Hayır sağlıkçıyım hayatım betayla çok ilgisi yok düzenli artmıyorsa kimyasal gebelik denir dış gebelik bebeğin keseye değil tüplere yerleşmesidir bebek vardır ancak kesede değildir alınması gerekirama internetten okuduğuma göre 2 günde bi düzenli 2 kat artmıyorsa dış gebelik denebilirmiş.
teşekkür ederim inşallah başımıza gelmezHayır sağlıkçıyım hayatım betayla çok ilgisi yok düzenli artmıyorsa kimyasal gebelik denir dış gebelik bebeğin keseye değil tüplere yerleşmesidir bebek vardır ancak kesede değildir alınması gerekir
Umarım boş gebelik değildir sizin. Benim düzenli artmıştı iki günde iki katına hatta biraz fazlasına çıkacak kadar ancak boş gebelik yaşadım.433 olmuş betam. betanın düzgün artması dış gebelik yok dedirtir mi arkadaşlar öyle bişeyden çekiniyorum biraz
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Stres yapmayın. Ben Beta HCG 26 iken öğrendim hamileliğimi. Şu an 9+6’dayım. Önemli olan iki günde bir iki katı civarında artış göstermesi. Folik asiti kullanmaya devam edin. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerDüşük çok yaygın mı acaba çok korkuyorum değerim düşük gibi geliyor gözüme 3 hafta 5 günlüğüm folik asiti 6 aydır kullanıyorum
Yerleşme kanamasıdırArkadaşlar bugün tam 4 haftalığım. Hiç kanama yada lekelenme dahi olmuyordu 4-5 gündür bugün silik bi kan geldi. Endişelenmeli miyim çok korkuyorum
Yerleşme kanamam oldu 3 haftalıkken. Şimdi hala devam eder miYerleşme kanamasıdır
O zaman şöyle yapın kanama şiddetlenirse silik değil de gerçek kan gibi gelirse acile gidinYerleşme kanamam oldu 3 haftalıkken. Şimdi hala devam eder mi
Yani sancı vs var mı ağrı bunları da göz önüne alarak ciddileştiğini görürseniz gidinYerleşme kanamam oldu 3 haftalıkken. Şimdi hala devam eder mi
Şuan hala bu ufak silik kanlar normal mi allahım gebe kalana bin stress gebe kalınca daha fazla stressO zaman şöyle yapın kanama şiddetlenirse silik değil de gerçek kan gibi gelirse acile gidin
Peçeteyle bi iyice sil bidaha gelirse bak açık pembe şeklindeyse ben sanmıyorum başka birşey olduğunuŞuan hala bu ufak silik kanlar normal mi allahım gebe kalana bin stress gebe kalınca daha fazla stress
Peçeteyle bi iyice sil bidaha gelirse bak açık pembe şeklindeyse ben sanmıyorum başka birşey olduğunu
Evet başlardı yerleşme kanaması olmuş bence doktoruna randevun ne zamansa gittiğinde söyleCanım yoğun bi kanama başlamadı eğer düşük olsaydı şimdiye başlar mıydı bir iki akıntıyla geldi bir damla ama akan kanama olmadı
Evet başlardı yerleşme kanaması olmuş bence doktoruna randevun ne zamansa gittiğinde söyle
Elbette düşük çünkü daha 3 haftalık… beta 0 sonuçta. Biryerden yükselmeye başlayacak. 3-4-5 diye… Daha regliniz bile gecikmemiş ki bence 71 çok iyi. Benim de reglime 2 gün kala 80 çıkmıştı.Arkadaşlar nihayet gebe kalabildim ama betam 71.1 çıktı 1 nisanda regl olmuştum bu rakam çok mu düşük endişelenmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?