansın ne bilmiyorum ...işte bi umut...geçermi 9 gün.ALLAH cc yardımcımız olsun.

slm kızlar bence kaç hücreli olduguna bakmıyor bu işler benim 2 gün embiriosu idi 4 hücreli pozitif sonuç aldım fakat 7 haftada düşük yaşadım olacaksa oluyor.. bol şans

selam kızlar..!benimde bu 3. denemem. tek embriyo ve 3.gün transferi.şu anda transferin 3.günü ..şansın ne bilmiyorum ...işte bi umut...geçermi 9 gün.ALLAH cc yardımcımız olsun.

canım ya benimde bu gün 2. günüm. aramızda bir gün var beraber ilerleyeceğiz. inşallah ikimizinde tutacak. günler geçmiyor ama moralimizi yüksek tutalım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

fransada hep ucuncu gun embryosu beste var ama istenmiyor genelde besinci gun transferi walla burda da tup bebekle bircok kadin hamile kaldigina gore uc ya da bes cok da farketmiyor demektir. hic kafana takma ucu besi.
Insallah hamile oldugun haberini de aliriz.

slm kızlar bence kaç hücreli olduguna bakmıyor bu işler benim 2 gün embiriosu idi 4 hücreli pozitif sonuç aldım fakat 7 haftada düşük yaşadım olacaksa oluyor.. bol şans

canım geçmiş olsun. okumuştum hikayeni. benim ilki kimyasal gebelik oldu. değer bayaa bi yüksekti. hep ikiye katlanmıştı birde. keseyi görecekken gidemedik. kan pıhtılaşmana mutlaka baktır. bana gerek yok dediler ama kan pıhtılaşması çıktı. rabbim yolunnu açık etsin canım.. güzel yüreğin içinde teşekkür ederim

canım ya benimde bu gün 2. günüm. aramızda bir gün var beraber ilerleyeceğiz. inşallah ikimizinde tutacak. günler geçmiyor ama moralimizi yüksek tutalım... hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

evt haklısın..içimde hep olumlu şeyler var..inşallahhh...! neler yapıyorsun? ben yattıgım yerden yazıyorum şu an.yanlızım evde.sıkılıyorum ama ne yapayım..başka şeylere konsantre olamıyorum..aslında kalksam bi duş alsam..bugün hava sıcakk.sıcagı sevmezmiş embriyolar..

aynen canım sıcağı sevmiyorlar ama duştaki sıcaklık etki ediyormuş. bana ılık duş önerdiler. ben pis pis yatayım duş felan yapmıyayım bu gün. sürekli yatmıyorum biraz geziniyorum. sürekli yatma dedi hemşireler. rahme kan akışı zor olur ve kabızlık olur diye. 3 gün sadece evde gezinebilirmişim.

daha sonra buraya ihtiyacı olacak arkadaşlar için yazıyorum bu gün 10. günüm ve idrar testinde çift çizgi çıktı. inanın sadece rabbim ol diyecek. gerisi boş. kaçıncı gün embriyosu olursa olsun üzmeyin kendinizi

SİMTEN mrb. :) bu topiğide sen açmışsın :) arkadaşım senin yumurtaların hangi gün toplandı ve hangi gün transfer edildi, benimki perşembe günü toplandı, transferim bugün...

SİMTEN mrb. :) bu topiğide sen açmışsın :) arkadaşım senin yumurtaların hangi gün toplandı ve hangi gün transfer edildi, benimki perşembe günü toplandı, transferim bugün...

