- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
aman iyi kapat şunu burda yalnız kalsınEl emeği vallahi![]()
50 çeşidi yesin yesin şişko olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman iyi kapat şunu burda yalnız kalsınEl emeği vallahi![]()
O tutarsa olabilir :)Yani ona oy verirlerse bilemmbenim hain aile ferdi planım da mı tutmaz![]()
Beni çağırsın koşa koşa giderimaman iyi kapat şunu burda yalnız kalsın
50 çeşidi yesin yesin şişko olsun![]()
ama biz pınarla böyle konuşmamıştıkOda senin tarzın değil sen pınarı unut![]()
Hemde ne zorlukla yaptım oglan uyanmadan pissin de çekeyim diye evde parmak ucunda gezdimEl emeği vallahi![]()
Sofrada şansın olur canım takılıyorum hepinizi gaza getiriyorumama biz pınarla böyle konuşmamıştık![]()
terste tepebilirO tutarsa olabilir :)Yani ona oy verirlerse bilemmBenim şansım yok o garanti iftarda çekince net çıkmadı
![]()
İyi halletmişsin:)Hemde ne zorlukla yaptım oglan uyanmadan pissin de çekeyim diye evde parmak ucunda gezdimgene yakalandım çekimin sonuna doğru
![]()
Kızlar şansın yok diyorterste tepebilir
belli olmaz bu sıralar kk karanlık takılıyo![]()
Geldim de 50 çeşit okuyunca, yavaştan kaçsam mi kararsız kaldımannem buraya gel :)
gerçekten nasip işi ya :)Kızlar şansın yok diyorYa ben katılım olsun diye katılıyorum:)10 oldu bence çok az:)Yani çok zor değil:)
Aynen o beyaz örtüye geçince uyandı etrafında döndü rüşvet verdim sürekli Allah'tan önce diğerini çekmişimİyi halletmişsin:)
beni de götürGeldim de 50 çeşit okuyunca, yavaştan kaçsam mi kararsız kaldım![]()
49 mu yoksaYok ya şaka yapıyorum![]()
Yok ama senin sofra çok ışık ve güzeldi benim öyle değilgerçekten nasip işi ya :)
benim fairy sofrasına da kız öyle dedi
anne bir sürü güzel sofra var hiç heveslenme![]()