• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 kere beraber oldum ... şaka aşkım vallahi şaka

• Konu Sahibi Konu Sahibi göz_yaşım
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmisten bugune genelevin olmasi bunu onayladiigim anlamina gelmez birsey degismemis,degismiyorda..herhalde yuzyilardir tek degiseme ugramayan yerdir..geneleve gitti diyeede kimse kusura bakmasin katilde olur hirsizda olur genellemesi komik olur.
arz-talep ve mide meselesi..bu konu.

gecmisten bugune genelevin olmasi bunu onayladiigim anlamina gelmez birsey degismemis,degismiyorda..herhalde yuzyilardir tek degiseme ugramayan yerdir..geneleve gitti diyeede kimse kusura bakmasin katilde olur hirsizda olur genellemesi komik olur.
arz-talep ve mide meselesi..bu konu.

Kesinlikle katılıyorum.
Oraya her giden evrim geçirip kötü yollara atmıyor kendini.
İçi alan oraya gidiyor.
Parası az olan oraya gidiyor.
Durumu daha iyi olanda,daha özelde hallediyor işini.
Ama netice itibariyle gidiyor yani.
Ha orası,ha burası farkedermi?

bence birazda kisilige karektere bagli olan birsey..erkek vardir...bööüüühhhgg der midesi kaldirmaz...erkek vardir her seyi midesi alir...birazda tabi piskoljisine bagli..

neyse kizlar yanlislara hak verip bir gün o yanlisin yüzümüze tokat gibi tekrar dönecegini unutmayalim..her zaman dogrulari savunalimki dogruluklar bizi bulsun...

neyse kizlar yanlislara hak verip bir gün o yanlisin yüzümüze tokat gibi tekrar dönecegini unutmayalim..her zaman dogrulari savunalimki dogruluklar bizi bulsun...

Tatlım böyle birşeye kimse zaten ayy ne hoş birşey diye yaklaşmaz.
Kimsenin hak verdiğinide düşünmüyorum,ama birde gerçekler var belki duyduğumuzda kulağıma güzel gelmeyen ama gerçek olan.
Dünyada kaç kadın hak vermediği halde,bunu yüzüne tokat gibi yiyior biliyormusun?
Bu iş pek hak verip vermemekle alakalı değil
Karşındakinin midesi alıyorsa,sen istediğin kadar hak verme
O yapacağını zaten yapıyor.

kimse yanlisi savunmuyor.sadece sevdigi adam gitmisse diyecek birseyi kalmiyor o kadar ne yapsin yani sen gittin bitti mi desin ne desin olan olmus artik..kim ister ki gitmesini..sahsen ben sogurum..madem sokaga cikip eylem yaapalim kapatilsinlar diye boyle bos bos konusmakla olmuyor..toplumun bir parcasi olmus genelevler..kose basinda biryerlerde oluyor olacakta..erkekler karsi ciksa kapanirdi:))))
bugun kadinlar bizde istiyoruz deseee hicbir erkek kabul etmezzzdi bak buna eminimm:))yine yanlis anlasilmasin buradan kastim midem aliyor bizde istiyoruz degill..sadece erkek egemen toplum oldugumuz icin kesinlikle istemezlerdi..ama bize herseylerini biz erkegiz adi altinda yutturuyorlar..

Son düzenleme:
Bence itiraf etmek istemiş,senin tepkini görünce şakaya vurmaya çalışmış...Böyle saçma şaka olmaz.Benim de 4 yıllık bi ilişkim var,böyle bişey söylese..Bilmiyorum yani:1ninca:

"Ihtiyac" adi altinda geneleve giden bir erkegin gözümde hayvan kadar degeri yoktur. Nokta :kahve:
Allah´im uzak tutsun böylelerini.. Hakkettikleri insanlarla karsilastirsin insallah..

erkekler icin genelevi yok ama cigolo olarak piyasadalar....ama ben hic karsilasmadim bu tür heriflerlen..:):)
midesi alanin yolu acik...benimle isi olamaz...midesi temiz adam varken cöp mideliylen ne isim olur....
ama en önemliside evliyken yapilmamasi bu olaylarin..evlendikten sonra zaten insan tövbe etmis oluyor...esiylede sorunu varsa halleder hemen harama kosmasimi gerekiyo...yada ayrilir...

