- Konu Sahibi göz_yaşım
kesin gitmiştir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecmisten bugune genelevin olmasi bunu onayladiigim anlamina gelmez birsey degismemis,degismiyorda..herhalde yuzyilardir tek degiseme ugramayan yerdir..geneleve gitti diyeede kimse kusura bakmasin katilde olur hirsizda olur genellemesi komik olur.
arz-talep ve mide meselesi..bu konu.
neyse kizlar yanlislara hak verip bir gün o yanlisin yüzümüze tokat gibi tekrar dönecegini unutmayalim..her zaman dogrulari savunalimki dogruluklar bizi bulsun...
"Ihtiyac" adi altinda geneleve giden bir erkegin gözümde hayvan kadar degeri yoktur. Nokta
Allah´im uzak tutsun böylelerini.. Hakkettikleri insanlarla karsilastirsin insallah..
arkadaslar 3 yıllık ilişkim var neysse...bugun erkek arkadasımla msnede konusuyoruz ordan burdan neyse konu saptıboluda calısıyoken arkadasları onu bastan cıkarmıs ve genel eve gitmis 3 kere senağlamadelirdim resmen git dedim ne biçim mide var sende gittinde noldu ne kazandın sakın bidaha bana dokunma
çarsamba buluscaktık dedim sakın bulusayım deme istemıyorummmm seni vb.gibi konustum :1closedeyes:aşkım vallahı billahı saka yemınler etti yarına çıkmak nasip olmasın dedi sen gecen bana saka yapıp kızdırdınya bende sana yaptın nolmus birazda sen sinirlen dedi KISASA KISAS dedi:çok üzgünüm:güvenım sarsıldı bidaha elimi tutmak ne ki yanımdan gecemez tiskinirim sakada olsa sonucta her sakanın altında bir gercek yatar:dilcikar:yalvardı yapma böle dedi söz bidaha demiyicem dedi. bende gecen onu kızdırmak için ARTIK LALE DEVRİ BİTTİ BENIMDE SÖLEİKLERİM OLCAK dedim sonunu hatırlamıyom demek öle bu ne demek sen değişmissinde böle demezdinde hep benım hafım gecerdide kasları bi cattı görmelisiniz korktum aşkım valla saka dedim kızdırmak için söledim dedim 2 gün trip yaptı yalvardım özür diledim sonra siniri gecti beyefendınınsositosositokızar simdi ben bunu napıyım gercekten yaparmı dersiniz bukadar allahtan korkan biri bunu yapamaz diye düşünüyom ama seytan aklıma girdi bikere -tatlicadiarzu-...
Canım sözkonusu erkekler olunca bir duracaksın ne kadar Allahtan korkan olursa olsun şeytan saptırmaya görsün, en yakın örneği eşim, abdestli namazlı, Allah korkusu taşıyan biri, lafta çok konuşur ama icraate gelince sana asla yanlış yapmam senin için değil Allahtan korkarım derdi. sonrasımı öyle hatalar yaptıki anlatamam belkide şimdi o hatalarını perçinliyor bilemiyorum çünkü 1 haftadır aramıyor yani anlayacağın herkes için açık kapı bırakacaksın. tabi bu benim şahsi görüşüm.