3 saat yaa

Orgazm olan her kadından sıvı gelir. Kiminde beyaz, kiminde şeffaf.
Yani size özel bir mesele değil.
Kadın orgazm olur, erkek boşalır ayrıca. Bunu da belirtmiş arkadaşlar.Ama siz isterseniz kendiniz için de boşalmak ifadesini kullanabilirsiniz tabii. Kendi seçiminiz.
Ve orgazm olunca titreme de olur doğal olarak. Kasılma vs.
Olağanüstü bir şeymiş gibi mi algılanıyor bu, yoksa siz olağanüstü bir şey mi yaşadığınızı sanıyorsunuz anlamadım bunu.
Normal olan şey, sizin yaşadığınızdır. Sıkıntı yok. Zevk alan kadında olan budur.

kadinlar erkeklere gore cok daha zor orgazm olurlar..bu yuzden farkindaysan cogu kisi sasirmis. ya da sasirmis gibi yapmista olabilir..

herneyse ben konu sahibinin fiziksel rahatsizligi oldugunu dusundum anlattiklarina bakarak...bana gore bir uzmana gitmeniz gerekli.

Siteyi biliyorsunuz güzel kardeşim, açmayın bu konuları buralara, yazık değil mi sinirlerine

Merak edenlere de söyleyeyim bu performansın yeme içme ile hiç bir alakası yok, yapı meselesi, iddialaşmayın bu konularda, herkesin kocası bir olacak diye bir kaide yok. Kimi günde bir kez zor olur, kimi günde 3-4 kez hoplaya zıplaya gider. Kadın bir akıl danışayım demiş, tek dert kocasının performansı mı kaldı ayıp ama ya

Gidin güzel güzel doktora kardeşim, bir rahatsızlık var belli ama dermanı burada değil

Ağzınıza sağlık nedir bu alaycı yorumlar gerçekten insan konu açmaya çekinir oldu bu insanlar yüzünden konu sahibesi derdini anlatmak istedi karşılığını çok iyi vermişsiniz pes :20:

Islamda utanma yoktur. Bize boyle ogrettiler ve bizim erkek hocalarimiz da bu konulara deginiyordu yanimizda. Cogu hocaya sorabilirsiniz. Alimlere falan. Neyse ben yine de utandim. Haydi kizlar size kolay gelsin selametle.. Ama ozelimi acmam cok yanlis ve cirkin oldu yapmamaliydim..

bu dahada ilgincmis...
yabanci bir erkekle bu tur konularin konusulmasi.
sizin tarafinizdan normal karsilanmasi...
neyse ne...
sadece sasirdim gercekten
farkli bir yorum bekliyordum sizden

Giriş çıkışları hissediyorum ama verdiği bi duygu yok.sanki elini elime sürtüyor.zevk yok yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum :50:

Eşiniz bencillik olur diyor güzelde düşünüyor ama 3 saat birşeyler hissetmek için uğraşmak çok saçma olan hisde giderki .

Makinaya bağlamış gibi.Uyuşur zaten birşey hissedilmezki . Bir daha kesinlikle bu kadar uzun uğraşmayın.

Ön Sevişmede sonrası bir his gelmiyorsa birleşmeden zaten gelmez. Bencede bir doktora görünün.

Birde şöyle deneyin,
eşiniz tatmin olmayı sizden sonraya bıraksın, öncelik sizde olsun.
Ön sevişmeyi uzun tutun artık burda eşinize iş düşüyor.
Olacakmı olmayacakmı diye düşünmeyin hatta hiçbirşey düşünmeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu arada mona kesinlikle konsantrasyon sorunun var...

