- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Çökertme yaptın eminimBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çökertme yaptın eminimBen bu ana yemeği bir kategori de nevostan istemiştim uygun değil diye vermedi pusuda bekliyordum elbet zamanı gelir diye![]()
Aynen canım oda istemiyor:)Ozaman bana tarifi sen vercen aklima gelmiyiiii,zaten bidaha onları yaparsak kazen abi bizi sutlayacak
![]()
Hâlâ söylemedin bana, bak ben senin masaları hep buluyorum yine proveke ederimPilav yarışması nasip olmadı bana:)
Olur bakarız netten:)İşte onlar yok hiç bilinmeyen istiyorum:)
Bana?Sana uyabilir:)
sana heryer angara bebeğim
Zaten bu kadar anlattiktan sonra beni tanımayan da bulurHâlâ söylemedin bana, bak ben senin masaları hep buluyorum yine proveke ederim![]()
Çökertme ise daha önce ben yaptım iftar sofralarında 2. Oldum ya..Birdahaki yöresel de yapmak isteyen çıkar:) daha önce yapan Yok bildiğim ,ben başka kategori de istemiştim:)
Sen ona hiç katıldın mı bilmem ama sana uyar:)
İki tarifim var bile antin kuntin..Yapıldı canım ama hangi kategori hatırlamıyorum:)
O dönem bana sorulmuyordu:)
Ben şu an her kategoride izin vermem:)
Bu yıl yöreselde klasik yapılanmıyacak hep antin kuntin tarif isteyeceğim haberiniz olsun:)Öyle dolma,içli köfte yok:)
Yok canım onunla ben et yemekleeinde 1.oldum ya:)Çökertme ise daha önce ben yaptım iftar sofralarında 2. Oldum ya..
OleyySen ona hiç katıldın mı bilmem ama sana uyar:)
Senin birinciliğin et miydi? Ali nazikdeğil mıydı o ya..Yok canım onunla ben et yemekleeinde 1.oldum ya:)
Bizim yöresel çok benimde aklımda var:)İki tarifim var bile antin kuntin..
Bana banaSana uyabilir:)
Bu neredeyse hiç yapılmadı canım:)Çökertme ise daha önce ben yaptım iftar sofralarında 2. Oldum ya..
Nevroş 4 sene oldu pilavlar kategorisi gelmedi..Bizim yöresel çok benimde aklımda var:)
Yani öyle yapalım hatta katılırsanız bayram sonu olabilir yada sonraki ay:)