3. gün transferinde 4 hücreli embryo ile başarılı olan var mı?

idilinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
1
0
Arkadaşlar Merhaba,

Yeni üyenizim. 39 yaşındayım. Dün embryo transferim yapıldı ancak doktorum "tembel embryo" dedi 3. günde ancak 4 hücreli olmuşlardı (idealde 8 olmasını bekliyorlarmış). 3. gün transferinde 4 hücreli embryo ile başarı elde eden var mı onu merak ediyorum.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim,

idilinka
 
ben burada çok 4 hücreli 1 embriyo yerleştirilip hamile kalan okudum. nisan ayındaki denememde 2. gün 1 tane kaliteli 1 tane orta kalitli 4 er hücreli embriyo yerleştirildi bana ve kimyasal oldu. bunda hem tedavi sonrası anladığımız rahimdeki yapışıklığın hem yaşımın (42 yaşındayım) hem de 4 er hücreli 2 embriyo diye üzülüp hiç kendime dikkat etmememin etkisi olmuş olabilir. ben de bugün 6 yumurtamı verdim dölleme için beklemedeyim. sana geçen gün doktorumun anlattığı bir hastasını anlatacğım herkese örnek diye onu anlatıyormuş. hastasının 6.-7. denemesiymiş daha önce de heryerde tedavi olmuş. 1 tane kötü kalite embriyo gelişmiş.öyle ki doktor transfer etmeyelim demiş transfer ederken bile son dakikaya kadar. hasta artık bu son şansım koyun diye ısrar etmiş. o hasta şimdi o çok kötü kalite embriyo ile anne oldu dedi. yani zamanı gelmişse olacaksa oluyor. kendine dikkat et ve moralini yüksek tut inşşş başaracağız kaydirigubbakcemile5:1hug:
 
Bu iş Allah'ın işi arkadaşım. Benimde ilk denememde ikiside 2 hücreli embriyo koydular. Ama tuttu. Yani hücre sayısı bilmemne, bunlar bahane. Olacağı varsa, vakti saatiyse oluyor. Sen görevini en iyi şekilde yap, Allah'a havale et. İçin rahat olsun.
 
Canım bende senle aynı durumdayım merak ettim tuttu mu senin? Bende 3. Gün 4 hücreli transfer oldu 6. Günüm bugün merak ettim lütfen cevap yaz
 
X