3. kez burun estetiği olacağım

sailormoon11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2019
27
21
3
30
Merhaba ben 2 kere burun estetiği geçirdim kendi doğal burnum çooookk büyüktü ilk ameliyatı olduktan sonra yine büyük ve uzun yapmıstı doktor... ben de aynı doktora 2. kez ameliyat olmak gibi bir hata yaptım... burnum hala cok büyük hiç estetik gibi durmuyor kalkık bir burun istemiştim kalkığın ''k''si bile yok. 3 ay sonra 3. burun estetiğimi olacağım bana doktor önerebilir misiniz lütfe aklımda bir kaç isim var ama size de sormak istedim. Gökçe Yıldırım'ın tavsiyesi ile Nezail Demirciler'e olmak istiyorum. Ona olan var mı? lütfen bana yardımcı olun çok mutsuzum.

Canım revizyon konusunda iyi biri olması lazım ahmet islamı araştır derim

Revizyon gerçekten de daha fazla ustalık isteyen bir ameliyat. Bu konuda usta bir isim olarak kendi ameliyatımı da yapan Op. Dr. İlhan Eğilmez i bir araştır derim.

kendi doktorumu tek geçerim Hakan Soygür e ameliyat olmuştum çok memnunum, çok şükür
ama kimseye de kefil olamam tabi herkes insan neticede hata yapar mı evet yapabilir

kendi doktorumu tek geçerim Hakan Soygür e ameliyat olmuştum çok memnunum, çok şükür
ama kimseye de kefil olamam tabi herkes insan neticede hata yapar mı evet yapabilir

Merhaba siz ne zaman ameliyat oldunuz Hakan beye?Ben revizyon olmak istiyorum aklımdaki isimler arasında hakan soygur de var.

unuttum ki ücretini ancak revizyon değildi ilk seferdi bitti gitti ufak ayrıntılara takılmam takılacak olsam illa kusur bulunuyor yahu

Anladım sagolun kendime adıma konuşayım benimki hiç ufak ayrıntı değil valla ufak olsa bi daha ameliyatı dusunmezdim manevi olarak yorucu oluyo neyse ben araştırmaya devam

Öncelikle çok geçmiş olsun bir şey soracağım revizyon normal ameliyattan pahalı mı oluyor?

lutfen cok cabuk acele etme, burnun oturmasini beklemen gerek, bende 2 kere ayni doktora ameliyat oldum benimki baska nedendendi ama 2.sinde benden habersiz parca koymustu ve yillar gectikce kotulesti..

umarim iyi bir doktora bakarsin, ben unvani prof olmayanlara bakmiyorum malesef arastiriyorum

Ben de burun estetiği oldum fakat beğenmedim. Ben 2.den bile korkuyorum bence iyi düşünmelisin. 3. ameliyat baya riskli diye duydum

Nezail Demirciler, Gökçe Yıldırım’ın 3. ameliyatını yapmıştı. Daha önce 2 ünlü doktora çok başarısız ameliyatlar olmuştu sanırım. YouTube videosunda 3. ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıklarını anlatmıştı ve Nezail Demirciler’den çok memnun görünüyordu. Burnunu da beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…