• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben ameliyat oldum nefes almam eskiye göre çok daha iyi fakat arada kapanıyo burnum ve iltihaplanıyo
estetik açıdansa berbat eskisinden kötü
Sinüs tomografisi çektirip iyi bir KBB ciye gösterin. Neden tam nefes alamıyorsunuz, burun içinde buna ne engel oluyor. Bunu öğrenirsiniz. Arada burnum iltihaplanıyor demişiniz. Acaba burnun içinde ameliyat ipi mi unuttular

Herkese tekrar merhaba,

Buraya yazan, deneyimlerini paylaşan ve bana özel mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Hâlâ ameliyat olmadım ve hâlâ doktor araştırıyorum. Listemde öne çıkan birkaç isim var; randevu alıp görüştükten sonra nihai kararımı vereceğim. Şu anda güncel listem ve yorumlarım şu şekilde:

Burun Doktoru Listesi
  • Seçkin Ulusoy – Revizyon: Pek görmedim
  • Sercan Gode – Deneyimli, ama sonuçlar pek tatmin edici değil
  • Hasan Duygulu – Yok
  • Muhammet Dilber – ❤️❤️ Güzel begeniyorum
  • Hayati Kale – Revizyonlari var görüşülebilir; ama emin değilim
  • Hüseyin Karabulut – Yok begenmedim
  • Tural Fatullayev – ❤️ İyi, ama Ankara
  • Furkan Karaloğlu – Revizyonda iyi, ama yuvarlak uçlu burun yapıyor
  • Burak Numan Uğurlu – Yeteri kadar revizyon yok
  • Servet Karaca – Yok
  • Mert Demirel – Revizyonu pek yok
  • Memet Yazar – ? 💙 Revizyon konusunda deneyimli, ama tam ikna değilim; görüşülebilir
  • Abdulkadir Göksel – ❤️ Olabilir
  • Eren Taştan – ? Revizyon var ama gebellikle kucuk burun buyutme yapiyor.
  • Ahmet İslam – 💙 Emin değilim
  • Şaban Çelebi – Revizyon yapıyor
  • Ali Evlice – Güzel düzeltiyor, ama hep küçük burunları büyütmüş
  • Selim Turan – Revizyon yapıyor ve küçültme de yapabiliyor
  • Hüseyin Balıkçı – Revizyon yapıyor, emin değilim

Herkese tekrar merhaba,

Buraya yazan, deneyimlerini paylaşan ve bana özel mesaj atan herkese çok teşekkür ederim. Hâlâ ameliyat olmadım ve hâlâ doktor araştırıyorum. Listemde öne çıkan birkaç isim var; randevu alıp görüştükten sonra nihai kararımı vereceğim. Şu anda güncel listem ve yorumlarım şu şekilde:

Burun Doktoru Listesi
  • Hasan Duygulu – Yok
  • Servet Karaca – Yok
  • Memet Yazar – ? 💙 Revizyon konusunda deneyimli, ama tam ikna değilim; görüşülebilir
Listenizdeki Dr larla ilgili olumsuz yorum ve şikayetleri çeşitli forumlardan taratıp ona göre eleye eleye en doğru doktora ulaşmanızı tavsiye ederim

• Beğen
Reactions: F95
Herkese tekrar merhaba,

Burun Doktoru Listesi
  • Hasan Duygulu – Yok
  • Servet Karaca – Yok
canım bide muhammed fatih evcimik, güncel öztürk, barış çakır, ismail küçüker bunların işlerine bakıp yazarmısın buraya çünkü senin listedeki düşüncelerle benimkiler aynı bende bu şekilde liste yapıyorum bu yukardakilerde kararsız kaldım bende

Herkese tekrar merhaba,

Burun Doktoru Listesi
  • Hasan Duygulu – Yok
  • Servet Karaca – Yok
Listenizde ilk gözüme çarpan Eren Taştan oldu. Ona ilk ameliyatını olan bir üyenin olumsuz yorumlarını gönderiyorum.

