3 gündür geçmeyen baş ağrısı normal mi??

Amin InşaAllah.. . Bu şeker yuklemesini her doktor yapmıyor. Mesela benim doktorum . Ailemde şeker hastası olan var mi diye sordu . Ben de yok dedim . Tamam o zaman dedi. Gerek gormedi.

Amin InşaAllah.. . Bu şeker yuklemesini her doktor yapmıyor. Mesela benim doktorum . Ailemde şeker hastası olan var mi diye sordu . Ben de yok dedim . Tamam o zaman dedi. Gerek gormedi.

Benim de cok agrirdi.buyudukce geciyor ama cok zor...buz koyup uyuyordum

Genelde bu haftalarda normal canim. 12.-13. Haftlar arasi 1 haftayi geckin bende cektim. Basimi duvarlara vurasim geliyodu. Agri kesici de fayda etmedi. Ama sonra gecti hamd olsun. Vücudunda kan orani arttigi icin beden buna alismaya calisirken biyerden agri olarak patlak veriyomus.

jel oluyor ya ondan onu koyup basimi tulbentle sarip uyumaya calisiyordum.ilk 3 ay ilac da icemezdim.
Annemin migreni var patatesi dilimle tuzla alnina sar.oyle uyurdu ona iyi gelirdi

Baş ağrısı bende de var doktorunun verdiği ağrı kesicide bi işe yaramıyor. Ancak uyursam ve başımı bişeyler sıkı bağlarsam geçici olarak rahatlıyorum. Ama bu durum gerçekten çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…