Saç Uzatma Yöntemleri 3 günde saçım uzadı yada kafayı yedim

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
kızlar ben salı günü saçımı sarıya boyattım kuaförde. Ertesi günde bioblas yavaş uzayan saçlar için şampuan buldum onu ve kremini aldım yıkadım. Çarşamba günü saçımı yıkadım. Cuma günü saçım bu haldeydi. Saçım sapsarı olduğu için dibim geldiğinde belli oluyor. Siyah siyah diplerim çıkmıştı. Çok az farkındayım ama size burada bahsettiğim 3 4 günlük bi süre. Normal mi bu yoksa gerçekten mi işe yarıyor? image.webp image.webp

kızlar ben salı günü saçımı sarıya boyattım kuaförde. Ertesi günde bioblas yavaş uzayan saçlar için şampuan buldum onu ve kremini aldım yıkadım. Çarşamba günü saçımı yıkadım. Cuma günü saçım bu haldeydi. Saçım sapsarı olduğu için dibim geldiğinde belli oluyor. Siyah siyah diplerim çıkmıştı. Çok az farkındayım ama size burada bahsettiğim 3 4 günlük bi süre. Normal mi bu yoksa gerçekten mi işe yarıyor? Eki Görüntüle 1377878 Eki Görüntüle 1377879
şampuanla alakalı değil bütün şampuanın içeriği hemen hemen aynı..bende kullandım bu şampuanı uzama olmadı normal ayda 1 cm uzadı..

kızlar ben salı günü saçımı sarıya boyattım kuaförde. Ertesi günde bioblas yavaş uzayan saçlar için şampuan buldum onu ve kremini aldım yıkadım. Çarşamba günü saçımı yıkadım. Cuma günü saçım bu haldeydi. Saçım sapsarı olduğu için dibim geldiğinde belli oluyor. Siyah siyah diplerim çıkmıştı. Çok az farkındayım ama size burada bahsettiğim 3 4 günlük bi süre. Normal mi bu yoksa gerçekten mi işe yarıyor? Eki Görüntüle 1377878 Eki Görüntüle 1377879
Canım saç uzammamış ki yeni boyayınca ilk bi kaç yıkamada boya akar ve dipleri öyle olur zaten.

Sarı saçta öyle oluyor..boyadıtan bir gün sonra dipten siyah siyah gözkyor :) kendimden biliyorum dipten geliyor fkat normal boyuna baktığında bir değişim olmuyır ne yzk kii..

Back
X