3. revizyonum perşembe

benimle aynı gün ameliyata girmişsin..üstelik bende üçüncüye girdim..27 ocak perşembe günü üçüncü revizyon ameliyatımı oldum..ege ünv.de.

nasıll yaaaaaaaaaaaaa sen daha yeni ameliyat olmadın mı düzelmemişmiydi burnun ikincide kime oldun cüneytemi yine 3ünüde ona mı oldun

kızlar bugün atelim çıktı dikişlerim alındı ve nihayi an aynaya baktım ve sevinçten gözlerim doldu. cemil tugaya ne kadar teşekkür etsem az gerçekten kızlar kimse abrtmıyor tek kelimeyle muhteşem bi doktor ve muhteşem bir insan... pazartesi bantımda çıktıktan sonra resimlerimi yüklüycem :52:
öpücükler:9::9::9:

kızlar bugün atelim çıktı dikişlerim alındı ve nihayi an aynaya baktım ve sevinçten gözlerim doldu. cemil tugaya ne kadar teşekkür etsem az gerçekten kızlar kimse abrtmıyor tek kelimeyle muhteşem bi doktor ve muhteşem bir insan... pazartesi bantımda çıktıktan sonra resimlerimi yüklüycem :52:

gecmıs olsun canım sen mutluysan artık sorun yok demektır ,kötü bır aksılık yasamıssın sanırım ama bak hepsı gecmıs ve suan mutlusun nekadar guzel....ben 1 kez amelıyat oldum oda yettı bana fazlasına gerek kalmadı ama bak artık talıh sanada gülmüşşş :))) çok geçmiş olsun hayatım bende resımlerımı paylastım bakabılırsın senıde sabvırsızlıkla beklıcem ptesıyı

Ne güzel.. Geçmiş olsun size:nazar: :nazar:

cnm ya çok sevindim...emindim zaten sonucun güzel olacağından..güzel burnunla mutlu bir ömür diliyorum:))bu arada doktorumuza ne kadar teşekkür etsek azdır...kendisi bu işi layıkıyla yapan nadir doktorlardan...

canım çok geçmiş olsun. başaılı bir ameliyat geçiriğine çok sevindim. her şey gönlünce olur inşallah

canım mutlu olmana cok sevındım ınsallah bıdaha hıc bı problemle karsılasmazsın hep mutlu olursun guzel resımlerı bızde beklıyoruuz ıı bak yenı burnusuna:))

resimlerden cok hoş görünyo .. inş herşey cok daha güzel olur gün gectikcee ... gecmiş olsunn cnm

öncelikle herkese kucak dolusu merhaba, hepimiz ortak hayallerle burdayız ve görüyorum ki kimse manevi desteğini birbirinden esirgemiyor, böylesine güzel bilgi ve duygu paylaşımı başka yerde olmasa gerek. Perşembe günü 3. Revizyonumu cemil tugaya olucam, ona çok güveniyorum, gene onu bu site sayesinde tanıdım ayrıca onu tanımama vesile olan herkese (moper35, cekhu, aybendor, bade....) teşekkürler. :71::71::71:

Kızlar sizden ufak bi isteğim var :109: Bu mesajı okuduğunuzda elinizi kalbinize koyup bana şans dilerseniz çok mutlu olurum, pozitif enerjinize gerçekten çok ihtiyacım var. Artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum, resimlerime bakarsanız beni çok daha iyi anlarsınız.

Umarım burda ki herkes hayallerinde ki buruna kavuşur :16::16::16: Sizi seviyorum

hersey ıstedıgınız gıbı olmustur umarım

İşte tam bana hitap eden bir başlık.Ama tarihe bakılırsa başlık sahibi çokdan 3. yü olmuş kurtulmuş umarım istediğiniz gibi olmuştur ben yarın gün alacağım 3. için.

Back
X