Sonuçtan memnun musunuz?2 gün önce revizyonumu hayati kale ye oldum kaburga kıkırdak alındı. Şimdilik sadece ağrım yok gibi diyebilirim umarım son olur. Ahmet islam istemiştim aslında ama fiyatı biraz fazla geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuçtan memnun musunuz?2 gün önce revizyonumu hayati kale ye oldum kaburga kıkırdak alındı. Şimdilik sadece ağrım yok gibi diyebilirim umarım son olur. Ahmet islam istemiştim aslında ama fiyatı biraz fazla geldi bana
Lutven Doktorunuz Kim söylermisinizMerhaba geçmiş olsun ben de şekil olarak da işlevsel olarak da kötü iki ameliyat geçirdim iki ay önce 3.ameliyatimi çok tecrübeli bir doktora oldum ve su an her şey yolunda gibi benden kıkırdak alınmadı burunda yeterli kıkırdak varmış ama kulaktansa kaburgadan alınan kıkırdak daha sağlam olur diye biliyorum ben
2 kez ameliyat gecirdim 2. Ameliyatımdan cok memnun kaldım dr aret çerçi özkan tavsiye ederim bir çok doktor fail fiyatlar istiyor copunu operasyonları başarısız adet beyle görüşmenizi tavsiye ederimHerkese merhaba,
Daha önce bu konuda bir başlık açmıştım, ancak yeterince detaylı yorum alamadım. Bu yüzden özellikle revizyon burun ameliyatı olmuş, 3. hatta 4. kez operasyon geçiren kişilerin gerçek deneyimlerini paylaşmasını istiyorum. Hem olumlu hem de olumsuz yorumlar çok değerli, çünkü ancak bu şekilde doktorları eleyerek ilerleyebiliriz.
Bu noktada hata yapma şansım yokmuş gibi hissediyorum. Revizyon ameliyatı, her doktorun harcı değil. Bu yüzden sadece “güzel burun yapan” değil, zor vakalarla deneyimi olan, revizyon konusunda uzmanlaşmış doktorları önerelim. Bu başlık altında benim gibi olan herkes aradığı doktoru bulabilsin istiyorum.
Şu an takip ettiğim doktorlar:
• Yakup Avşar
• Ahmet Islam
• Furkan Karaloğlu
• Muhammet Dilber
• Tural Fatullayev
Benim hikayem:
İlk burun ameliyatımı yaklaşık 15 yıl önce, ikinci ameliyatımı ise 13 yıl önce oldum. O zamandan bu yana teknoloji, teknikler ve yaklaşımlar çok değişti. İki ameliyatımı da Onep’te Ata isimli bir doktora oldum. Ancak herkesin burnu çok güzel olurken, benimki istediğim gibi olmadı. Psikolojik olarak gerçekten çok yoruldum.
Burnum önden güzel, yandan da fena değil ama yüzüme göre çok uzun. Burun deliklerim büyük, burnumun ucu fazla uzun. Buna nasıl bir çözüm bulunabilir bilmiyorum.
Bazı doktorlardan fiyat aldım ve muayene ücretleri bile uçmuş durumda. Çoğu doktor Euro üzerinden ameliyat fiyatı veriyor. Maddi yükü bir yana, manevi olarak da çok ağır bir süreç. Ailem “artık daha fazla kurcalama” diyor, ama ya bu da kötü olursa diye ikilemdeyim. Doktorlarla yüz yüze görüşüp fikir almak istesem, muayene ücretleri bile 5 bin TL’den başlıyor.
Bu yüzden bu başlıkta gerçekten deneyimi olanlardan yorumlar bekliyorum. “Duydum, öyleymiş” değil, “Ben oldum, işte öncesi ve sonrası” şeklinde paylaşımlar çok önemli.
Benim gibi olanlar, gelin hem birbirimize psikolojik destek olalım hem de doğru doktoru bulalım!
İstanbul
KBB Prof Teoman Dal a oldum 3.cü ameliyatımı. Çok memnunum.kime oldunuz ameliyat ?
