3 minnoş yavru kedi!!

Magnolliaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
275
325
37
Kızlar 3 tane bir haftalık inanılmaz sevimli yavru kedi bulduk.annesizler.anne bırakıp gitmiş.aclıktan ölmek üzereyken eve aldık.cevredekilerde annesini hiç görmemiş.bir müddet esnaf bakmış.ama becerememişler.
Cevrenizde süt veren anne kedi var mı.bu 3 minnoş acilen süt anneye ihtiyacı var.
Bilmeyenler için söylüyorum.süt tozuyla beslenen kediler cok hasta alıyor ve büyük coğunluğu yavruyken ölüyor.ben de calışıyorum 2 saatte bir besleyecek durumum yok.

Cevresinde yavrusu olan süt veren anne kedi varsa.benimle irtibata gecsin acilen.buradan cok umutluyum inşallah bulunur.
Buarada sonrasında sahiplendirilecek,ben geri alıcam.yeterki şu süt zamanları gecsin.

Yer :istanbul avrupa yakası olsa daha iy olur.

Canım facebookta hayvanseverler sayfası var oraya ilan versen daha etkili olur. 570000 kişilik bir sayfa. Biz kaç tane süt anne bulduk orada.

Çoğu kedi kendi yavrusu hariç süt vermeyi reddeder. Hatta Allah korusun öldürebilirler bile. Bence en akılcı çözüm bir veterinere götürüp bırakmanız. Ücretini verirseniz sorun çıkmaz.

Çoğu kedi kendi yavrusu hariç süt vermeyi reddeder. Hatta Allah korusun öldürebilirler bile. Bence en akılcı çözüm bir veterinere götürüp bırakmanız. Ücretini verirseniz sorun çıkmaz.
Veteriner almadı.süt amne bul dedi.yer yokmuş

İnşallah süt anne bulursunuz bulamazsaniz da şiringayla besleyin sütü suyla yari yariya kariştirmaniz lazim
Biz de iki tane bulduk şiringayla besledik,, kakalarini makyaj pamuguyla masaj yaparak yaptirdik şimdi büyüdüler maşallah çok da tatlilar çok seviyoruz
Şansliymiş bebek kediler sizin gibi insanlara denk gelmişler

Pet arkadas sitesıne ılan verebılırsın canım :)

facebookta hayvaseverler die bir sayfa var hepside veteriner cnm oraya ulaş istersen.. link vermek yasak sanırım ondan veremiyorum. inşallah süt anne bulurlar yaa yavrularım benm

İnşallah süt anne bulursunuz bulamazsaniz da şiringayla besleyin sütü suyla yari yariya kariştirmaniz lazim
Biz de iki tane bulduk şiringayla besledik,, kakalarini makyaj pamuguyla masaj yaparak yaptirdik şimdi büyüdüler maşallah çok da tatlilar çok seviyoruz
Şansliymiş bebek kediler sizin gibi insanlara denk gelmişler
Evet daha önce baktım ccok biliyorum ama şimdi calışıyorum 8 de eve geliyorum

X