Benimde ayaktayken batma oluyo ama adet olacak gibi hissediyorum daha test günümüze çok var.İnşallah bebişlerimiz tutunmuşlardırBende 3 Haziran'da transfer oldum.5. Gün embriyosu ama çok iyi kalite değil malesef. Benim sabahları kasık kısmımda batar tarzda bir ağrı oluyor. Başka belirti yok. Umarım bunlar bebiş belirtisidir
Yok ilk denemem değil...6. Tedavi 4 kere toplama oldum ikinci transferim buİnşallah canım, insan sürekli kendini dinliyor. Herşeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyoruzAllah emeklerinizi boşa çıkarmasın. Senin ilk denemen mi?
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, diğer denemelerinde hiç belirti yaşamış mıydınız?Yok ilk denemem değil...6. Tedavi 4 kere toplama oldum ikinci transferim buBir tane de normal yolla olan 8 yaşında evladım var.Yine de uğraşıyoruz yaşım 35
Bir kere daha transfer oldum ama onda da adet olacak gibiydim negatif oldu o yüzden korkuyorum yine adet olacak gibiyim diyeAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallah, diğer denemelerinde hiç belirti yaşamış mıydınız?
AminnnnnnMerhaba arkadaşlar, ben de 4 haziranda transfer oldum. Henüz hiç bir belirtim yok. Ben de heyecanla bekliyorumhepimiz için hayırlısı olsun.
Bende de belirtiler git gide yok oluyo sanki ama test tarihini bekleyip emin olmaktan başka çaremiz yokBir kere daha transfer oldum ama onda da adet olacak gibiydim negatif oldu o yüzden korkuyorum yine adet olacak gibiyim diye
Bugün benim de 2.günüm oldu. Göğüs ağrım başladı senin de dediğin gibi adet olacak gibi hissettiriyor. Biraz da bel ağrım var.Dondurulmuş 3. Gün iki embriyo transferi oldum.Bugün ikinci günündeyim adet olacak gibi göğüslerim ağrıyor lütfen iyi birşey diyin.Daha çok erken biliyorum insan belirti arıyor işte
Göğüslerime dokunamıyorum bence kasık ağrıları göğüs ağrıları ilaçlardan daha embriyo yeni yeni tutunuyodur belirti vermezBugün benim de 2.günüm oldu. Göğüs ağrım başladı senin de dediğin gibi adet olacak gibi hissettiriyor. Biraz da bel ağrım var.
Heyecanla kan testi gününü beklemelisin. Allah hayırlısıyla nasip etmiş inşallah canımHanımlar merhaba. Bugün 6.günüm.yoğun bir karın ağrısı yaşadım sabahtan. Adet olacağımı düşünüp evde var olan kaset testi yaptım dayanamayıp. Çok silik ikinci çizgi çıktı. Sizce heyecanlanmalı mıyım yoksa yoksa kullandığım ilaçlardan mı böyle çıkmıştır. Estrofem ve prolutex iğne kullanıyorum.
Yaa inşallah hepimiz gününde pozitifi görürüzHeyecanla kan testi gününü beklemelisin. Allah hayırlısıyla nasip etmiş inşallah canım
Geçen bir yerde okumuştum idrar testi negatifse bu sonuç şüpheli olabilir ama pozitifse bu sonuç kesindir diyorduYaa inşallah hepimiz gününde pozitifi görürüzacayip heyecanlandım
Ağzından bal damlıyorGeçen bir yerde okumuştum idrar testi negatifse bu sonuç şüpheli olabilir ama pozitifse bu sonuç kesindir diyorduinşallah sağlıklı bir gebelik olur canım
Teşekkür ederim. Umarım sizde pozitifi görürsünüz. Açıkçası ben bu ağrı sızıları ilaçlara bağlıyorum. Transfer hazırlığında da benzeri ağrılar yaşadım çünkü. Siz de belirtilere takılmayın bence. Ben adet oluyorum sandığım için test yaptım.Çok sevindim sizin adınıza. Kan testinde de görürsünüz inşallah. Benim de beşinci günüm bugün ancak hiçbir belirtim yok. Sadece göğüs acısı çekiyorum. Bu durum da korkutuyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?