Eklentiler

• IMG_0574.webp
    IMG_0574.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0575.webp
    IMG_0575.webp
    66 KB · Görüntüleme: 47
  • Beğen
Listenizde ilk gözüme çarpan Eren Taştan oldu. Ona ilk ameliyatını olan bir üyenin olumsuz yorumlarını gönderiyorum.
Benimde listede gözüme ilk çarpan Ali Evlice oldu kendisi Adana’da görüşmeye gittim. Tıpkı diğer burada yazan kişiler gibi banada aşırı olumsuz konuştu çok iyi olmaz beğenmezsin belki tatmin olmayabilirsin gibi sanki ameliyat yapmak istemiyor gibi. Görüşmeden çıktık yanımda ablam vardı bu adam senin burnunu yapmak istemedi sanki dedi bende öyle hissettim dedim sonra yorumlara bir baktım herkes Türklere burun yapmak istemiyor yazmış herkese olumsız konuşmuş hatta bir kızla karşılaştım oda gitmiş o adam Türklere yapmak istemiyor banada aynı şeyleri söyledi dedi zaten aşırı pahalıydı ta o zaman 7 bin euro demişti muayene ücretide 2 bindi iyi ki yaptırmamışım çok fazla memnun olmayan gördüm . Burnumuda eren taştana yaptırdım memnunum nefes ya da şekilde bir şikayetim yok fakat fiyatı çok yüksek bence (yinede Ali Evlice kadar değil) 2024 de 240 a yaptırdım şimdi 500 bin olmuş sanırım ama aynı fiyata belki aynı burnu yapan doktorlarda vardır güven için tavsiye eder miyim evet riske atmak istemeyenler gidebilir ama yukarıda paylaşılan bir yorum var o yüzden bişey diyemem şekil için çokta tavsiye etmem yani evet kötü değil ama bu fiyata kesin gidin aşırı iyi mükemmel oldu da demem. Gören herkes beğeniyor dip not eskisinden çok güzel ama fiyatı 70-80 bine yapsaydı efsane derdim ama bu paralar çokta abartamıyorum işin açığı

• Beğen
Şimdi baktım revizyon istiyormuşsunuz revizyon için eren bey bu fiyatların 2 katıdır benim ilk ameliyatımdı

Herkese tekrar merhaba,

Burun Doktoru Listesi
  • Hasan Duygulu – Yok
  • Servet Karaca – Yok

Bence siz listeyi oluştururken çok araştırmamışsınız listede sondan ikinci ismin yabancı hastası ile konuşmuştum burnu enfeksiyon kapmış şekli bozulmuştu bilginize . Birde bu uygulamaları drlar bizden daha çok biliyor emin olun reklam da yaptırdıklarını düşünüyorum bazılarının bu listede kötü bir şeye denk gelen herkes yazsın bence yine listede başka doktorun hastası ile burdan konuştum kötüydü burnu kendisi yazmak isterse yazar diye vermeyeceğim ismini revizyoncular olarak artık risk almak istemiyoruz kötü bir şey duyan gören eklesin

Kızlar iki tane yeni isim var çok araştırmadım henüz ama yazıp size sorayım dedim

Op dr Mehmet Nurettin Kıral
Prof dr H. Emre Koçak

Özellikle revizyonda iyi olmaları önemli. Bu doktorlar hakkında bilgisi olan varsa yazın lütfen

Bu arada burnumla alakali fikriniz olmasi icin her acidan fotografimi birakiyorum. Boyle cok kotu durmuyor ama tum yuzume gore uzun burnum.