Son düzenleme:
arkadaslar 3 yıllık ilişkim var neysse...bugun erkek arkadasımla msnede konusuyoruz ordan burdan neyse konu saptı :kızgın:boluda calısıyoken arkadasları onu bastan cıkarmıs ve genel eve gitmis 3 kere senağlamadelirdim resmen git dedim ne biçim mide var sende gittinde noldu ne kazandın sakın bidaha bana dokunma :delphin: çarsamba buluscaktık dedim sakın bulusayım deme istemıyorummmm seni vb.gibi konustum :1closedeyes:aşkım vallahı billahı saka yemınler etti yarına çıkmak nasip olmasın dedi sen gecen bana saka yapıp kızdırdınya bende sana yaptın nolmus birazda sen sinirlen dedi KISASA KISAS dedi:çok üzgünüm:güvenım sarsıldı bidaha elimi tutmak ne ki yanımdan gecemez tiskinirim sakada olsa sonucta her sakanın altında bir gercek yatar:dilcikar:yalvardı yapma böle dedi söz bidaha demiyicem dedi. bende gecen onu kızdırmak için ARTIK LALE DEVRİ BİTTİ BENIMDE SÖLEİKLERİM OLCAK dedim sonunu hatırlamıyom demek öle bu ne demek sen değişmissinde böle demezdinde hep benım hafım gecerdide kasları bi cattı görmelisiniz korktum aşkım valla saka dedim kızdırmak için söledim dedim 2 gün trip yaptı yalvardım özür diledim sonra siniri gecti beyefendınınsositosositokızar simdi ben bunu napıyım gercekten yaparmı dersiniz bukadar allahtan korkan biri bunu yapamaz diye düşünüyom ama seytan aklıma girdi bikere -tatlicadiarzu-...

Canım sözkonusu erkekler olunca bir duracaksın ne kadar Allahtan korkan olursa olsun şeytan saptırmaya görsün, en yakın örneği eşim, abdestli namazlı, Allah korkusu taşıyan biri, lafta çok konuşur ama icraate gelince sana asla yanlış yapmam senin için değil Allahtan korkarım derdi. sonrasımı öyle hatalar yaptıki anlatamam belkide şimdi o hatalarını perçinliyor bilemiyorum çünkü 1 haftadır aramıyor yani anlayacağın herkes için açık kapı bırakacaksın. tabi bu benim şahsi görüşüm.

Canım sözkonusu erkekler olunca bir duracaksın ne kadar Allahtan korkan olursa olsun şeytan saptırmaya görsün, en yakın örneği eşim, abdestli namazlı, Allah korkusu taşıyan biri, lafta çok konuşur ama icraate gelince sana asla yanlış yapmam senin için değil Allahtan korkarım derdi. sonrasımı öyle hatalar yaptıki anlatamam belkide şimdi o hatalarını perçinliyor bilemiyorum çünkü 1 haftadır aramıyor yani anlayacağın herkes için açık kapı bırakacaksın. tabi bu benim şahsi görüşüm.

aynen..her iki sekilde bildiklerim var..daha oncede yazmistim..bir tanesi namazinda abdesindeydi guzel kadinlari rahat ortami gordu adam icki icmeye ve degismeye basladi..isini bahane edip evine gitmek istemiyor..bir digeride cok capkinmis evlenince duruldu hatta simdi haci..hayat bu..herkesin sinavi cok farkli..ne kendine ne de baskalarina tamamen guveneceksin..

demekki esinin yeterince Allahtan korkusu yokmus....cani gönülden ibadet yapan vardir..birde öylesine ben görevimi yerine getireyimde benden günah gitsin ...var öyleleri malesef dedigin gibi.....

kimsenin icini diger yuzunu bilemeyiz bize gosterdigini tanir ve bilirizz...

