evet canım zahmetli biraz hani kendimi övmek falan degil amacım ama 19 yaşındayım ama alllaha şükür elimden geldigince herşeyi yapmaya calışıyorum. ve genelde biz su böregini hep iki kişi yapartık ama benim yanımda biri olmayınca tek başıma yapmak zorunda kaldım ama yaparken yanınızda biri daha olursa o zaman daha kolay olur. mesela siz hamurla ugraşırken digeride sıcak suyuyla iç harcıyla flan ilgilenmiş olur
Maşallah ne kadar beceriklisin sen böyle ,annen görse kesinlikle guru duyardıDeğişik bir su böreği olmuş ilk kez görüyorum ama beğendim doğrusu.Ellerine sağlık,bol şansların olsun inşallah..
nikyy maşallah ne hamaratsın canım, hamile halinle su böreği yapmışsın,tebrik ediyorum seni, ellerine sağlık. ayrıca pişirme yönteminde değişikmiş, denenebilir aslında.
başarılar diliyorum :128:bu saatte müthiç canım çekti
başarılar dilerim sevgili rakibemm
su böreğini açtıktan sonra tavada kızartma işlemini ilk kez gördüm ama görüntüsü güzel görünüyo ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
saol canım başarı dileklerin için.canım bizim oralarda su böregi hep tavada kızartılır nerelisin bilmiyorum ama cankırıda hemen hemen bütün köy evlerinde mutfakta köy ocakları vardır (diger adıyla şömine) orda kızartılır odun ateşinde onun tadı daha bi başka olur sonra börek kızartılıp sofraya tepsiyle koyulur herkesde bayıla bayıla yer ohhhh
tatlım biz su böreğini fırında kızartırız ama eskiden biz küçükken annem mangal ateşini yalar büyük tepsilerde mangaldada çevire çevire kızartırdı ama dilimlemeden seninkide bunun bi benzeri galiba eminim tadı çok güzeldir yarına su böreğimi yapsam ne yapsam misafirimde var hem güzel olur
ellerinize sağlık valla canım istedi:), yarışmada başarılar diliyorum
Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar
Bu da güzel bir su böreği tarifi ellerinize sağlık ama daha büyük bakır tepsilere yapsanız böreği dilim dilim kızartıp zaman harcamak yerine bütün kızartabilirsiniz. Altın yağlayarak başka bir tepsi yardımıyla da çevirmeyi yapabilirsiniz. Başarılar dilerim.
Günaydın özel mesaj kutunuzu boşaltır mısınız?
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar diliyorum
eline sağlık. pişirme şeklin değişik ve pratik geldi. yarışmada bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?