konu sahibi arkadasım,
erkek arkadaşın doğru mu söylüyor yanlış mı ben bunu bılemem ama kendı adıma şunu söyleyebiliri. ben daha önce başkasıyla birlikte olmuş erkekle evlenebilirim, ama bu ilişkiye bir şekilde kadını zorlamış( tecavuz, evlilik vaadiye kandırma,çok ısrar etme,tenhada kıstırma,çaresizliğinden faydalanma..vs) bir erkekle selamlaşmam bile.bu saydıklarımın herhangı bırını yapan tecavuzcüdür benim nazarımda..tabi yaptıgını bilme şansım varsa.bilmiyorsam zaten onun günahı..
genel evdeki kadınla yatan erkeğin benim nazarımda tecavüzcüden pek de bir farkı yoktur(aksini düşünen saldırmasın saygı göstersin lütfen) neden derseniz.. hiç bir kadın annesinin karnından f... doğmuyor, heleki benim ülkemde... benim ülkem gibi namusun apış arasından geçtiği beşikteki kızlara bile öğretiliyorsa.. genelevdeki kadınların çoğunluğu sadece şanssızdır. istisnalar yok mu? daha iyi bir yaşam, daha kolay para kazanmak için bunu yapanlar yok mu? elbetteki var. ama madalyonun diğer yüzü de azımsanmayacak kadar çok.. çok küçük yaşta fuhuş batağına saptırılan küçücük kız cocukları, bu kızlar büyüyünce meslek değiştirmiyor,gene bu işi yapıyolar,babası,annesi tarafından pazarlananlar,kaçırılanlar,sahipsizler.... daha saymama gerek var mı?
o kadınla mı yattın ıyyy iğrendim senden meselesi olarak bakmam ben olaya.. nasıl vicdanın kaldrdı da o kadıncağaza bu kötüşüğü yaptın diye hesap sorarım..
naçizane..