- 30 Haziran 2022
- 1.860
- 3.772
- 83
- 30
- Konu Sahibi genc1kadin
-
Haklısınız ama o kadar heycanlıyım ki 4 gün bana çok uzun geliyorReglinizin geçmesini bekleyip yapmanız daha sağlıklı olur. Daha 4 gün varmış. Sonra beta yükseldi mi sağlıklı mı derken bir sürü stres.
Canm bu erkn gebelik testi mi
Çok hafif göze çarpıyor
EvetCanm bu erkn gebelik testi mi
Evet çok az, yarın sabah ilk idrarla tekrarlaycam. Varla yok arası gibi ama kırmızı güneşe tutunca gözüküyorÇok hafif göze çarpıyor
Canm bnde 4 günü yapmıştım negatif çıkmıştı ama adetim 2 gün geçince yaptım çıkmıştı sendede sanki cizgo göze carpiyo gibi ins vardır
Adet günü yapmismiydin canimCanm bnde 4 günü yapmıştım negatif çıkmıştı ama adetim 2 gün geçince yaptım çıkmıştı sendede sanki cizgo göze carpiyo gibi ins vardır
Yok cnm yapmadım yok diye bıraktım geçince yapmıştımAdet günü yapmismiydin canim
İçerden çok hafif kırmızı bir çizgi geçiyor. Işığa tutunca gözüküyor. Su içip yaptığımda hiç çıkmamıştı. Su içmeden denedim. Karnımda kramp var şüphelendiğinden şansımı deniyorum durmadanYok gibi görünüyor fotodan siz gördüyseniz vardır. Ama bekleyin ben 2test almıştim, adetten 2 gün önce yaptım negatif cikti ama hamileydim
Zatn geç döllenme olmuş benimki yine gorunmezmisYok cnm yapmadım yok diye bıraktım geçince yapmıştım
Canm başka marka varsa birde onu denesene bir marka var çok hassasİçerden çok hafif kırmızı bir çizgi geçiyor. Işığa tutunca gözüküyor. Su içip yaptığımda hiç çıkmamıştı. Su içmeden denedim. Karnımda kramp var şüphelendiğinden şansımı deniyorum durmadan
Vardir insallah ama strese sokmayn kendinizi. 4 gün nedir ki bekleyinİçerden çok hafif kırmızı bir çizgi geçiyor. Işığa tutunca gözüküyor. Su içip yaptığımda hiç çıkmamıştı. Su içmeden denedim. Karnımda kramp var şüphelendiğinden şansımı deniyorum durmadan
İnşallah, ilk denemem aslında ne zaman olursa diyorduk ama çok heyecanlandım içimde hamileymişim gibi his varCanm bnde 4 günü yapmıştım negatif çıkmıştı ama adetim 2 gün geçince yaptım çıkmıştı sendede sanki cizgo göze carpiyo gibi ins vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?