Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regle kaç kala pik çıktı gebeliğinizi öğrendiğinizdeBen gebe olduğumu bunla anladım pik çıkıp duruyordu
Ay inşallah bende görürüm pozitifi1 hafta falan vardı yanlış hatırlamıyorsam
Regle kaç kala pik çıktı gebeliğinizi öğrendiğinizde
Bana da haber verin inşallah gönlünüzde ki gibi olsunAy inşallah bende görürüm pozitifi![]()
Amin.Bana da haber verin inşallah gönlünüzde ki gibi olsun
Aa neden öyle dedinizAmin.siz doğum yaptınız mı kızınız mı olcak
Bilmem ilk aklıma kız geldi. Hayırlı sağlıklı olsun inşallahAa neden öyle dedinizyok benim de daha yeni 13. Haftaya girdim cinsiyet belli değil henüz
Aa neden öyle dedinizAmin.siz doğum yaptınız mı kızınız mı olcak
Çookkkk teşekkür ederimBilmem ilk aklıma kız geldi. Hayırlı sağlıklı olsun inşallah![]()
ya kızlar kusura bakmayın mesaj bildirimi düşmedi yeni görüyorum cevaplarınızı benim hala oızitif çıkmauya devam ediyor yumurtlama asık ne zaman oldu bilmiyorum sürekli pozitif çıktığı için bir de sabah evde denk geldim gebelik testi yaptım 15 20 dk sonra falan pozitif gibi geldi sonra o çizgi de silindi daha reglm e de var bakın belli oluyor muYa tekrar yumurtlama var ya da gebelik var. Eğer yumurtlama üzerinden 10 gün geçtiyse test yapın
ya kızlar kusura bakmayın mesaj bildirimi düşmedi yeni görüyorum cevaplarınızı benim hala oızitif çıkmauya devam ediyor yumurtlama asık ne zaman oldu bilmiyorum sürekli pozitif çıktığı için bir de sabah evde denk geldim gebelik testi yaptım 15 20 dk sonra falan pozitif gibi geldi sonra o çizgi de silindi daha reglm e de var bakın belli oluyor mu
sabah ki testim de böyle yumurtlama testimYa tekrar yumurtlama var ya da gebelik var. Eğer yumurtlama üzerinden 10 gün geçtiyse test yapın
Ama gebelik testindeki poizitfi göremedimsabah ki testim de böyle yumurtlama testim
bilmiyorum ki 2 3 ay önce gittim hastaneye aslında bir şey yoktuPik çıkıyo bana gebelik var gibi geliyo. Ya da hormonla ilgili bi sorun olabilir mi
burda belli olmuyor kalite düşüyor galibaAma gebelik testindeki poizitfi göremedim
Eğer silik çizgi varsa gebelik ihtimali var son adet tarihi neydi yani adetin birinci günüburda belli olmuyor kalite düşüyor galiba
sonradan geçti o çizgi 17 ağustos tu 28 ile 30 arasında değişiyor günümde yani daha var afet tarihimeEğer silik çizgi varsa gebelik ihtimali var son adet tarihi neydi yani adetin birinci günü