Börekler 3.kez yaptıgım SU BÖREĞİm (annem görse gurur duyardı)

valla canım zor evet kaynanamda yapıyor
ben çok tercih etmem börek aslında
tabi birazda yeteneksizlikten oda ayrı

su böreğini açtıktan sonra tavada kızartma işlemini ilk kez gördüm ama görüntüsü güzel görünüyo ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim

Maşallah ne kadar beceriklisin sen böyle ,annen görse kesinlikle guru duyardı Değişik bir su böreği olmuş ilk kez görüyorum ama beğendim doğrusu.Ellerine sağlık,bol şansların olsun inşallah..

saol canımgercekten annem görse gurur duyardı ama şaşırmazdı ben evlenmeden önce hep mutfakta annemin yanında olurdum ama işin garibi sadece annemi gözlerdim getir götür işlerini ypardım ne gördüysem şimdi bana + puan olarak dönüyo eşim falan arkadaşlarımızın yanında nikiyy annemdende güzel yemek yapıyo deyince ister istemez mutlu oluyorum.bi anne sözü vardır YAPTIGIN BANAYSA ÖGRENDİGİN KENDİNE diye gercekten çok dogru bi söz.

nikyy maşallah ne hamaratsın canım, hamile halinle su böreği yapmışsın,tebrik ediyorum seni, ellerine sağlık. ayrıca pişirme yönteminde değişikmiş, denenebilir aslında.

saol cnım benim. bak tavada kızart kısık ateşte arkalı önlü inan fırından daha güzel oluyo biz hiç fırında pişirmeyiz su böregini

başarılar diliyorum :128:bu saatte müthiç canım çekti

gel canım birlikte yaapıp yiyelim beraber yaparsak cabuk biter sonra yanınada bi cay demleriz ohh miss gibi.

başarılar dilerim sevgili rakibemm

saol canım bende sana kocamann başarılar dilerim

su böreğini açtıktan sonra tavada kızartma işlemini ilk kez gördüm ama görüntüsü güzel görünüyo ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim

saol canım başarı dileklerin için.canım bizim oralarda su böregi hep tavada kızartılır nerelisin bilmiyorum ama cankırıda hemen hemen bütün köy evlerinde mutfakta köy ocakları vardır (diger adıyla şömine) orda kızartılır odun ateşinde onun tadı daha bi başka olur sonra börek kızartılıp sofraya tepsiyle koyulur herkesde bayıla bayıla yer ohhhh

tatlım biz su böreğini fırında kızartırız ama eskiden biz küçükken annem mangal ateşini yalar büyük tepsilerde mangaldada çevire çevire kızartırdı ama dilimlemeden seninkide bunun bi benzeri galiba eminim tadı çok güzeldir yarına su böreğimi yapsam ne yapsam misafirimde var hem güzel olur

Bu da güzel bir su böreği tarifi ellerinize sağlık ama daha büyük bakır tepsilere yapsanız böreği dilim dilim kızartıp zaman harcamak yerine bütün kızartabilirsiniz. Altın yağlayarak başka bir tepsi yardımıyla da çevirmeyi yapabilirsiniz. Başarılar dilerim.

canım işte bizde köy ocaklarında tepsiyle kızartırız cevire cevire. yap canım valla çok güzel olur eger yaparsan sormak istedigin bişeyde olursa sorabilirsin

Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar

saol canım teşekkür ederim

canım biz onu köyde yapıyoruz kalabalık olunca bi tepsinin hepsi yeniyo ama eşimle biz bi tepsiyi yiyemedigimiz için 4 e bölüp istedigimiz zaman dilim olarak kızartıp yiyoruz anlaşılan sizde su böregini güzel yapanlardansınız

eline sağlık. pişirme şeklin değişik ve pratik geldi. yarışmada bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…