3. Gün ve 5.gün embriyosu transfer

nur_48

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2023
4
1
6
38
iki tane dondurulmuş 3.gün embryom ve bir tane 5.gün embriyom var. Transferde günleri aynımı olması lazım? Yani 3 ve 5 aynı gün transfer olurmu. Bilen varsa lütfen cevap yazabilirmi?

iki tane dondurulmuş 3.gün embryom ve bir tane 5.gün embriyom var. Transferde günleri aynımı olması lazım? Yani 3 ve 5 aynı gün transfer olurmu. Bilen varsa lütfen cevap yazabilirmi?
Ikiside ayni gun olabilir cift embriyo transferi olucaksaniz

Teşekür ederim cvp icin. 3ünü birden transfer etmeyi düşünüyorum.
3 transfer tavsiye etmem 3uz de olabilir benim kalitesi kötü embriyolr kaldı diye 3 tane transfer edilecekti sonra ben ucuz olma ihtimalini göze alamadım 2 transfer ettirdim ve ikiz oldu , oysa ki daha kaliteli olan 2 embriyom hiç tutmadı onadna daha kaliteli olan 1 embriyomda düşük ile sonuçlandı

3 transfer tavsiye etmem 3uz de olabilir benim kalitesi kötü embriyolr kaldı diye 3 tane transfer edilecekti sonra ben ucuz olma ihtimalini göze alamadım 2 transfer ettirdim ve ikiz oldu , oysa ki daha kaliteli olan 2 embriyom hiç tutmadı onadna daha kaliteli olan 1 embriyomda düşük ile sonuçlandı
Benim ilk opuda sadece 2 yumurta oldu icin 3. Günde iyi kaliteli olarak dondurdular. Sonraki opuda 5 yumurtadan sadece 1 tanesi 5.güne gitti onunda kalitesi 5bc. Basta iyi kaliteli olsada 5 e zor gidiyor. 3üz olucanı sanmıyorum. Keşke olsa :)
Suan hamilemisiniz yoksa doğdumu ikizleriniz?

Cnm kalitesi kötü dediğin embriyolarinin kalitelerini soyledilermi mesela a kalitemi b kalitemi benim beşinci gün 3bc fln dediler bende korkuyom c kalite iyi deil diyolar

Back
X