3 lü test yaptırmasam ne olur ?

Azerii

Gülnihal'immmm
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
2.934
1
358
İstanbul
Merhaba arkadaşları 12 haftalık hamileyim bana 2 li test yapılmadı 11-14 haftalar arasında yapılıyormuş bu hafta gittiğimdesadece dr ensesi kalın değil çok iyi dedi bi daha ki randevu 16 haftaya 3 lü test yapıcaz dedi netten araştırdım biraz da sıvı falan alınıyormuş bebeğebir faydası varmı bu testin yoksa hiç yaptırmasam ne olur ?:44::44:

canım benim doktorum ikili test istedi sadece üçlü testi önermedi bana...üçlü test ikili teste göre doğruluk oranı daha azmış canım.bebeğinin dawn senduromu olup olmadığını gösteriyor.benim ikili testimdede gösterdi dawn senduromunu allahıma binlerce çok şükür bir şey çıkmadı.

Evet cnm ben de öyle okudum doğruluk oranı daha yüksek ama niye yaptırmadı anlamadım bi ay sonra üçlü test yaparız diyor bende eğer ona bir faydası yoksa istemiyorum yapılsın :44:

Evet cnm ben de öyle okudum doğruluk oranı daha yüksek ama niye yaptırmadı anlamadım bi ay sonra üçlü test yaparız diyor bende eğer ona bir faydası yoksa istemiyorum yapılsın :44:

canım banada dr öyle dedi,3 lü yapalım 16. haftada dedi,şuanda 13. haftenın içindeyim,,,üçlüde kan alıp 3 hormona bakıcaklar,risk varsa sıvı alınıyor,ama ben dr istiyo diye yaptırıcam,sıvı filan kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum....(amniyosentez yani) zaten 3 lü testin doğruluk payı %60 ..Üçlü test nedir? - UZMANTV

canım bende ikili testi yaptırdım çok güzel çıktı , 3 lü ye gerek yok dedi dr da bende , ilk kızımda hiç birini yaptırmamıştım ,Allaha emanet hepsi :))

ah canım ah kaç gundur ne sıtresteyım bı bılsen.....ne uyku kaldı ne ıstah...kafaya taktım nıye böle cıktı dıye yasımda genççç....amnıyosentez uygularlarmıo?ya öle bıse warsa ?kfam bulandı...peki ayrıntılı usg kıme yaptırdın?dier doktorlar ne dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…