o doktor burnumu mahvetti ikinci ameliyat önerdi gitmedim çoğu hastası aynı yamuk burunlar Mustafa sgLutven Doktorunuz Kim söylermisiniz
o doktor burnumu mahvetti ikinci ameliyat önerdi gitmedim çoğu hastası aynı yamuk burunlar Mustafa sg
Evet evet hayatım bitti resmen şuan psikolojik olarak çok kötüyüm ikinci ameliyata hem gücüm yetmiyor hem bebeğim var neler çektim bir ben bir Allah bilir alnımda kocaman çukur oluştu kırdığı kemikleri birlestirmemisErzurum mu
Evet evet hayatım bitti resmen şuan psikolojik olarak çok kötüyüm ikinci ameliyata hem gücüm yetmiyor hem bebeğim var neler çektim bir ben bir Allah bilir alnımda kocaman çukur oluştu kırdığı kemikleri birlestirmemis
Hayır hiçbir şekilde ödeme yapamyiz dediler seni ameliyat etsinler dediler kabul etmedim farklı doktoru ameliyat etsin hastanenizin dedim yok dediler dava acicaktim eşim izin vermedi işinden dolayı başımiza iş almayalim dedi onun hatri için sustumÜcret talebi istediniz mi o hastaneden ya da başka doktora revizyon için aynı hastanede şikayet vara yazdınız mı orada aynı kişiye olanlar görselli eklemiş bi kadın şikayetim giderildi yazmıştı hastanenin şikayet varına yazmış bu arada muhtelemen ücreti ödendi en azından
Hayır hiçbir şekilde ödeme yapamyiz dediler seni ameliyat etsinler dediler kabul etmedim farklı doktoru ameliyat etsin hastanenizin dedim yok dediler dava acicaktim eşim izin vermedi işinden dolayı başımiza iş almayalim dedi onun hatri için sustum
Sizdemi ona ameliyat oldunuzBen her gün hayatı zehir ederken kendime bana bunu yapan kişinin espriler gülmeler şakalar hayatına böyle devam etmesi beni mahvediyordu burda ismini verdim deneyimimi yazdım çünkü başka insanların aynı şeyi yaşamasını da istemedim . Biri Google a o dr un ismi yorum yazdığında benim yazdıklarım da çıkıyor inşallah çok kişinin karşısına çıkar hayatları kararmaz şikayet var google her yerden yazacağım deneyimlerimi zaten fotoğraf koymam bile yeterli bir şey yazmadan
Sizdemi ona ameliyat oldunuz
sağolun. kalın derili miydinizKBB Prof Teoman Dal a oldum 3.cü ameliyatımı. Çok memnunum.
ben de aynı durumdayım doktor burnumu mahvetti onlar tatillere çıkarken ben her gün ağlıyorumBen her gün hayatı zehir ederken kendime bana bunu yapan kişinin espriler gülmeler şakalar hayatına böyle devam etmesi beni mahvediyordu burda ismini verdim deneyimimi yazdım çünkü başka insanların aynı şeyi yaşamasını da istemedim . Biri Google a o dr un ismi yorum yazdığında benim yazdıklarım da çıkıyor inşallah çok kişinin karşısına çıkar hayatları kararmaz şikayet var google her yerden yazacağım deneyimlerimi zaten fotoğraf koymam bile yeterli bir şey yazmadan
Bilmiyorum benim yamuk iğrenç birşey oldu ucunda kikirdak çıkıntısı olmuş sanki sivilce var kocamanYok ama çevremde olan var şekli iyi ama tek delikten nefes alıyor o kişinin arkadaşıda bu dr a olmuş onunda ucu düşmüş ama tekrar olmamış çok kötü gözükmüyor diye galiba
Kalın deriliyim. Yalnız burun üstündeki derinin kalın veya ince olması aslında önemsiz. Önemli olan; derinin altındaki kıkırdağın kalınlığının ve şeklinin doğru olması. Beceriksiz kasap doktorlar; beceriksizliklerini, ameliyat yanlışlıklarını örtmek için deriye suç buluyorlar. Deri ince bir kılıf, sen onun altındaki kıkırdağı doğru kalınlıkta ve biçimde şekillendirememişsin hastanın burun derisini bahane ediyorsun. Bunları yutmayın.sağolun. kalın derili miydiniz
Doğru söylüyorsun ama cidden kalın deride ince deri kadar olmuyor süreç. mesela benim burnumda çok bir işlem yok ama sözde çok iyi olan doktorlar bana seni ameliyat yapamayız burnun küçülmez dedi üzülüorumKalın deriliyim. Yalnız burun üstündeki derinin kalın veya ince olması aslında önemsiz. Önemli olan; derinin altındaki kıkırdağın kalınlığının ve şeklinin doğru olması. Beceriksiz kasap doktorlar; beceriksizliklerini, ameliyat yanlışlıklarını örtmek için deriye suç buluyorlar. Deri ince bir kılıf, sen onun altındaki kıkırdağı doğru kalınlıkta ve biçimde şekillendirememişsin hastanın burun derisini bahane ediyorsun. Bunları yutmayın.
Nefes alma durumunuz nasıl, nefes yollarınız açık mı? Sırf estetik probleminiz mi var?Doğru söylüyorsun ama cidden kalın deride ince deri kadar olmuyor süreç. mesela benim burnumda çok bir işlem yok ama sözde çok iyi olan doktorlar bana seni ameliyat yapamayız burnun küçülmez dedi üzülüorum
ben ameliyat oldum nefes almam eskiye göre çok daha iyi fakat arada kapanıyo burnum ve iltihaplanıyoNefes alma durumunuz nasıl, nefes yollarınız açık mı? Sırf estetik probleminiz mi var?