Hayır normal güzelArkadaşlar nihayet gebe kalabildim ama betam 71.1 çıktı 1 nisanda regl olmuştum bu rakam çok mu düşük endişelenmeli miyim
Hayır normal güzel
Evet2 günde bi kan vermem gerekiyormu
Evet 2 2.5 kat artmış mı bak2 günde bi kan vermem gerekiyormu
Merhaba bugün mü verdiniz benim de bat 1 Nisan ama henüz kam vermedim testlerde gördüm silik çizgiArkadaşlar nihayet gebe kalabildim ama betam 71.1 çıktı 1 nisanda regl olmuştum bu rakam çok mu düşük endişelenmeli miyim
Dün verdim kanıMerhaba bugün mü verdiniz benim de bat 1 Nisan ama henüz kam vermedim testlerde gördüm silik çizgi
Çok güzel değeriniz o zamanDün verdim kanı
Ya çok teşekkür ederim. Yerleşme kanaması 1-2 gün devam ediyormuÇok güzel değeriniz o zamansağlıkla ilerlesin inşallah
Ya çok teşekkür ederim. Yerleşme kanaması 1-2 gün devam ediyormu
1-3 gün arası edebilir yazıyor internette
Evet güzel gidiyo son 2 test daha yaptır sonra doktora git folik asit başlatır zatenArkadaşlar şimdi 200 olmuş iyi gidiyor mu perşembe 71 di cumartesi 200
Evet güzel gidiyo son 2 test daha yaptır sonra doktora git folik asit başlatır zaten
Bence fazla pimpiriklisin değerin düşük değil ben 43 le öğrenmiştim hayatım şuan 7 bin küsürlerde bu korku senin stresini arttırır ve çocuğun tutunmasını da engellersin Allah korusubDüşük çok yaygın mı acaba çok korkuyorum değerim düşük gibi geliyor gözüme 3 hafta 5 günlüğüm folik asiti 6 aydır kullanıyorum
çok teşekkür ederim karın kramplarınız ağrınız var mı benim kramplar da ağrı yapıyorBence fazla pimpiriklisin değerin düşük değil ben 43 le öğrenmiştim hayatım şuan 7 bin küsürlerde bu korku senin stresini arttırır ve çocuğun tutunmasını da engellersin Allah korusub
Evet ilk 3 4 gün ağrım olmuştu ama şuan yok aşırı bir şişkinlik ve gaz var sadeceçok teşekkür ederim karın kramplarınız ağrınız var mı benim kramplar da ağrı yapıyorevet
Hayır dedirtmez betayla alakası yok kesenin içinde bebeğin görünüp görünmemesi ile ilgili inşallah yoktur hayırlısı olsun bende 8 mayısta öğreneceğim kalp atışı var mı yok mu433 olmuş betam. betanın düzgün artması dış gebelik yok dedirtir mi arkadaşlar öyle bişeyden çekiniyorum biraz
ben ctesi görüşeceğim doktorla cuma son kez kan vericem cumartesi gidicem :) inşallah bebelerimiz sağlıklı kucaklarımıza gelir.Hayır dedirtmez betayla alakası yok kesenin içinde bebeğin görünüp görünmemesi ile ilgili inşallah yoktur hayırlısı olsun bende 8 mayısta öğreneceğim kalp atışı var mı yok mu
ama internetten okuduğuma göre 2 günde bi düzenli 2 kat artmıyorsa dış gebelik denebilirmiş.Hayır dedirtmez betayla alakası yok kesenin içinde bebeğin görünüp görünmemesi ile ilgili inşallah yoktur hayırlısı olsun bende 8 mayısta öğreneceğim kalp atışı var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?