3 hamile!

canım bu kadar üzülmene hiç gerek yokk bende doğunun en ücra köşesinde tek başıma hem çalışıyorum hemde ikizlerime yetmeye çalışıyorum bakıcımız var gündüzleri sağolsun çokda güzel bakıyor ben burda bakıcı bulduysam ve güveniyosam inan senin yaşadığın yerde en iyileri vardır canım hiç kimseye güvenip çocuk yapılmaz benime kız kardeşim ben bakarım sen doğur diyodu sürekli annem,kayınvalidem hepsi bakacaklardı ama şimdi tek başıma mücadele ediyorum hiç kimseyede neden bakmıyosunuz demedim dememde zaten, Allahım hepinizin bebeklerini sağlıklı sıhhatli kucagınıza almayı nasip etsin inş. bu kadar üzülüp, strese giripte bebeğinide üzme lütfennn

seni çok iyi anlıyorum benimde bakıcı problemim var yabancıya güvenmiyosun ama aile fertleride kendi hayatlarını yaşıyor sonuçta.kimse bakmaya mecbur değilki.bencede ii bir bakıcı ve kamera sistemiyle için rahat eder.benim annem ve kayınvalidem var kayınvalidem kendi kızının çocuğuna baktı bizimkine bakmıyyor bakmıyo die küsememki sonuçta çocuk bizim. bence ii taraflarından düşün ne güzel çocukların ilerde arkadaş gibi olucaklar beraber büyücekelr.ve aynı yaşıt kuzenleri olucak.yalnız olmucaklar.

ALLAH DAĞINA GÖRE KAR VERİRMİŞ..HİÇ DERT ETME..

RABBİM MUTLAKA RAYINA KOYACAKTIR HERŞEYİ...MADEM HAMİLESİN OLAN OLMUŞ ARTIK EE YAPACAK BİŞEYDE YOK BU SAATTEN SONRA

hamileliğin tadını çıkar, bu günler geri gelmez..karnındaki bebişinde etkilenmesin stresinden..

ne kadar güzel haber böyle 3 hamilelik
kreş düşünebilirsiniz çocuğunuz için dert değil
hamileliğinizin tadını çıkarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…