3 gündür pik çıkan ovülasyon testi

beyzakaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2025
37
3
1
28
kızlar merhaba yumurtlama günüm geçti pik çizgisini gördüm ertesi gün çatladı silikleşti ama son 3 gündür hep böyle çıkıyor adetime daha 12 13 gün var sebebi ne olabilir

Eklentiler

• IMG_0399.webp
    IMG_0399.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 37
Ya tekrar yumurtlama var ya da gebelik var. Eğer yumurtlama üzerinden 10 gün geçtiyse test yapın
ya kızlar kusura bakmayın mesaj bildirimi düşmedi yeni görüyorum cevaplarınızı benim hala oızitif çıkmauya devam ediyor yumurtlama asık ne zaman oldu bilmiyorum sürekli pozitif çıktığı için bir de sabah evde denk geldim gebelik testi yaptım 15 20 dk sonra falan pozitif gibi geldi sonra o çizgi de silindi daha reglm e de var bakın belli oluyor mu

Eklentiler

• IMG_0412.webp
    IMG_0412.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 18
ya kızlar kusura bakmayın mesaj bildirimi düşmedi yeni görüyorum cevaplarınızı benim hala oızitif çıkmauya devam ediyor yumurtlama asık ne zaman oldu bilmiyorum sürekli pozitif çıktığı için bir de sabah evde denk geldim gebelik testi yaptım 15 20 dk sonra falan pozitif gibi geldi sonra o çizgi de silindi daha reglm e de var bakın belli oluyor mu
Ya tekrar yumurtlama var ya da gebelik var. Eğer yumurtlama üzerinden 10 gün geçtiyse test yapın
sabah ki testim de böyle yumurtlama testim

Eklentiler

• IMG_0402.webp
    IMG_0402.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 15
Back
X