3 kere tahlil yapılmaz!

Bir devlet hastahanesinin aile merkezi kan verdiğim yer, kadın doğumcu değil.
Durumu geçen hafta gittiğimde de anlatmıştım hiçbir şey söylemeden bakılsın demişti. Bu hafta ise yapmam diyip kestirip attı bir açıklama yapmadan. Halbuki geçen hafta gittiğimde açıklamıştım durumu, "geçen hafta yapmışız" demişti o zamanda. Bi sınırı olduğunu söyleseydi bu hafta için hiç kalkıp gitmez, bi çaresine bakardım üzüldüğüm konu bu oldu. Herkes görevini yapmaya çalışıyor sonuçta,farkındayım..

Sen şikayetini et. Doktordan zaten savunma yazması istenir. Aile sağlığı merkezi ne oluyor bilemiyorum. Ama aile varsa en azından gebelik izlem de vardır. Bir de hemen başka doktoru dene.

Alo 184'ü aradım.
Bir sınırlama olmadığını, doktorun kendi insiyatifinde olduğunu eğer GEREK görmezse tahlil isteminde bulunmayacağını belirttiler. Şikayet kaydı da oluşturmadılar bu sebeple.

Öncelik 65 yaş üstü ve hamilelerin di değil mi? :KK51:

İyi günler diliyorum, tüm yorumlarınız için teşekkürler.
Tatlım edevletten cimer de şikayet olustur. Zaten saglik bakanlığına gidecek. Bunu sana resmi yazı olarak dönerler.

Tatlım edevletten cimer de şikayet olustur. Zaten saglik bakanlığına gidecek. Bunu sana resmi yazı olarak dönerler.
Sen şikayetini et. Doktordan zaten savunma yazması istenir. Aile sağlığı merkezi ne oluyor bilemiyorum. Ama aile varsa en azından gebelik izlem de vardır. Bir de hemen başka doktoru dene.

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Cimerden şikayet kaydı oluşturdum.

Iste benım dandık aıle hekımım gıbı bı doktor daha. Hıpokrat bunu gorse o yemını alır....... Neyse bımer cımer ne varsa sıkayet edın allah sıfa versın uzulmeyın yıne olur

Iste benım dandık aıle hekımım gıbı bı doktor daha. Hıpokrat bunu gorse o yemını alır....... Neyse bımer cımer ne varsa sıkayet edın allah sıfa versın uzulmeyın yıne olur

Ettim ettim, inşallah gözü korkar da bir daha sanki kendi cebinden masraf yapıyormuş gibi davranıp mağdur etmez kimseyi. Allah razı olsun,inşallah...

Ettim ettim, inşallah gözü korkar da bir daha sanki kendi cebinden masraf yapıyormuş gibi davranıp mağdur etmez kimseyi. Allah razı olsun,inşallah...
Manyak mıdır nedır yapılmasa bıle vıcdanen yaparsın karsındakı ınsan madur hamıle kanaması var sankı kendı alacak kanı da cebınden cıkacak parası.

Back
X