Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akşam yemeği(saat 18:30 da): 6 kaşık taze fasülye,3 kaşık bulgur, 1 bardak ayran
Saat 8 gibi de şekersiz çayın yanında gündüz yemmeistjm bikac kuruyemiş yedim
Birazdan da limonlu soda içeceğim bugünlük iyiydin hatta akşam yemeğinde çok az yememe ragmen midem çok şişti![]()
Bende öyle yapıyorum sodaya ama dilim değil sıkıyorumCok tebrik ederim süper gecmis sizin de.Ben de 1 dilim limonu,sade sodaya koyuyorum cok güzel oluyor.Zaten türk kahvesi,yesil cay,soda olmasa napardım bilmem![]()
Arada kahve ictim
Aksam yemeği: 6 kaşık mantar sote,2 kaşık bulgur pilavı,1 kase cacık
Kızlar haşlanmış mısır yesem yarım ödem yapar mı![]()
Yedim zaten ya bugün işlerim vardı zaten enerji kaybetmistim bide canım çok istiyordu çok seviyorum da mısırıBence yapmaz,zaten cok karbonhidrat almadıgınız icin
Ben de yemekten sonra 1 tane nektarin yedim.Sonra da sade türk kahvesi içtim
Yedim zaten ya bugün işlerim vardı zaten enerji kaybetmistim bide canım çok istiyordu çok seviyorum da mısırı![]()
Bende diyetteyim 170 boyum 69 kilom var 3. Gunumdeyim ama sanirim adet yuznden verdigim kilo tartiya yansimiyor.nerdeyse ac geziyorum ama 300 gr eksik cikiyorum sadece![]()
Aslinda bunyemi biliyorum yemesem hemen gidiyor o yuzden ama adet sisligi midir nedir anlamadim tartiya yansimadiAslında aç kaldıgınız icin metabolizmanız zayıflıyor yavaslıyor.Zaten aç kalarak kilo verilmez.Tavsiyem yeterli yemeniz yönünde![]()
Aslinda bunyemi biliyorum yemesem hemen gidiyor o yuzden ama adet sisligi midir nedir anlamadim tartiya yansimadi![]()
Kızlar bende bugün regl oldum yarın sabah tartilacaktim bakalım tartıda - görecek miyim adetliyken +1 kilo yansiyorda nasip bakalım ben devam edeceğim ama + görsem bile regl sonrası tekrar tartiliririm![]()
İnşallah canım bakalımEvet regl kesinlikle 1 kg bile olsa fazla cıkartıyor.Ve o donemde metabolizma hızlı calıstıgı icin regl sonrası cok daha fazla - oluyor.O yüzden sabırla devam edince sonuc süper oluyor![]()