3. Kez annlelikk !!!!

Bakimini dusunursen zor ama gelecek icin guzel kalabalik aileleri sevmisimdir hep ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diger cocuklarin yaslari buyukse cok dogal.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem bebek kokusunu cok ozledm

Benim 27 aylık bir oğlum var. Ben de bebek kokusunu çok özledim valla. Oğlumun bebeklik resimlerine bakıp duruyorum. Allah nasip ederse ben üç tane istiyorum. Hatta dört bile olabilir. Hayırlısı olsun inşallah hepimiz için.

Bnde qecen temizlik yaptim cocuklarimin bebeklik kiyafetlerini o minicik elbiseleri qordum delirdm

Hayirlisi olsn allah olmayanlarada tattirsin bu duyguyu....

Amin inşallah. Benim oğlum doğru düzgün uyumaya daha yeni başladı. Etrafımdaki herkes sen deli misin ne çocuğu diyor ama ben istiyorum yine de. Napıyım bir şekilde büyüyorlar. İleride rahatımı düşünüp çocuk yapmadığım için pişman olmak istemiyorum. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Arkadaslar 3 kez anne olmak isteyen var mi yada dusunen yorumlariniza ihtiyacim var lutfennn..

Cnm ben 3. Kez anne oldum.hamdolsun rabbime diorum ne diim.baka bilen gücü olan dogursun.ciddi bir efor ve sabır istiyor.ama ben hep geniş bir aile hayali kurdum. saglıgım el verse hani 4. De olsun dicem :)yok artık dediginizi duyuyorum ;) rabbim olmayana versin.genç anne olmak güzel.

Allah evlatlarini sana baqislasin ne quzel yas kac bu arada genc anne olmak en guzeli yas ilerleyince daha kulfetliymis gibi qelio

Aynen zor. Çok düşündüm bu yaşta nasıl bakarım.eskisi gibi sabrım gücüm varmı diye.ama oldu işte şimdi oglumun tek gülüşü anne deyişi her şeye degiyor. Rabbim cümlemizin evlatlarını korusun.

Back
X