Canım bende 13 Şubat'ta transfer oldum 4. Günden başladım idrar testi yapmaya benim de aynı seninki gibi çıktı hiç yoktu 4. Gün 5. Gün yaptım yine çizgi yoktu 6. Gün yaptım aynı senin gibi varla yok arası bir çizgi belirdi
Ama bu pozitif sayılır hayırlı olsun
Biraz bekledim 10. Gün kan verdim ben ve 165.70 çıktı kan değerim idrar testi yaptım ve baya belirgin çizgi çıktı
Sen çok erken kan vermişsin daha belli olmaz canım 4-5 gün sonra ver kanını çünkü yeni tutunmaya başlamış hcg hormonu hemen salgilanmaz gününde ver yükselir bak bende idrar testlerimi atahem
Canım bende 13 Şubat'ta transfer oldum 4. Günden başladım idrar testi yapmaya benim de aynı seninki gibi çıktı hiç yoktu 4. Gün 5. Gün yaptım yine çizgi yoktu 6. Gün yaptım aynı senin gibi varla yok arası bir çizgi belirdi
Ama bu pozitif sayılır hayırlı olsun
Biraz bekledim 10. Gün kan verdim ben ve 165.70 çıktı kan değerim idrar testi yaptım ve baya belirgin çizgi çıktı
Sen çok erken kan vermişsin daha belli olmaz canım 4-5 gün sonra ver kanını çünkü yeni tutunmaya başlamış hcg hormonu hemen salgilanmaz gününde ver yükselir bak bende idrar testlerimi atayim
Hem senin hem kendi adıma sevindim kanı baya erken verdim inşallah ümitler boşa çıkmayacak