3 saat sonra çıkan çift çizgi ne anlama geliyor? Böyle olup hamile olan var mı?

Gebelik testi, hamilelik şüphesi, hamilelikte yaşanan sorunlar vb konuları lütfen Kadın Sağlığı bölümü uygun alt başlıklarına açalım.

Sabah yaptığım testrt 3 saat sonra 2. Çizgi belirdi bunu görünce emin olmak için test aldım fakat onda çıkmadı. Önceki testinde de pozitif çıkmıştı. Neden kan vermiyorsun derseniz adetimin geçmesini bekliyorum
Benim de adete 5 gün kala 1 saat sonra filan çok ince silik bir çizgi çıktı. 2 gün sonra 15 dk sonra çıktı ve hamileyim :) tabi ben de ikinci testi yapana kadar emin olamadım çünkü beklemiş testler bazen de yanlış oluyor

en temızı kan vermek
ılla adetın gecmesıne gerek yok adetınıze 1 hafta varsa bıle cıkabılır kanda

Benim de adete 5 gün kala 1 saat sonra filan çok ince silik bir çizgi çıktı. 2 gün sonra 15 dk sonra çıktı ve hamileyim :) tabi ben de ikinci testi yapana kadar emin olamadım çünkü beklemiş testler bazen de yanlış oluyor

Miratecht çıkardı 2. Çizgileri ama laboquickle perşembe yeniledim gidip kan veririm diye çıkmadı tek çizgi çıktı. Bu ay olmazsam diğer aylarda günüm geçmeden test yapmam artık..

Benimde geç çıkmıştı hamilesiniz yeni hamile kalanlar hormon az olduğundan geç çıkıyo :anneadayı::anne:

Perşembe günü laboquickle yeniledim kan veririm dedim çıkarsa çıkmadı. Pozitif çıkanlar miratechtti belkide bozuktu testler. Birinden biri bozuk ama hangisi bilmiyorum

Miratecht çıkardı 2. Çizgileri ama laboquickle perşembe yeniledim gidip kan veririm diye çıkmadı tek çizgi çıktı. Bu ay olmazsam diğer aylarda günüm geçmeden test yapmam artık..
Hayırlısı olsun :( inşallah tez zamanda gerçek pozitifi görürsünüz

Ben de dayanamayıp erkenden test yapardım . Sabah ilk idrar doğru çıkıyor . Sabah erken( 4, 5 gibi) yapar uyurdum . Sonra (9 10 gibi) kalkar bakardım . Silik çizgi çıkardı .
Hepsinde hamileydim.
Canım buna itiraz edenler çok oluyor nasıl senin hepsi böyle mi oldu gerçekten ? Benim de iki saat sonra silik çizgi var,çatlatma iğnesinden 14 gün geçti. Yarın tekrar yapayım o zaman

Ben de dayanamayıp erkenden test yapardım . Sabah ilk idrar doğru çıkıyor . Sabah erken( 4, 5 gibi) yapar uyurdum . Sonra (9 10 gibi) kalkar bakardım . Silik çizgi çıkardı .
Hepsinde hamileydim.
Canım buna itiraz edenler çok oluyor nasıl senin hepsi böyle mi oldu gerçekten ? Benim de iki saat sonra silik çizgi var,çatlatma iğnesinden 14 gün geçti. Yarın tekrar yapayım o zaman

Hepsinde hamileydim.

Hepsinde hamileydim.
Canım buna itiraz edenler çok oluyor nasıl senin hepsi böyle mi oldu gerçekten ? Kaç dakka beklerdin yaptııgın an mesela on dakkada çıktı belki ? Benim de iki saat sonra silik çizgi var,çatlatma iğnesinden 14 gün geçti. Yarın tekrar yapayım o zaman

Hepsinde hamileydim.
Canım peki
Hepsinde hamileydim.
canım buna itiraz edenler çok oluyor nasıl senin hepsi böyle mi oldu gerçekten ? Kaç dakka beklerdin yaptııgın an mesela on dakkada çıktı belki ? Benim de iki saat sonra silik çizgi var,çatlatma iğnesinden 14 gün geçti. Yarın tekrar yapayım o zaman

Canım peki

canım buna itiraz edenler çok oluyor nasıl senin hepsi böyle mi oldu gerçekten ? Kaç dakka beklerdin yaptııgın an mesela on dakkada çıktı belki ? Benim de iki saat sonra silik çizgi var,çatlatma iğnesinden 14 gün geçti. Yarın tekrar yapayım o zaman
Evet , üç hamileliğim de böyle oldu. Sizin sonuç nedir ?

Back
X