allah bidaha yaşatmaz inş.tahlil yaptırmışmıydın,nedenini öğrendinmi
kan pıhtılaşması olabilir.,.benimde iki düşüğüm var,.kan pıhtılaşması çıktı,,.nasipse üçüncü hamileliğimde hergün iğne vurulacam,.
Hamile olduğumu öğrendiğimde nasılda sevinmiştim.. Sevincim yarım kaldısenağlama
6.haftasında bırakıp gitti beni oysa ben sımsıkı tutunmuştum meleğime iremime:çok üzgünüm:
Rüyamda görmüştüm kuzumu kundağa sarıp vermişlerdi kucağıma ne kadardagüzel bir kız çocuğuydu.. Ne kadar gerçek gibi sarıldım rüyamda kızıma...
kalp atışlarını bile duyamadım... Ne hayaller kurmuştum.. Ben nasıl bir kadınım yaa nasıl bir rahmim var bebeklerim tutunamıyor bırakıp gidiyor benisenağlamasenağlama
Göğsüme yatırıp uyutamadım ona süt veremdim.. Çok istediğim pembe patikleri giydiremedim..
Allahım düşmanımın başına vermesin böyle acı...
Naıl kendime gelicem bu acı dinermi ben kuzuma kavuşamadım ciğerim yanıyor.senağlamasenağlama
Canım benim ya başın sağolsun.Ne desem boş biliyorum.İnsana başta hiç geçmeyecek gibi geliyor.Ama inan bana geçecek canım.Tam olarak geçmese de bugünkü gibi olmayacaksın.1 yaşındaki oğlumu kaybettim ben ,ondan önce de 2.5 aylık bebeğimi düşürmüştüm.Sabretmeye çalış canım.Allah mükafatını verecektir.Bu arada kendini değersiz hissediyorsun anladığım kadarıyla.Psikolojik destek alırsan şu günlerini atlatman daha kolay olacaktır canım.Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?