3 kürtaj 1 kimyasal gebelik yaşadım yardım eder misiniz

Aşkım takdir i ilahi Rabbim büyük demek ki zamanı var bebek sahibi olmak için en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyor olucaz eşine de bakıldı mi peki

Aşkım takdir i ilahi Rabbim büyük demek ki zamanı var bebek sahibi olmak için en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyor olucaz eşine de bakıldı mi peki
Gebelik 2 yılda 4 kere oluştu diye eşim ihtimalini sona bırakmıştık bende bi şey çıkmayınca sanırım artık onun kalitesine bakılması gerekiyor haftaya da ona randevu alacaz
Çok teşekkür ederim canım benim

Gebe kalman sende bir sorun olmaidignit gösterir ama işte düşük olunca ve senin sonuçların temiz çıkınca geriye eşinin testleri kalıyor güzel haberler ver bana bitenem

Günaydın canım nasılsın
İyiyim çiçeğim o gün doktorum aradı bütün değerler ve rahim filmi temiz çıktı gebe kalıp gelebilirsin dedi ne zaman gebelik düşünebilirim dedim ağustos dedi ama çok kararsızım rahim normalse neden bekliyorum diye bi yandan da artık güzel bi tatil geçirmek istiyorum gebelikle stresle geçmesin istiyorum arada kaldım sen nasıl oldunn

Ben daha iyi oldume elhamdülillah balım eşinin spermlerine bakıldı mi peki kuzum sende sorun olmadığına çok sevindikeen kısa zamanda hamile kalırsın inşallah bitenem

Ben daha iyi oldume elhamdülillah balım eşinin spermlerine bakıldı mi peki kuzum sende sorun olmadığına çok sevindikeen kısa zamanda hamile kalırsın inşallah bitenem
Ona randevu almıştık hastane iptal etti haftaya perşembeye ertelendi inşallah gidecek bi o kaldı zaten artık, inşallah çiçeğim amin hepimiz için

Ona randevu almıştık hastane iptal etti haftaya perşembeye ertelendi inşallah gidecek bi o kaldı zaten artık, inşallah çiçeğim amin hepimiz için
güzel haberler al canım benim bana da haber edersin güzel haberlerini bende yarın patoloji sonucunu almaya doktor a gidecem doktor 1 ay sonra çıkar dedi bakalım bebeğim neden düşmüş

.

güzel haberler al canım benim bana da haber edersin güzel haberlerini bende yarın patoloji sonucunu almaya doktor a gidecem doktor 1 ay sonra çıkar dedi bakalım bebeğim neden düşmüş
İnşallah çiçeğim sana da yarın hayırlı şeyler duymak nasip olsun inşallah bundan sonrası bizim için çok güzel olsun

Merhaba, Atakent acibadem hastanesinde kadın doğum hocası prof Aytaç hoca var onu öneririm size. Bende de aynı sorunlar var ve bu ay kısmet olursa ona gideceğim kendisi anne karnındaki bebeğe bile kan transferi yapıyor daha bir çok işlemi de yapıyor. Arkadaşımın doğumu ve gebelik çok riskliydi sag salim kucağına aldı çocuğunu

Bazilari bagisik destekleyici bir şey varmış haberiniz olsun bu araştırın derim benimde 3 tane biri kimyasal ikisi 9 ve 10 haftalık benden gittiler kürtaj oldum gelişimi durdu digeride mol gebelikti hastalıklı gebelik

Bu arada çok geçmiş olsun biraz ara verip vücudunuzu dinlendirin ve umudunuzu kaynetmeyiniz ben bir sene korundum mol gebelik olunca bir sene koruma verdi doktor

Vallah benimde aynı sekilde tüp Bebek en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…