canım benim pazar günü yumurta toplantı. 12 tane. 6 sına işlem yapılmış 3 tanesi döllenmiş. ikinci gün yani salı günü tel açtılar gelin transferinizi yapalım. bi tanesi daha elendi diye. biri ikinci gün 5 hücreli-onlar 4 hücreli istiyorlar- bir tanesi de 4 hücreliydi. dört hücreli olan kaliteli onu vericez dediler. ben çok kötü oldum. hatta ilk uçağa atlayıp dönecektim. sonra embriyolog ile konuştuk. moraliniz bozuksa yapmayalım ama ikinci gün demek kötü deemk değil dedi. istatistiğimiz çok yüksek ikinci gün dediler. ben yine de istemedim onlarda ısrar etmediler. bu ikisini yarında burda görürüz dediler. üçüncü gün 4 hücreli olan 8 hücreli 5 hücreli olan 7 hücreli olmuş transfer öncesi doktorum ile konuştum. ben senin embriyona güveniyorum sen niye güvenmiyorsun dedi . 5. güne bırakıp laboratuvarda büyüyeceğinde içinde büyüsün dedi. transferde de sağolsun moralimi çok yüksek tuttu. ben öyle girdim transfere. ilkinde 4 tane kaliteli yerleştirdiler kimyasal oldu canım. şimdi bir tane tuttu. sakın kimsenin moralini bozmasına izin verme. inan burda o kadar blastı olup gebe kalamayan var ki. kıstasımız yok bu konuda. bi yukarda rabbimiz var o kadar. ama moral çok önemli. ilk denememde yanımda yatan kişi iki yumurtası ile gebe kaldı ve bebişini doğurdu doğuracak. benim 22 tane çıktı ne olcak şimdi kıstas mı hayır. eve o bebek götürdü ben havamı aldım. mesele sadeceeve bebek götürme canım. kimse şanslı ya da şansız deil. eğer 1 yumurta ve 1 sperm varsa belkide en şanslımız odur. lütfen lütfen moralini yüksek tut. ben transferden sonra buraya gelmedim. herkes birbirini etkiliyor moral bozabiliyor. bunlar kasıtlı yapılan şeyler değil ama. biri 10 tane blastım var derken iyice bi eziliyorsun moralin bozuluyor haliyle. bi de sürekli yatma ama sakın yukarıya felan uzanma. eğilirken dizini kır. 1 kilodan ağır bi şey sakın taşıma. ben sadece buna dikkat ettim. transfer dahil 4. gün uçağa bindim 6. gün görevime gittim ama hemen döndüm. ama çanta bile taşımadım. canım çook uzun yazdım ama sıkılmadan okuyacağını düşündüğüm için kısa tutmadım. rabbim yar ve yardımcın olsun.

simtemcim okadar güzel anlatmışsınkı, ne sıkılması, yemin ederim zevkle okudum, bana çok büyük moral verdin, sana nekadar teşekkür etsem az kalır arkadaşım, dediğin gibi moralli olmalıyım, allah bilir herşeyi, ayrıca dikkat etmem gerekenler konusundada çok teşekkür ederim, demekkki ağır kaldırmadıktan ve eğilmedikten sonra bende ayakta durabilirim, evet hep yatmak olmaz, ozaman pzt günü rahat rahat iş yerimede glip çalışabilirm, bana çok yardımcı oldun arkadaşım, çok teşekkür ediyorum....

Simten , hayırlı olsun rabbim kucağında da görmeyi nasip etsin.

ben çok deneme yaptım öncekilerde hep yatmıştım ve evde durmuştum çok sıkıcıydı yaa.. beklemek..

en son denemem hem donmuş embriyoydu hemde işe gittim. 2 tanecik kesem vardı allahım ne mutluluk ikiz sonra teki canlandı güm güm kalbi attı... ve bu sefer bana bebeğim merhaba demişti...

anlatmak istediğim iyiki işe gitmişim iyi yatmadım demiştim çalışırken insanın aklına gelmiyorki ... evdeyken sürekli saate bakmak yada gün saymak insanı delirtme noktasına getiriyordu tabi bu benim yaşadıklarım...

bebeğimin kalp atışı durdu çok üzüldüm fakat bu da Allahtan bunu moralinizi bozmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın .. bebeğimin kalbinin durması tamamen farklı bir konu.. genetiğimde temiz çıktı bebekte anamoli yokmuş sağlam bebekmiş.. işte bu da kader..

fakat tutmuştu ya kalbini güm güm duymuştum yaaa süperrrr di...

fazla yorulmadan yürümek bile iyi gelyor doktorlarda zaten eve kapanmayın diyor..

sevgi ve sağlıcakla kalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…