- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi minnakmimar
-
amin kuzum çok teşekkür ederim daha güzelleri hepinizin olsun inşallahArmagan oglumayrica ceyizlerine bayildim hepsi harika guzel gunlerde kullan cnm rabbim yuvandan mjtlulugu eksik etmesin
onu buraya yazmasana kızım çeyiz topiği burakonuyu ahan da böyleokuyorum
Aaa aslayok ayrıyız toplaşıp gelceniz hepiniz
çeyrek köpeği olsun teyzoşumun
amin kuzum daha güzelleri senin olsun inşallah
ne fırsatçısın kızım sen
rica ederim şekerim ne demekcevabın için teşekkürederimm :)
yok değilim baklava börek ne istersen yapcamAaa aslacimri misin kızım sen
henüz yok canım daha vaktimiz çok o yüzden denk geldikçe alıyorum yavaş yavaşee yok mu yeni bir şeyler?
Güle güle kullan.
Hoşbulduumtamam şekerim hoşgeldin o zaman
teşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim daha güzelleri sizlerin olsun inşallahHoşbulduum
aldıklarına bayıldım :) devamı da çok güzel olacak eminim
hayırlı olsun başlığın
çok naziksinteşekkür ederim canım benim beğenmene sevindim daha güzelleri sizlerin olsun inşallah
bayıldım bunlara , aryıldız günlük yemek takımım aynı zamanda kahvaltı seti
çok teşekkür ederim canım benim rabbim en güzellerini sana nasip etsin inşallahbayıldım bunlara ,
saglıkla guzellıkle mutlulukla kullanmanı dılerım canım dostum herseyın en ıyısıne layıksın
amin inşallah allah gönlündekinden de güzelini versin canımAllah ağız tadıyla eskitmeyi nasip etsinn :) çok güzeller darısı banaaabende tamamlayabilirim inşallah
çok teşekkürler kuzumBenim canım minnakimçeyizlerinde senin gibi çok cici. Canm benim çok şık ve kibar hepsi.
Rabbim sağlıkla,sıhhatle,mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin insiallah
Bir ömür boyu mutlu olursun insiallah canm çok öpüyorum kuzum
Bunları kaca aldın canım ya bende begeniyorum cok bernardo osmanlı serisi servis setim bunlara aşık oldum aşıkk
Toplu alışveriş yaptığım için baya indirimli olmuştu tatlım net fiyatını hatırlamıyorum ama hepsi 150 falan tutmuştu sanırımBunları kaca aldın canım ya bende begeniyorum cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?