3 haftada 5 kilo vermek istyorm! Desteklerinizi bekliyorm!

deva89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
175
0
96
Konya
tam 3 hafta sonra bulunmam gereken bir program var ve o gün şuan aklımda olan kıyafeti giymem gerekiyor.ve onun için bi 4-5 kilo vermek istiyorum kızlar!
daha öncede burda 2.5 10 kilo vermiştm ama bazı şartlardan dolayı biraz kilo aldım ama pragramda da istediğim kıyafetide giymek istiyorm. 1 haftadır dikkat ediyorum biraz spor yapıyorum ama hırslanmak ve şevklenmek istiyorum çünkü ben hırslandımmı ve şevklendimmi yapamycağm şey yoktur! o yüzden burda sizlerle bunu paylaşmak istedim çünkü hırslanmaya ihtiyacım var!:)
desteklerinizi bekliyoruuummm!:52:

canm boy 1.60 kg da 66! daha önce 55 kiloya kadar düşmştm ama tabi zamanla bazı sebeblerdn dolayı kilo aldm.şimdede şöyle 61-62 olmak istiyorm 3 hafta sonra.:31:

canm boy 1.60 kg da 66! daha önce 55 kiloya kadar düşmştm ama tabi zamanla bazı sebeblerdn dolayı kilo aldm.şimdede şöyle 61-62 olmak istiyorm 3 hafta sonra.:31:

hmmm 3 haftada 5 kilo zor gibi. olağanüstü çaba harcaman lazım.
gerçi yeni başladığın için kolay verebilirsin.
uygulamayı düşündüğün bir şey var mı?

Biraz sıkı takip etmen gerekecek kendini ve sıfır kaçamakla çözebilirsin diye düşünüyorum...

Back
X