3.haftada yumurtlayanlar (geç döllenme)

Aygun2020

...
Kayıtlı Üye
30 Mart 2020
198
25
98
Döngüsü 35-40 gün arası olanlar, 1 hafta geç yumurtlayanlar, hamileliğinizde neler yaşadınız? İdrar testiniz ne zaman pozitif oldu? Ultrasonda bebek kaç haftalık göründü? SATa göre kaç hafta geç gösterdi? Yorum yaparken döngünüzü de yazın lütfen. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Önceden teşekkürler...:KK15:

Döngüsü 35-40 gün arası olanlar, 1 hafta geç yumurtlayanlar, hamileliğinizde neler yaşadınız? İdrar testiniz ne zaman pozitif oldu? Ultrasonda bebek kaç haftalık göründü? SATa göre kaç hafta geç gösterdi? Yorum yaparken döngünüzü de yazın lütfen. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. Önceden teşekkürler...:KK15:
Benim hep gecikirdi adetim nerdeyse 2 3 ayda bir olurdum çakşır kökü suyu ve ovulsayon testi kullandım ben ovulssyon testinde yumurtlamayı gördüyden sonra 14 gün saydım adet olmam gerekirdi olmadı test yaptım öyle öğrendim doktor ultrasona göre son adet tarihimi değiştirdi

Pko oldugu için hep gecikir 2 3 ayda bir zar zor olurdu sonra düzenli olması için 4 ay dogum kontrol hapı kullandım o zaman tam 28günde bir oluyordum ilacı bıraktım o ay 8 gün gecikince test yaptım silik çıktı deger 55.10 çıktı çok yeniydi normalde son adet tarihi 16 aralıkken doktor bebege göre yeni tarih belirledi 3 mart olarak

Back
X