3 saat yaa

canım eşin boşalmışsa
ve sırf senin için yapıyorsa
zevk almaman normal

arkadaşlar yanılıyorsam söyleyin
ama bence kadın istenildiğini hissettiğinde daha çok zevk alır
zevk almasını sağlamak için adamın kendisini zorlaması durumunda
daha beter teper

ben cinsellikten zevk alan ancak hiç boşalma yaşamayan bir kadınım
:50::50::50::50::50:
bunu bir sorun olarak ta görmedim açıkcası
sende demi benzer birşey var diycem ama
sen direk zevk almadığını belirtmişsin
:50::50::50::50:

Evet benim için devam etti bi saatten sonra.yoksa o tatmin olmuştu.ya ben de normalde geç de olsa sürtünmeden dolayı(vajinayı kastetmiyorum) bi anlık zevk alıyordum ama bu sefer hiç olmadı.istemiyorum yeter dedim izin vermedi sen de bişey hissetmezsen bencillik olur diye

İlk değil.normalde de çok geç hissediyorum oda sürtünmeden kaynaklı hissediyorum içeriyle bi bağlantım yok gibi.sanki vajinamda hissizlik var.off bilmiyorum ki ya ne yapmalıyım

sanırım sizin pratiğe ihtiyacınız var, nasıl anlatsam bılemedım:27: ama zamanla düzelir, bır de kasmayın kendınızı olacak dıye, gerıldıkce gecıkır, benım tabırımle geri kaçar:9:

Bune bicim bi konu ya okuduma pişman oldum!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyide adam erekte halde deilse biseyler hissetmemen cok normal

Tamam da ben zaten hissettiğim zamanda vajinamdan kaynaklı bişey hissetmiyorum ki.ayrıca üç defa erekte olmuştu kısa da sürmedi ilk ikisi.ama ben odunum odunn :5:

İlk değil.normalde de çok geç hissediyorum oda sürtünmeden kaynaklı hissediyorum içeriyle bi bağlantım yok gibi.sanki vajinamda hissizlik var.off bilmiyorum ki ya ne yapmalıyım

Evet benim için devam etti bi saatten sonra.yoksa o tatmin olmuştu.ya ben de normalde geç de olsa sürtünmeden dolayı(vajinayı kastetmiyorum) bi anlık zevk alıyordum ama bu sefer hiç olmadı.istemiyorum yeter dedim izin vermedi sen de bişey hissetmezsen bencillik olur diye

Ön sewişmeyi uzun tutunca zevk alıyon mu peki :27:

hiç normal değil
o halde
yani anladığım kadarı ile sen hissetmedim derken
zevk hissetmedim den ziyade
giriş ve çıkışaları hissetmediğinden bahsediyorsun
:26::26::26:
evet bu tıbbi bir rahatsızlık olabilir
ihmal etme

bu durum genelde çok sayıda doğum yapmış kadınlarda vajinal genişlemeden
kaynaklı olur
yada vajinal his kaybından ileri gelir ki
bunun nedeni ile
çok afedersin
:17::17::17:
dilinin şekli nden kaynaklı oluyor

ben kendi sorunum için
burda açtığım ilk konudan sonra bolca araştırma yaptım
ama en iyi bilgiyi
jinekolog dan alabilrsin

ilişkiyi bir görevmiş gibi görüyorsan, zevk almak için, bunu gerçekten istediğiniz için girmiyorsan işiniz zorlaşır. ama durum böyle değilse bi hassasiyet kaybı olabilir regl sonrası. böyle devam etmesi halinde doktora görünmeni tavsiye ederim canım.

Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun :43:

allah iyliğinizi wersin bende 3 saat yaa diye başlığı görünce dedim eşi heralde 3 saat bekletti bi yerde napiim diye soruyo :D yorumlar süper koptum yalnız :D cnm dönem dönem olabilio malesef biz kadınlar erkekler gibi diiliz ama 3 saat sonrasında ben şahsen oturamam heralde uzun bi süre iyi dayanmışsınız :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hiç normal değil
o halde
yani anladığım kadarı ile sen hissetmedim derken
zevk hissetmedim den ziyade
giriş ve çıkışaları hissetmediğinden bahsediyorsun
:26::26::26:
evet bu tıbbi bir rahatsızlık olabilir
ihmal etme

bu durum genelde çok sayıda doğum yapmış kadınlarda vajinal genişlemeden
kaynaklı olur
yada vajinal his kaybından ileri gelir ki
bunun nedeni ile
çok afedersin
:17::17::17:
dilinin şekli nden kaynaklı oluyor

ben kendi sorunum için
burda açtığım ilk konudan sonra bolca araştırma yaptım
ama en iyi bilgiyi
jinekolog dan alabilrsin

Giriş çıkışları hissediyorum ama verdiği bi duygu yok.sanki elini elime sürtüyor.zevk yok yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum :50:

Çok da değişmiyor açıkcası :30: ya araştırdım,yazı makale ne bulursam okumaya çalıştım ama çözüm yok

Ya ön sewişmede en azından alman gerekiyor, zaten ozaman kıvama geliyon :17:
Geriside geliyo bi güzell :21:

Doktora gitmen lazım :94:

Tamam da ben zaten hissettiğim zamanda vajinamdan kaynaklı bişey hissetmiyorum ki.ayrıca üç defa erekte olmuştu kısa da sürmedi ilk ikisi.ama ben odunum odunn :5:

ciddi yazıyorum şimdi..oldukça fazla sinirimn geçtiği bir yerden bahsediyorsunuz,,hissiyatım yok diyorsanız,tıbbi olarka yardıma ihtiyacınız olabilir.
zevk almanın çaresi de 3 saat beraberlik asla değildir.neyin inadı ki bu..çok zevk alan kadın dahi olsanız,pyarım saatten sonra birşey hissetmezsiniz zaten..bir de psikolojik olarak zevk almalıyım diye düşününce işkence olmuştur gece..
herşeyi daha da kötü yapar..
ayrıca mazallah kocanız da hastalanır bu performansla söyliyim de..
en doğrusu doktora görünmeniz..
odun da değilsiniz ayrıca altta yatan mutlaka,psikolojik ya da fiziksel bir sıkıntı vardır mutlaka..

Bekar biri olarak uc saati gorunce gozlerim buyudu ahahah:D Bi'doktora gorun yani uc saatte hic hissetmemen pek normal degil bence.

ilk 1- 1.5 yıl zevk alınmayabilir
kadın zamanla zevk almaya başlar
siz yinede doktora gidin

Arkadaşlar şu ayda böyle bir soru sorduğum için bağışlayın ama cinsellik bölümüne konu açamıyorum.Dün gece ilişkiye girdik benim regl bitmişti.ilişki oldu ama ben hiçbişey hissetmediğim için eşim devam etti.sırf benim için 3 saat boyunca yapmaya çalıştık.istemiyorum dedim ama olmaz dedi.hayatımda bu kadar terlediğimi bilmiyorum.sinirlerim çok bozuldu.eşim uykusuz kaldı sahuru da yapıp 4 te yattı .4 saatlik uykuyla işe gitti.ben tatildeyim ve 11 e kadar yattım.kendimi suçlu hissediyorum.bunun için dr.a görünmem gerek diye düşünüyorum.ama hangi branş ?off beni aydınlatacak birileri varsa şimdiden sağolsun :43:

3 saat boyunca nasıl başardınız bunu? yani insanda 3 saat boyunca ne motivasyon kalır, ne moral ne de performans. Sırrı ne?:23:

Back
X