- 4 Haziran 2022
- 980
- 288
- 53
- Konu Sahibi hayalcibalik
-
gelişimi mi durdu yoksa içerisinde boşluklar mı oluştuHerkese merhabalar ilk tüp bebek denemem amh 0.02. Hemen tedaviye başladım ve iğneler ile 1 yumurtam büyüdü 23 ekimde opu oldu kaliteli güzel bir şekilde döllenme oldu 3. Güne kadar gelişimi sorunsuzdu. Doktorum 5. Güne kadar takip edip dondurmak istedi ancak dün gelişimi durmuş. Bunun sebebi yumurtada veya spermde bir sorun olduğunumu gösterir acaba ?
Yaaa harikaMerhaba bende şöyle bir durum yaşamıştım ilk tedavimde 4 yumurta toplandı döllenme olmadı 4 ay boyunca vitamin kullandım 2. De doktorum bile inanamadı 16 yumurtam oldu demem o ki sağlıklı beslenmek ve vitaminler çok önemli
3. Günden sonra Hücre bölünmesi olarak gününde gitmiyordu gelişimi durdu diye söyledilergelişimi mi durdu yoksa içerisinde boşluklar mı oluştu
Amh düşüklüğünden dolayı yumurtada genetik problemler oluşuyor bu sebebden dolayı gelişmediğini söyledi doktorumBenden kaynaklı genetik olabileceğini ama yaşımın genç olması nedeniyle genetik teste gerek olmadığını söyledi. Doktorunuzla görüştüğünüzde yazarsanız sevinirim bende arayış içerisindeyim
Bioesteron ve argifertil kullandım hiç aksatmadan 4 ay kullandım doktorum yumurta rezervin düşük düzelen birşey değil diyordu o bile şaşırdı düzelmiş ddi tabi doktorunuza danışmadan kullanmayınYaaa harika
Ne kullanmıştınız?
Ben de umutsuz durumdayımyaş da geçti
Çok duydum bu ilaçları bakıcam bende nerden ne fayda bulursak artıkBioesteron ve argifertil kullandım hiç aksatmadan 4 ay kullandım doktorum yumurta rezervin düşük düzelen birşey değil diyordu o bile şaşırdı düzelmiş ddi tabi doktorunuza danışmadan kullanmayıninşallah bebişlerimize kavuşuruz
Bioesteronu bir çok Prof. Öneriyor araştırmıştım baya inş. Rabbimin izniyle Hepinize şifa olsunÇok duydum bu ilaçları bakıcam bende nerden ne fayda bulursak artık
Bir öneri de bulundu mu doktorunuz?Amh düşüklüğünden dolayı yumurtada genetik problemler oluşuyor bu sebebden dolayı gelişmediğini söyledi doktorum
Açıkçası bişey demedi farklı ilaçlar ile destekleyebiliriz 2. Süreci dedi. Embriyolog idil bozkurtun sayfasını inceledim yumurta kalitesini arttırabilmek için nelere dikkat etmeliyiz neler yemeliyiz neler yememeliyiz güzelce tavsiyeler veriyor sizde bakın isterseniz faydalı şeyler varBir öneri de bulundu mu doktorunuz?
Incelicem teşekkür ederimAçıkçası bişey demedi farklı ilaçlar ile destekleyebiliriz 2. Süreci dedi. Embriyolog idil bozkurtun sayfasını inceledim yumurta kalitesini arttırabilmek için nelere dikkat etmeliyiz neler yemeliyiz neler yememeliyiz güzelce tavsiyeler veriyor sizde bakın isterseniz faydalı şeyler var
Merhaba hangi vitaminler neleri kullandinizve 16yumurtadan kactane embriyo elde edildiMerhaba bende şöyle bir durum yaşamıştım ilk tedavimde 4 yumurta toplandı döllenme olmadı 4 ay boyunca vitamin kullandım 2. De doktorum bile inanamadı 16 yumurtam oldu demem o ki sağlıklı beslenmek ve vitaminler çok önemli
nasıl beslendinizMerhaba bende şöyle bir durum yaşamıştım ilk tedavimde 4 yumurta toplandı döllenme olmadı 4 ay boyunca vitamin kullandım 2. De doktorum bile inanamadı 16 yumurtam oldu demem o ki sağlıklı beslenmek ve vitaminler çok önemli
4 tane 4aa 5.gün embriyosu elde edildi argifertil ve biosteron kullandımMerhaba hangi vitaminler neleri kullandinizve 16yumurtadan kactane embriyo elde edildi
Beslenmeme çok dikkat etmedim vitaminlerimi düzenli içtim sadecenasıl beslendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?