3. meleğimde bırakıp gitti :(

Başın sağolsun.. Senin acında çok taze Allah sabır versin.. Bende ilk düşük yaptığımda üzülsemde kendi kendimi teselli ederdim. Gene olur budefa kucağıma alırım.. Ama yanıldım bazen kader diyorum demekki bunları yaşamak boynumun borcu diyorum:çok üzgünüm: Elimizden ne gelirki canım benim allah yardımcımız olsun eminim senin eşinde destek olucaktır.. Zaten eşimin bana olan ilgisi desteği olmasa ben hayata zor tutunurum şükürler olsun o hep yanımda acısını belli etmemek için elinden geleni yapıyor... Ben onun heyecanını sevincini de unutamıyorum gözümün önünden gitmiyorsenağlama

Ahh balım baldan tatlı arkadaşımsenağlama
Bu günler geçer değilmi:çok üzgünüm:

Bana teselli veren herkeze teşekkür ediyorum.. Allah kimseye yaşatmasın yaşayan biliyor gerçekten...
Ben anne olmayı çok isteyen birçok kadından biriyim sadece... Anne olmak isteyen evlat hasretiyle bekleyen herkezin inşallah melekleri gelir:Saruboceq::Saruboceq:

Ahh Benim küçük minik meleğim:çok üzgünüm:Acın özlemin yüreğime sığmasa da hayat devam ediyor.. Seni kocaman umutlarla hayallerle bekliyorum kuzum.
Senin gelişini öğrendiğim testlerin ve ultrasyoN resmin bir kutununun içinde saklı ilginç olan pzoitif olan testlerdeki renkler solmuş ama kaybolmamış.
Senin geleceğine okadar inanıyorumki kalbim bana bunu söylüyor..
İnşallah o Günleri göreceğim:Saruboceq::Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun.hiç kolay değil biliyorum ama birgün anne olacaksın canım buna inanıyorum.ogünü bekle arkadşım ve ne olur yıpratma kendini.allah ım sana enkısa zamanda nasip etsin inşaallah sağlıkla hayılısıyla.:Saruboceq:

canım arkadasım allah sabır wersın dılerım enn kısq zamanda yenıden bır melekle taclanır annelıgın ama sakın kendıne kızma kuzum

kelimeler yetmez böyle zamanlarda acılarımızı hafifletmeye.insan kendini suçlar durur da anlam veremez olanlara.halbuki herşey bir rüya gibi çekip gitmiştir hayatımızdan.ağlamak bile çözüm bulamaz gi,denlerin arkasından.bir daha yenilmek istemesende elinde değildir yaşananlar.ve böylesi acıları tadarak ta olsa yarınların karşısında güçlü görünmek öyle ağır gelir ki........

Hamile olduğumu öğrenmeden daha rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu görmüşdüm hamile olduğumu öğrenince hep kızım olucak sandım o kısacık sürede onu çok sevmişdim adını bile koydum. Hadi gel meleğim daha nekadar dayanırım bilmem

Güçlü görünmek evet çok haklısın güçlü görünüyorum dış dünyaya ama içim yanıyor bu bir sınav ben buna inanıyorum ve sizlere kadınlar kulübüne çok şey borçluyum en azından burada bu duygularımı ifade edebiliyorum. Yoksa beni anlayan bana destek olacak pek kimsem yok.

benimde 3 bebegim 3 -3.5 aylıkken kalbleri duruyodu o acıyımı yoksa gidip kendi ayaklarımla kürtaşa gidişin acısınımı kürtaş acısınımı hangisini anlatsam kötü kötüü kötü......1.ci 4 bebeklerim yaşadı şimdi 1.cisi 12 2.cisi 3.5 yaşında darısı sana

işallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun. benim meleğiminde kalbi atmıyormuş(7.hafta) düşmezse kürtaj olacam. bu dördüncü çok üzgünüm. bu sitede başkalarının sorunlarını okuyup teselli olmaya çalışıyorum. herkese geçmiş olsun

şu sitede acılara bakıp üzüntülere bakıp teselli bulmaya çalışıyorum ne acınacak bir haldeyim öyle moralim bozuk öyle üzgünüm ki. 2 gün öce 2. bebeğimde kalbi durdu ve 2 kez kürtaj olup minik ellerine sarılamadığım yawrumu uğurlayıp gönderdim. en kötüsüde teselli olacam üzüntümü isyana çevirmiyecem diye güçlü gözükmeye çalışmak ama içimde kopan o fırtınalar ne olacak. kan pıtılaşması yüzde 95 ihtimalmiş 3.de hap kullandıracaz dedi doktor e böyle bi durum vardı ilkinde neden kullanmadım ne desem ne yapsam boş şöyle rahat rahat ağlamam bile izin verilmiyor yalnız kalmak istiyorum. ben şimdi 3.bebeğiminde beni bırakmıyacağına inanmıyorum artık tüm umutlarım tükenmiş gibi herşley çok acı...

merhaba arkadaşlar,

öncelikte hepimize gecmıs olsun Allah sabır versın dıyorum.bende 2 düşük yaşadım ıkısıde 5-6 haftalıkken dustuler.Simdi sebebi arastırılıyor.bagısıklık sıstemıme bakıldı,kan tam sayımı da yapıdı kan pıhtılasması ıle ılgılı proteın c ve s testı yapıldı normal cıktır bunun harıcınde bır test daha yapacakmıs onda da bısey cıkmazsa kromozomlara bakılcak sanırım bu daha zor herhalde bunda sorun cıkarsa tedavısı varmı varsa nasıl acaba

merhaba anneler.ne kadarlık olursa olsun evlat kaybını tadan her kadın annedir.ben 33. haftada oğlumu akciğer kanamasından kaybettim.acıdan hissizleşip günlerce ağlayamadım.ağlamaya başladığımdaysa gözyaşlarım durmak bilmedi. ama bu çetin de olsa bir sınav.durmadan yılmadan ne pahasına olursa olsun devam edin.allahın da izniyle yavrunuza kavuşursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…