3. gün tek embriyo ile tutanlar

slm kızlar bence kaç hücreli olduguna bakmıyor bu işler benim 2 gün embiriosu idi 4 hücreli pozitif sonuç aldım fakat 7 haftada düşük yaşadım olacaksa oluyor.. bol şans

panadol, embriyonun tutması için özel ne yaptın arkadaşım, kaç gün dinlendin, nelere dikkat ettin ve sence bebeğin neden düştü? yanlış bişeymi yaptın

Simten , hayırlı olsun rabbim kucağında da görmeyi nasip etsin.

ben çok deneme yaptım öncekilerde hep yatmıştım ve evde durmuştum çok sıkıcıydı yaa.. beklemek..

en son denemem hem donmuş embriyoydu hemde işe gittim. 2 tanecik kesem vardı allahım ne mutluluk ikiz sonra teki canlandı güm güm kalbi attı... ve bu sefer bana bebeğim merhaba demişti...

anlatmak istediğim iyiki işe gitmişim iyi yatmadım demiştim çalışırken insanın aklına gelmiyorki ... evdeyken sürekli saate bakmak yada gün saymak insanı delirtme noktasına getiriyordu tabi bu benim yaşadıklarım...

bebeğimin kalp atışı durdu çok üzüldüm fakat bu da Allahtan bunu moralinizi bozmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlaşılmasın .. bebeğimin kalbinin durması tamamen farklı bir konu.. genetiğimde temiz çıktı bebekte anamoli yokmuş sağlam bebekmiş.. işte bu da kader..

fakat tutmuştu ya kalbini güm güm duymuştum yaaa süperrrr di...

fazla yorulmadan yürümek bile iyi gelyor doktorlarda zaten eve kapanmayın diyor..

sevgi ve sağlıcakla kalın....
canım gerçekten bu haberi aldığıma çok üzüldüm. ben bebişlerinle devam ediyorsun sanıyordum. offf gerçekten kötü oldum. vücudun gebeliği öğrendi bi daha gebe kalıcak ben inanıyorum. benim ilk denemem kimyasaldı. doktorum öyle demiişti. haklı çıktı. vücud hafızasına aldı bebişni inşallah. sizinki açıklanmayan infertiliteydi yanlış hatırlamıyorsam. en kısa zamanda belki de doğal yoldan bebişini sana verecek. inşallah canım keşke duadan daha fazlası elimden gelseydi iyiliğinin karşılığını verebilseydim. rabbim güzel yüreğine göre verir inşalllahhhh.

Selam kızlar bugün transfer sonrası 7. Günüm boğazlarım ağrıyor hastalandım halsizlik, içimden ateş çıkıyor sanki. Minoset dışında hiçbir ilaç almıyorum. Bende hiçbir belirti yok hamileliğe dair bide üstüne hasta olunca iyice gerildim.

Normalde bugün adet olmam gerekiyordu olmadım, 7. Gününde hiç belirtisi olmayan var mı acaba?

Dün yüksek ateş boğaz ağrısı ve halsizlikten hastaneye kaldırıldım. Influenza b teşhisi konuldu. 2 tüp serum aldım, parol ve burun açıcı verdiler. Öksürdükçe, hapşırdıkça karnıma kramp giriyor kasmaktan. Gerçekten ne olacak bilmiyorum, transferin 9. Günü bugün hiçbir olumlu gelişme yok

Dün yüksek ateş boğaz ağrısı ve halsizlikten hastaneye kaldırıldım. Influenza b teşhisi konuldu. 2 tüp serum aldım, parol ve burun açıcı verdiler. Öksürdükçe, hapşırdıkça karnıma kramp giriyor kasmaktan. Gerçekten ne olacak bilmiyorum, transferin 9. Günü bugün hiçbir olumlu gelişme yok

Back
X