- Konu Sahibi akli_karisik
Selam arkadaşlar.2 yıldır diyet araştırıyorum anca 5 kilo verdim.Çünkü diyet çok zor geliyordu.Her şeyden yiyemediğim için kansızlık,tansiyon düşüklüğü,bayılma gibi problemler ortaya çıktı.Çok zor ve kötü günlerdi.Artık bir karar aldım.Hep diyet+spor yapıyordum.Ve hiçbiri de başarılı olmuyordu.Akşama kadar anca dayanıyordum.Hep erteliyordum.Pazartesi günü diyete başlarım diyordum.Ama baktımki olmuyor,bende her şeyden yicem ama her gün biraz daha azaltıcam yemeklerimi diye bi karar aldım.Ayrıca her gün akşam yemeğinden sonra biçok sporlar yaptım.3 gündür böyle devam ediyorum ve çok memnunum her geçen gün biraz daha inceliyorum.Ailemde farkediyor bunu.Diyete bi türlü başlayamayanlara,benim gibi zor dayananlara bunu tavsiye ediyorum.Kısa zamanda kilo verilmiyor bunu 2 yıllık deneyimimimden sonra iyice anladım.3 ay boyunca böyle devam edicem.İstediğim fiziğe kavuşacağımı tahmin ediyorum.
Yaptığım sporlar;
Yan yatarak her bacağımı 15 kere kaldırıp indiriyorum.
10 Kere çömelip kalkma sporu yapıyorum.
5 kere şınav çekiyorum.
30 kere belimi sağa sola çeviriyorum.Bunu bi programda görmüştüm aslında 30 dk yapılmalı ama 30 kere yapınca daha iyi oluyor başka göbek sporlarını da yapabilecek gücünüz kalıyor,hamlamıyorsunuz.
35 kere de gıdığımı yok etmek için ellerimle boynumu tutup başımı eğip kaldırıyorum.

Yaptığım sporlar;
Yan yatarak her bacağımı 15 kere kaldırıp indiriyorum.
10 Kere çömelip kalkma sporu yapıyorum.
5 kere şınav çekiyorum.
30 kere belimi sağa sola çeviriyorum.Bunu bi programda görmüştüm aslında 30 dk yapılmalı ama 30 kere yapınca daha iyi oluyor başka göbek sporlarını da yapabilecek gücünüz kalıyor,hamlamıyorsunuz.
35 kere de gıdığımı yok etmek için ellerimle boynumu tutup başımı eğip kaldırıyorum.