3 gunluk ask

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
selam kizlar,

tatilde olan biriyle tanisitm ve cok guzel bikac gun gecirdik, o kadar iyi anlastik ki, birbirimizi yillardir taniyormusuz gibi, beraberken cok mutluyduk, ama tabi bilerek ulkesine geri donecegini. ben bu kadar etkilenecegimi sanmazdim, ama bugun geri dondu ve cok uzuldum. cok sirin ve centilmen birisiydi, ve standartlari baya bi yukseltti, onun gibi birini bulabilecegimi sanmiyorum. bidaha gorusebiliriz ama ne zaman bilmek imkansiz.

yardim edin, unutturun bana onu :(

yaz aşkı derler ya sizinkide kısacık bir kış aşkıymış

Yani takılıp kalmanı istemem tabii ama birbirinizin iletişim bilgilerini aldıysanız skype üzerinden görüşmeye devam edebilirsiniz bu süre zarfında da birbirinizi tanırsınız. Hayat bu belki kısmetin dışarıdadır belli mi olur.

selam kizlar,

tatilde olan biriyle tanisitm ve cok guzel bikac gun gecirdik, o kadar iyi anlastik ki, birbirimizi yillardir taniyormusuz gibi, beraberken cok mutluyduk, ama tabi bilerek ulkesine geri donecegini. ben bu kadar etkilenecegimi sanmazdim, ama bugun geri dondu ve cok uzuldum. cok sirin ve centilmen birisiydi, ve standartlari baya bi yukseltti, onun gibi birini bulabilecegimi sanmiyorum. bidaha gorusebiliriz ama ne zaman bilmek imkansiz.

yardim edin, unutturun bana onu :KK43:
Adını soyadını biliyorsun büyük ihtimal Facebook'ta yada Twitter da bulabilirsin.

selam kizlar,

yardim edin, unutturun bana onu :KK43:

3 günde standartları yükseltmek adına naaptığını çok merak ediyorum.......

Onun gibi birini bulabilecgimi sanmiyorum mu? 3 gün tanidigin biri icin hemde. Insanlar kocalarini taniyamiyo sen nasil tanidin hemen....

iletisim caginin ortasindayiz,neden iletisiminiz kesilsin ki?

Senle bagini kesmek istemeseydi sorardi elbet bi telefon numarani felan.

Unutursun mihribanım oğlun kızın olsun hele unutursun mihribanımya 3 günlük adama böyle nasıl bağlanıyorsun bi de bulamam böyle bi daha diyorsun insanları gözünde bu kadar büyütme üzülürsün

Biz nasıl unutturalim ki.bi kere centilmen değiliz

Neden unutturalim, neden unutman gereksin ? Telefon yada sosyal medya üzerinden devam edin arkadasliginiza. Ne olacagi belli mi olur ? Belki alninda yazili erkek odur. Belki uzaklari yakin edersiniz.. Kim bilir. Denemeye değer.

iletisiminize her turlu devam edersiniz. ama iliski ne derece saglikli yurur orasi muamma.
kim olursa olsun herkesle yasanan ilk gunler cok guzel ve ozeldir toz pembedir. ilerledikce cikar ortaya bazi seyler.
yani o kisi de herkes gibi dort dortluk degildir muhakkak.

Back
X