- Konu Sahibi sugulsumnaz
-
benim akrabamada bebeğim minyon olacak dediler işten izne ayrıldıktan sonra 1 ay kendinin besiye çekti bildiğim bol bol kuruyemiş tükettiği bi araştır istersen ceviz fındık badem vs..
kızlar 36 haftalık hamileyim bebeğim henüz çok küçük az kilo alıyo sanırım..34 haftalıkken 2250 gramdı henüz.şuan ne kadar oldu hiç bilmiyorum.cumartesi kontrolümüz var.ilk bebeğim bayağ toplu doğmuştu ama bunda bayağ yavaş ilerliyoruz.bendemi bir sorun var yememde içmemde acaba..şu kalan haftamızda bari bebişime kilo aldırayım fikirlerinize ihtiyacım var..
beslenme kadar uyku pozisyonuda önemli, doğuma kadar hep soluna yat ki bebeğe giden kan akışı daha rahat olsun ve daha çok beslensin bebiş
ilk bebegimde her akşam koca bir kase yoğurt yerdim uyumadan evvel..4100 gr doğdu kuşum da..
bol bol protein ağırlıklı beslenilmeli bence...iki bardk süt, bir kase yoğurt, her gün bir yumurta, ceviz-badem tüketin.. muhakkak farkı görürsünüz..
sağlıklı hayırlı doğumlar..
merhaba ben de 36. haftadayım benim bebiş de küçük.yemeğime dikkat etsemde pek bişe farketmiyor.ama muz ve kaşar peynirini ben de çok duydum.ve hatta denedim. ohafta bebeğim daha çokkilo almıştı.sen de dene istersen
merhaba cnm 2012 ocak ayında 39.haftada doğum yaptım kızım 51 cm. 4300 gr olarak dünyaya geldi. ben süt muz ve kasar peynirini cok tüketiyordum umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeişini allah bi avazda kutarsın. Sağlıkla kal
benim bebişin kilosunu düzgün ölçemiyor dr çünkü amniyon sıvısı azlığıvar canım.göbrk çevresi hep küçük çıkıyor.mesela geçen cuma 36. haftaya girmiştim o gün 2350gr demişti.ama tabiii normalde 2700 olması gerekir.şuan ne kadar cnm bebeğinin kilosu?kaşar ve muzu denicem inş yararını görürüm.
benim bebişin kilosunu düzgün ölçemiyor dr çünkü amniyon sıvısı azlığıvar canım.göbrk çevresi hep küçük çıkıyor.mesela geçen cuma 36. haftaya girmiştim o gün 2350gr demişti.ama tabiii normalde 2700 olması gerekir.
ben de iki gündür yeniden muz ve kaşar yemeye başladım.bakalım yarın kontrol var.küçüğüm büyümüş mü.amaaaaaan napim sağlıkla doğsun da sonrasında kilo alır zaten.herkes de öyle diyo.küçük doğan çocuk daha çabuk kilo alıyor.daha sağlıklı oluyor diyorlar.inşallah bizimkiler de öyle olur
evet aynı kilo problemi bizde de var biraz minyonuz doktorumuza göre :) gerçekten ben de çok düzenli beslendim. mide bulantım falan da olmadı çok şükür kendim 11 kilo aldım ama kızım biraz minyon:) geneteik diyorum ben de öyleymişim çünkü ama çok şükür şimdi gayet iyiyim.. bebeklerimiz sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da varsın zayıf olsun dediğiniz gibi doğduktan sonra daha çabuk toparlıyorlarmış büyüme hızını yakalamak için..Dua ile Allah bütün anneleri ve yavrularını korusun inşallah..
benim bebişin kilosunu düzgün ölçemiyor dr çünkü amniyon sıvısı azlığıvar canım.göbrk çevresi hep küçük çıkıyor.mesela geçen cuma 36. haftaya girmiştim o gün 2350gr demişti.ama tabiii normalde 2700 olması gerekir.
ben de iki gündür yeniden muz ve kaşar yemeye başladım.bakalım yarın kontrol var.küçüğüm büyümüş mü.amaaaaaan napim sağlıkla doğsun da sonrasında kilo alır zaten.herkes de öyle diyo.küçük doğan çocuk daha çabuk kilo alıyor.daha sağlıklı oluyor diyorlar.inşallah bizimkiler de öyle olur
oğlum 4 250 doğmuştu
habire yiyordum badem ceviz tatlılar taze sıkılmış meyve suları hamur işleri felan abartmıştım çok fazla 22 kilo aldım drum bi ara sadece baklagillerle beslen demişti bana beyazlardan uzak dur yoksa 5 kilo olcak bu çocuk sadece bir ay dediğini dinledim diğer aylar yemeye devam ettim o 1 ayda da yemiş olsaydım 5 kilo olcakmış hakkateninş sağlıcakla kucağına alırsın kilosu çokta önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?