Galiba seni en iyi ben anLarim.. kendi acimi dindire bilmek icin konulari okuyorum..
bende bu sabah itibariyle 3üzlerimi.. meleklerimi kaybettim.. ikisinin kabli durmus digerinide kan zehirlenmesi olur duye kopardilar benden.. yasin kücük birdaha olur diolar avutmak istiolar .. oysaki ben bu yasimda bile onlara anne olmak icin can atiyordum..
öyle koyuyor ki insana.. o icimdeki boslugu hic kimse doldoramaz..
Esine sIm sIkI sariL cnm.. destek olunbirbirinize..
benim esim askerde ve ben ona bunu nasil söyleyecegim diye kara kara düsünüyorum..
her bebegim dedigimde gözlerimden yaslar akiyor.. kalbim bin parcaya dönüsüyor ama ..
hayat malesef devam ediyor...
Hırçınım canım benimm canım arkadaşımm ..senağlamaTesti yaptığınde nasılda sevinmiştikk.Allahımm senn sabırlarr ver arkadasıma dayanma gücü verr onaa.Allhaım böyle bir acıyı bir daha yaşatma ona senağlama
Ahh Benim küçük minik meleğim:çok üzgünüm:Acın özlemin yüreğime sığmasa da hayat devam ediyor.. Seni kocaman umutlarla hayallerle bekliyorum kuzum.
Senin gelişini öğrendiğim testlerin ve ultrasyoN resmin bir kutununun içinde saklı ilginç olan pzoitif olan testlerdeki renkler solmuş ama kaybolmamış.
Senin geleceğine okadar inanıyorumki kalbim bana bunu söylüyor..
İnşallah o Günleri göreceğim:Saruboceq::Saruboceq:
kelimeler yetmez böyle zamanlarda acılarımızı hafifletmeye.insan kendini suçlar durur da anlam veremez olanlara.halbuki herşey bir rüya gibi çekip gitmiştir hayatımızdan.ağlamak bile çözüm bulamaz gi,denlerin arkasından.bir daha yenilmek istemesende elinde değildir yaşananlar.ve böylesi acıları tadarak ta olsa yarınların karşısında güçlü görünmek öyle ağır gelir ki........
Hamile olduğumu öğrendiğimde nasılda sevinmiştim.. Sevincim yarım kaldısenağlama
6.haftasında bırakıp gitti beni oysa ben sımsıkı tutunmuştum meleğime iremime:çok üzgünüm:
Rüyamda görmüştüm kuzumu kundağa sarıp vermişlerdi kucağıma ne kadardagüzel bir kız çocuğuydu.. Ne kadar gerçek gibi sarıldım rüyamda kızıma...
kalp atışlarını bile duyamadım... Ne hayaller kurmuştum.. Ben nasıl bir kadınım yaa nasıl bir rahmim var bebeklerim tutunamıyor bırakıp gidiyor benisenağlamasenağlama
Göğsüme yatırıp uyutamadım ona süt veremdim.. Çok istediğim pembe patikleri giydiremedim..
Allahım düşmanımın başına vermesin böyle acı...
Naıl kendime gelicem bu acı dinermi ben kuzuma kavuşamadım ciğerim yanıyor.senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?