3 Haftam kaldı kızlar ama hala oğluşuma isim bulamadım yardımcı olurmusunuz

Hakduy82

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
4
0
6
35
Hatay
Kızlar kısmet olur ise 7 kasım da 1 oğlışumuz olucak. Ama eşimle 1likte isim bulamıyoruz, yardımcı olursanız sevinirim. Aklımdaki isimler her ne kadar kararsız olsam da :((((

Arda aras ama anlamını beğenmedim eşim poyraz ve ya batuhan diyor çağan çınar haktan

veya daha güzel ve anlamlı isimler varsa aklınızda paylaşırsanız sevinirim aslında anket yapmak lazım ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum

Kızlar kısmet olur ise 7 kasım da 1 oğlışumuz olucak. Ama eşimle 1likte isim bulamıyoruz, yardımcı olursanız sevinirim. Aklımdaki isimler her ne kadar kararsız olsam da :((((

Arda aras ama anlamını beğenmedim eşim poyraz ve ya batuhan diyor çağan çınar haktan

veya daha güzel ve anlamlı isimler varsa aklınızda paylaşırsanız sevinirim aslında anket yapmak lazım ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum

kayra eymen ali hamza bunlar anlamı cok güzel isimler hamza biraz kaba geliyo ilk basta ama anlamı cok güzel rabbim oğlusuna saglık sıhhat iyi huylar wersin ailesine hayırlı bir ewlat olur inşalah darısı olmayanların basına

canım tşk ederim fikirlerini paylaştıgın için kayra ve eymen etrafımda okadar çokki nerdeyse bu sene doğan her çocuga konuluyor o yüzden çok kararsızım sanırım isimsiz doğacak :((((

canım tşk ederim fikirlerini paylaştıgın için kayra ve eymen etrafımda okadar çokki nerdeyse bu sene doğan her çocuga konuluyor o yüzden çok kararsızım sanırım isimsiz doğacak :((((

eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı ewlat olsun da isim nasılsa bulunur

Biz de 2 hafta kala karar verdik sonunda. Bizim seçeneklerde de Toygar-Tolga-Alp-Dora vardı.
Soyadımız da TO... ile başladığı için ben Toygar ve Tolga istemedim,boğuyor 2 TO... :9:
Nihayet ALP' e karar verdik :46: Bir de bizim için ismin kesinlikle Türkçe olması gerekiyordu :72:
Gelgelelim sizin seçeneklerinize ben anlamı eminim çok güzeldir ama eski isimleri çok sevmiyorum Hamza-Bekir-Esad-Bestami gibi...
Bir taraftan da modern olsun diye anlamsız isimleri de sevmiyorum,şimdi aklıma gelmedi örnek vermek için.
Haktan tmm anlamı güzel ama benim kulağıma sahne adı gibi geliyor :17:
Poyraz çok baskın-ağır
sonu ...han'la biten isimleri de sevmiorum
Bence senin seçtiğin Aras en güzeli :34:

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde geçen haftaya gelene kadar kızımıza isim bulmakta çok zorluk çekiyor hiçbir ismi yakıştıramıyorduk. Daha sonra bir anda "Şeyma" isminde karar kıldık :) Seçenekler arasında oyumu Arda'dan yana kullanıyorum... Benimde bir oğlum olursa Mert yada Anıl isimleri aklımın bir köşesinde.

canım bizde kararsız olanlardanız yanlız değilsin :52:
bizde ilk başdan beri haktan olsun dedik hatta yanına isimler bile bulduk.
neyse etrafdan çok yorum aldık olumsuz yönde ilerde oğlunla bu isimle dalga geçenler olur dediler okulda arkadaşları falan.
bilmiyorum bana çok güzel gelmişdi anlamıda öyle ama daha doğmadan dalga geçenler oldu:30:
bu isim konusu çok zor bir karar herkes burnunu sokar alakasız insanlar bile ortaya bi isim atarlar.
son ayımda ismi değişme kararı aldık şimdi utku ve onur ikisinin arasında kaldık.
utku nu anlamı zafer, onur da bilindiği gibi şeref.
belki seninde hoşuna gider.
haa bu arada biz geçen şöyle bişey yaptık eşimle kendi aramızda. haktan, utku ve onur isimlerini ayrı kağıtlara yazdık ve eşim içinden bir tanesini çekdi. UTKU ismi çıktı bende şimdi utku diye seviyom oğlumu.
sizde böyle bişi yapabilirsiniz sevdiğiniz isimleri size bir fikir. isim bi boncukdur derdi babam ismi güzel yapan çocuğun kendisidir. öpüyorum seni :54:

kayra eymen ali hamza bunlar anlamı cok güzel isimler hamza biraz kaba geliyo ilk basta ama anlamı cok güzel rabbim oğlusuna saglık sıhhat iyi huylar wersin ailesine hayırlı bir ewlat olur inşalah darısı olmayanların basına

kayra = tanrı demek diye biliyorum ben

Back
X