Sağol canımellerine sağlık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımellerine sağlık![]()
Bende diyorum ve artırıyorumYani sen bana hediye için, madalya için mi katılıyor demek istiyorsun?![]()
Kız yanına bayat ekmek kızartaydın koyaydın sende yani nevroş..Sağol canım![]()
Yani bize kanıtlasın değil miBende diyorum ve artırıyorum![]()
kızım boşver çekemiyorlar seni,sen şampiyonluğun tadını çıkar. gaza gelmeYani sen bana hediye için, madalya için mi katılıyor demek istiyorsun?![]()
Sonuncu olurum kim bilecek bizim sarmayıKız yanına bayat ekmek kızartaydın koyaydın sende yani nevroş..
Evet öyle dedim, öyle değilse labne sofranı yolla inanayım![]()
Sen biraz susar mısınkızım boşver çekemiyorlar seni,sen şampiyonluğun tadını çıkar. gaza gelme![]()
![]()
![]()
nevoş gaza getirme şunu yaaaaEvet öyle dedim, öyle değilse labne sofranı yolla inanayım![]()
Ekmeklerin üzerine de labne sürüp iki sofrayı birleştir işte tamamSonuncu olurum kim bilecek bizim sarmayı![]()
yok yok 10 olduk zaten
10 taneden az olursa yollarım![]()
Adana çekil aradannevoş gaza getirme şunu yaaaa![]()
Gelsin kız fasülye o..nevoş gaza getirme şunu yaaaa![]()
Oy verirsen yarın kalan ile sofra kurayımEkmeklerin üzerine de labne sürüp iki sofrayı birleştir işte tamamben biliyorum bu arafa kiraz yaprağı sarmasını.. yemedim ama olsun
![]()
nevoş benim bi yeğen var burda üye çağırayım mıAz olacak zaten![]()
Beğenirsem veririm nerden bilim senin sofranıOy verirsen yarın kalan ile sofra kurayım![]()
Çağır gelsinnevoş benim bi yeğen var burda üye çağırayım mı![]()
Başka kim yapar kiraz yaprağı sarmasıBeğenirsem veririm nerden bilim senin sofranı![]()
Bende bacını iknaya çalışıyorum beni bulaştırma çok hırslıyım diyoÇağır gelsinHerkes akrabalarını getirse bayağı kalabalık oluruz
![]()