- 16 Ocak 2019
- 27
- 21
- 3
- 30
- Konu Sahibi sailormoon11
-
Canım revizyon konusunda iyi biri olması lazım ahmet islamı araştır derimMerhaba ben 2 kere burun estetiği geçirdim kendi doğal burnum çooookk büyüktü ilk ameliyatı olduktan sonra yine büyük ve uzun yapmıstı doktor... ben de aynı doktora 2. kez ameliyat olmak gibi bir hata yaptım... burnum hala cok büyük hiç estetik gibi durmuyor kalkık bir burun istemiştim kalkığın ''k''si bile yok. 3 ay sonra 3. burun estetiğimi olacağım bana doktor önerebilir misiniz lütfe aklımda bir kaç isim var ama size de sormak istedim. Gökçe Yıldırım'ın tavsiyesi ile Nezail Demirciler'e olmak istiyorum. Ona olan var mı? lütfen bana yardımcı olun çok mutsuzum.
Sürekli reklam yaptı ve sonunda sahte profil diye kapatıldı: ))Revizyon gerçekten de daha fazla ustalık isteyen bir ameliyat. Bu konuda usta bir isim olarak kendi ameliyatımı da yapan Op. Dr. İlhan Eğilmez i bir araştır derim.
kendi doktorumu tek geçerim Hakan Soygür e ameliyat olmuştum çok memnunum, çok şükür
ama kimseye de kefil olamam tabi herkes insan neticede hata yapar mı evet yapabilir
2 yıl önce eylüldeMerhaba siz ne zaman ameliyat oldunuz Hakan beye?Ben revizyon olmak istiyorum aklımdaki isimler arasında hakan soygur de var.
2 yıl önce eylülde
unuttum ki ücretiniSizin de mi revizyondu?Ücret ne kadardı gerçi 2 yıl geçmiş artmıştır şu an.
unuttum ki ücretiniancak revizyon değildi ilk seferdi bitti gitti ufak ayrıntılara takılmam takılacak olsam illa kusur bulunuyor yahu
umarım sorununuz çözülür bir an evvelAnladım sagolun kendime adıma konuşayım benimki hiç ufak ayrıntı değil valla ufak olsa bi daha ameliyatı dusunmezdim manevi olarak yorucu oluyo neyse ben araştırmaya devam
umarım sorununuz çözülür bir an evvel
Ankara ise önerebilirim doktor benim de 3. AmeliyatCanım revizyon konusunda iyi biri olması lazım ahmet islamı araştır derim
Öncelikle çok geçmiş olsun bir şey soracağım revizyon normal ameliyattan pahalı mı oluyor?Merhaba ben 2 kere burun estetiği geçirdim kendi doğal burnum çooookk büyüktü ilk ameliyatı olduktan sonra yine büyük ve uzun yapmıstı doktor... ben de aynı doktora 2. kez ameliyat olmak gibi bir hata yaptım... burnum hala cok büyük hiç estetik gibi durmuyor kalkık bir burun istemiştim kalkığın ''k''si bile yok. 3 ay sonra 3. burun estetiğimi olacağım bana doktor önerebilir misiniz lütfe aklımda bir kaç isim var ama size de sormak istedim. Gökçe Yıldırım'ın tavsiyesi ile Nezail Demirciler'e olmak istiyorum. Ona olan var mı? lütfen bana yardımcı olun çok mutsuzum.
Öncelikle çok geçmiş olsun bir şey soracağım revizyon normal ameliyattan pahalı mı oluyor?
Teşekkür ediyorumRevizyonlar normal ameliyatin en az 2 kati oluyor maalesef.
Merhaba ben 2 kere burun estetiği geçirdim kendi doğal burnum çooookk büyüktü ilk ameliyatı olduktan sonra yine büyük ve uzun yapmıstı doktor... ben de aynı doktora 2. kez ameliyat olmak gibi bir hata yaptım... burnum hala cok büyük hiç estetik gibi durmuyor kalkık bir burun istemiştim kalkığın ''k''si bile yok. 3 ay sonra 3. burun estetiğimi olacağım bana doktor önerebilir misiniz lütfe aklımda bir kaç isim var ama size de sormak istedim. Gökçe Yıldırım'ın tavsiyesi ile Nezail Demirciler'e olmak istiyorum. Ona olan var mı? lütfen bana yardımcı olun çok mutsuzum.
Nezail Demirciler, Gökçe Yıldırım’ın 3. ameliyatını yapmıştı. Daha önce 2 ünlü doktora çok başarısız ameliyatlar olmuştu sanırım. YouTube videosunda 3. ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını anlatmıştı ve Nezail Demirciler’den çok memnun görünüyordu. Burnunu da beğendim.Merhaba ben 2 kere burun estetiği geçirdim kendi doğal burnum çooookk büyüktü ilk ameliyatı olduktan sonra yine büyük ve uzun yapmıstı doktor... ben de aynı doktora 2. kez ameliyat olmak gibi bir hata yaptım... burnum hala cok büyük hiç estetik gibi durmuyor kalkık bir burun istemiştim kalkığın ''k''si bile yok. 3 ay sonra 3. burun estetiğimi olacağım bana doktor önerebilir misiniz lütfe aklımda bir kaç isim var ama size de sormak istedim. Gökçe Yıldırım'ın tavsiyesi ile Nezail Demirciler'e olmak istiyorum. Ona olan var mı? lütfen bana yardımcı olun çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?