Eklentiler

• C129D12B-73D8-49F8-8313-7CFDEC4260F2.webp
    C129D12B-73D8-49F8-8313-7CFDEC4260F2.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 22
Bence siz listeyi oluştururken çok araştırmamışsınız listede sondan ikinci ismin yabancı hastası ile konuşmuştum burnu enfeksiyon kapmış şekli bozulmuştu bilginize . Birde bu uygulamaları drlar bizden daha çok biliyor emin olun reklam da yaptırdıklarını düşünüyorum bazılarının bu listede kötü bir şeye denk gelen herkes yazsın bence yine listede başka doktorun hastası ile burdan konuştum kötüydü burnu kendisi yazmak isterse yazar diye vermeyeceğim ismini revizyoncular olarak artık risk almak istemiyoruz kötü bir şey duyan gören eklesin
Inanin ciddi bir mesai harcıyorum araştırmaya. Hiçbir detayı atlamadan tum tarafsiz yorumlara ulaşmaya calisiyorum. Malum 3. ameliyatım her doktor bana uygun degil. Uzerine Kalin derili, egri ve uzun bir burnum var. Bana gercekten isinin ehli ve revizyon konusunda tecrübeli biri lazım. Buraya tam listemi attım. Farkettiyseniz su an icin one çıkan, icime sinen isimlerin Yanina kalp koydum. Hatta o kalpler de farklı renklerde. Ama doktorların sayfalarında paylastiklarinin yanında birinci elden tecrübeleri dinlemeyi daha fazla tercih ederim. O yüzden burada yapılacak yorumlar çok onemli dediğiniz gibi. Ve bir de maalesef her doktor hakkında 1 tane bile olsa kotu bir yorum oluyor. Herkesi memnun etmek sanıyorum imkansız.

Gercekten revizyon burun ameliyatı hem psikolojik olarak hem de doktor bulma acısından çok farklı bir durum. O yüzden aslında listemi eksiksiz paylaştım ki herkes düşüncelerini yazsın diye. Bir de yeri gelmişken tekrar söylemek istiyorum. Iyiymis öyle duydum yorumları istemiyorum. Ben bizzat yasanmis bu doktorlara ameliyat olmuş kisilerin yorumlarını istiyorum. Yani doktor önerecekseniz de ya sizin ya da gercekten bir tanidiginizin revizyon olmuş olmasını tercih ederim.

Ben yorumunuz icin teşekkür ederim. Zaten Selim Turan su an degerlendirmeye aldigim bir isim degil.

Bu arada burnumla alakali fikriniz olmasi icin her acidan fotografimi birakiyorum. Boyle cok kotu durmuyor ama tum yuzume gore uzun burnum.

Uzun olması kısa olmasından yüzbinkat daha iyi iyi bi revizyoncu gayet halleder o yüzden canınızı sıkmayın 3. Ameliyatınızmış umarım en güzel şekilde olur

• Beğen
Uzun olması kısa olmasından yüzbinkat daha iyi iyi bi revizyoncu gayet halleder o yüzden canınızı sıkmayın 3. Ameliyatınızmış umarım en güzel şekilde olur
Moral verdi bu yorumunuz acikcasi ben de hep sanki kucuk burunlari buyutmek daha kolay mi acaba diyodum. Cunku revizyon yapan doktorlarin sayfalarinda bile hep kucuk burun buyutme ornekleri goruyorum. Kendi burnum gibi orneklere pek rastlayamadim. Gercekten gece gunduz dua ettigim bir konu. Ama bu sefer cok guzel olucak gonulden inaniyorum buna.

Moral verdi bu yorumunuz acikcasi ben de hep sanki kucuk burunlari buyutmek daha kolay mi acaba diyodum. Cunku revizyon yapan doktorlarin sayfalarinda bile hep kucuk burun buyutme ornekleri goruyorum. Kendi burnum gibi orneklere pek rastlayamadim. Gercekten gece gunduz dua ettigim bir konu. Ama bu sefer cok guzel olucak gonulden inaniyorum buna.

Ben sizin yerinizde olsam rahat olurdum deri sağlamsa gerisi bir şekilde halloluyor tek endişeniz 3. Olacağı için çok iyi bi doktor olması olsun çünkü revizyon arttığında bu sefer deride sıkıntı veriyor benim burnumu yamultup kolumellamı kısacık yamuk dikmiş burun içine doğru burun kanadımı fazla kesip kestiği eti geri dikmiş eğri büğrü derim yok ilk ameliyatta burnuma verilecek büyük hasarı verdi yapan bu vakalar daha zor burnunuzda dediğiniz sorunu anladım ama asla öyle kötü değil ben dışarı çıkamıyorum bir ameliyatta bu kadar mahvedilir mi ediliyormuş üstelik eski burnum asla kötü bi burun değildi nefeste alamıyorum Allah yardımcımız olsun gerçekten listeyide lütfen kötü şeyler yakın çevresinde duyan deneyimleyenler yazsın .

Back
X