- Konu Sahibi akli_karisik
-
gerçekten bacaklara bi faydası oluyor mu :78:
bizde genetik,teyzelerim,anneannem,kuzenler ve malesef ben..hepimiz kalçalıyızdır ve bacaklarımız kalındır :95:
belim ince orda bi sorun yokta şu bacaklar beni öldürecek :96:
bende deneyeyim inşaAllah faydası olur :79:
Tabiki hem alt hemde üst bacaklarımda incelme oldu.özelliklede üst bacaklarımda.bileklerim,dizlerim etliydi artık hiç et kalmadı.birazcık kaldı oda gidiyor spor yaptıkça.Yemekle alakası yok.Sadece spor.Ama istediğiniz kadar yemeyeceksiniz.Her şeyden azar azar..Ama canınız çok istiyorsa 1 parça,1 kaşık,1 lokma yiyebilirsiniz.her gün biraz daha azaltıyorum yemeklerimi,sporumu da her gün fazlasıyla yapıyorum.Çeşitli bacak sporları bulun internetten.Dediklerime ek olarak her gün yapın.Asla ertelemeyin.Yeni sporlar uydurun.Yapabildiğinizi yapın.Çok rahat,zayıflamış hissediyorsunuz.Ayrıca her gün 1 bardak yeşil çay için şekersiz.Çok hafiflemiş hissediyorsunuz.Bunun da baya bi faydası oluyor zayıflamaya.
gaza geldim bende sıkı olarak başlayacağım,kış geldi geleli 5 kilo aldım ve bu beni çok rahatsız ediyor :96:
yeşilçayın yağ yakma özelliği var o yüzden hergün içmeye dikkat ediyorum ben,bide egzersizleri oturtup,yemeye dikkat edersem kurtulurum fazlalıklardan inşaAllah :81:
bu arada tatlı yiyormusunuz,yani çikolata,puding falan...yoksa tatlıları tamamne mi kestiniz?
ben tatlıyı çok seviyorumda :78:
bende çok severim =) o yüzden kilooluyum ztn yemeklere pek aram yoktur ama tatlıyı ve fast food u çok yediğim dönem yani 2 sene önce 15 kg birden aldım! şimdi vermeye çalışıyorum ya bakalım...
bende aynı durumdayım cnm ya :S evde toplanınca kötü oluo bizimde dışarda hepimizin iştahı kapanıyo en fazla bi sade tost bi çay fln yiyoruz ama birimizin evine gidince.... kurabiyeler, çerezler, ıslak kekler...
bende aynı durumdayım cnm ya :S evde toplanınca kötü oluo bizimde dışarda hepimizin iştahı kapanıyo en fazla bi sade tost bi çay fln yiyoruz ama birimizin evine gidince.... kurabiyeler, çerezler, ıslak kekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?