Kimin Allahtan daha çok,yada daha az korktuğunu burada tartışmak saçmalık olur.
Bence bu açıdan girmeyin olaya

peki esini affeden hanimlarimiz var..onlar cani gönülden nasil hakkini helal edecek..bu imkansiz birsey...gönüle zorlan affettiremezki insan...insallah bu dünayda ihanete ugramis hanimlara gercek dünayada en güzel ve temiz mutluluklari yasarlar..her seyin bi karsiligi vardir..

kızlar konu teeeeee geçen sene açılmış ve bugüne gelmiş hala hararetle tartışıyoruz. konu sahibi arkadaşın son durumu aşağıda yazıldığı gibidir. varın siz yorumlayın artık:

3 buçuk yıllık ilişkim vardı inişli çıkıslı herneyse;erkek arkadasım 6 aylıgına manısaya gitti (futbol için)kendisi 20 yasında aramızda 3yas var birgün kız arkadasımdan erkek arkadasımın arkadaslık sitesinde üyeliği oldugunu söyledi bende msj yazdım varmı böyle birsey senden duymak istiyorum diye var aşkım dedi 2 yılönce almıstım senden ayrılmıstık o ara arkadasların ısrarıyla aldım ama suan kapanmıstır dedi bende ona ok inandım ama bu işin peşini bırakmıyıcam dedim :kızgın:bırakmadımda birgün msnede space yerindeki profilinde onun kızlara yazdıgı yorumları (tatlım güzelim bu güzellik nerden geliyo?mseneleselim artık böyle klasiklesmeye basladı ne tatlısın gülüm vb gibi)gördüm sonra oralardan arkadas sitesindeki ismini buldum ve girdim baktım bir sürü kız fotografları yorumları kızlarla mesenelesmesi iltifatları daha neler neler böyle çok zoruma gitti hiç yalan sölemezdı bana ona mesaj yazdımÇok üzgünüm çoookkendine farklı bir takma isim yazmıs dedim bu kim oda askım nediyorsun derdim basımdan aşkın falan yazmıs bende ben herseyi anladım bitti dedim oda ben yapmadım arkadaslarım koymustur falan dedi pişman olacan dedi özür dileyecen benden dedi bende sen yapsanda yapmasanda benımgüvenimi sarstın ya artık umrumda değil bitti dedim simdi manısadan geldi msnemde kayıtlı inanın bana birsey yazmıyo bir acıklama beklıyorum haketmedim çünkü sankı suclu ben o değilmis gibi tripler bir havalar nickine SON KELıMEM ASKTAN SANA ARTIK SENı SEVMıYORUM yazmıs çok zoruma gitti sankı ben onları yapmısım gibi sizce neden böyle birsey yapıyo?hatalımıyım?:kızgın:ne yapmam lazım bundan sonra ÇOCUKTA BıR AMAC YOK AFFETTıRME GıBı BıR CABASI YOK ÜZÜLÜYORUM BU DURUMA 18 MART GÜNÜ OLANLAR>>>>>> arkadaslar bugun ekledi benı mutlumusun dedi dınlemeden sucladın benım gelecegım gune 2gun kala sen cok korkaksın cesaretın yok benımle bulusmaya dedı bana bır kelıme dedım senden sogudum ben ona hatasın baslı basına dedım dokunmus beyefendıye(oda bana pismanım senı sevdigime dedi)2 gun bekle senı onları yapan fotolarımı koyan cocugu yanına getircem ama iş işten gecmıs olacak ona dengesizsin dedim oda sen kımsınkı bana dengesiz diyorsun falan dedi kafam karısık ne yapcagımı bilmiyorum

hanımlar bu iğrençliği doğal gördüğü sürece bunlar olacak.
bu kadar elzem bir ihtiyaç olsaydı zina yasak olmazdı. bitti.

Back
X