Eşim aynen böyle diyor konsantre olmuyosun diyo.aman ne yapayım ki ne düşüneyim.bi kere de geç olmuştu ne düşünüyosun Allah aşkına söyle dedi.ne yalan söylim e okula notları yarın girmeliyim diye düşünüyordum :52: ama dün hiç başka şey düşünmemiştim valla :25:

Eşim aynen böyle diyor konsantre olmuyosun diyo.aman ne yapayım ki ne düşüneyim.bi kere de geç olmuştu ne düşünüyosun Allah aşkına söyle dedi.ne yalan söylim e okula notları yarın girmeliyim diye düşünüyordum :52: ama dün hiç başka şey düşünmemiştim valla :25:

Peki bu konuda neden bu kadar baskcısınız? Yani bırakın doğal süreçte yaşansın..
“ne düşünüyordun?”
“neden geç oldu?”
İkinizin de aklında sürekli sorular var o sırada. O sonucu merak ediyor sen de güncel hayatla ilişkili şeyleri.:ssz:

bakın siz de geyik yapabiliyorsunuz,kızmayın o zaman kimseye.;)
cinsellik konuşulur falan ama katılıyorum misk e ,;reelde de geyiği yapılır yani..bakın konu sahibi bile rahatladı biraz..

Geyik var geyik var.odun alev alırdı.yanmadın mı falan da artık geyik değil dalgaya giriyor.yoksa ayırdedebiliyorum yani

Başlığı 3 saat açınca ister istemez 3 saat daha öne geçiyor sorununuza göre.
Aile terapistlerini öneriyorlar, piskolojik sorununuz olabilir çünkü anlık da olsa zevk almışsanız frijit olma ihtimaliniz çok düşük.

Eşimle severek evlendik. Ben 2 sene önce kpss döneminde kilo aldim veremedim yolum uzundu yemek düzenim yoktu. Evlendim vermeye çalışıyorum.zaten yememde problem yok çok yemiyorum sindirimimde problem var çabalıyorum. Velhasıl eşim arada daha fazla spor yap vs diyor tamam diyorum yapıyorum da. Ama yatakta yakınlaşirken şurada ki fazlalığı ver şurda fazlalık var deyince sinirlerim çok bozuluyor. Bütün heyecanım gidiyor. Çevremdeki herkes çok beğenir. Kilo fazlaligim dışında hiç bişey yok. Ama özgüven gidiyor bende. Belki de bu yüzden zevk alamıyorum doğru dürüst konsantre olamıyorum :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu mesajınız başka bir konunuza ait.
Büyük ihtimalle bilinçaltında eşinizin vücudunuzu beğenmemesinden endişelenip kendinizi ilişkiye veremediğiniz için birşey hissedemiyorsunuz.
Sorunun cevabı sizde... Bir de eşinizin sizi kilonuzla alakalı rahat bırakmasında. :34:

eee konu sahibi yorum yapamıcakmı şimdi:26:

Cinsel hayatı kötü olanlar zavallı konu sahibine saldırmış eşi yatakta iyi olmayanlarda şaşırdıkça şaşırmış..şaşıran hanımlar size üzücü bir haberim var..dünya sizin eşlerinizden,sevgililerinizden ibaret değil..3 saate şaşırılmış imkansız denmiş evet sizin ve partnerleriniz için imkansız bir nevi doğru ama 5 saatte yapabilenler var..arka arkaya değil 3 10 kere de ereksiyon olabilen erkekler var..

Biz kadınlar nasıl aynı değilsek,erkekler de,cinsel hayatlarımızda aynı değil...dünyayı kendi gördüğümüzden ibaret sanmayalım .

Millet yetersiz cinsel hayatının acısını konu sahibinden çıkarmış resmen :)

Konu sahibi psikolojiktir..normalde de duyguları kapalı bir insansanız ilişkidede hissedemezsiniz ama yinede jinekoloğa görünün..

Cinsel hayatı kötü olanlar zavallı konu sahibine saldırmış eşi yatakta iyi olmayanlarda şaşırdıkça şaşırmış..şaşıran hanımlar size üzücü bir haberim var..dünya sizin eşlerinizden,sevgililerinizden ibaret değil..3 saate şaşırılmış imkansız denmiş evet sizin ve partnerleriniz için imkansız bir nevi doğru ama 5 saatte yapabilenler var..arka arkaya değil 3 10 kere de ereksiyon olabilen erkekler var..

Biz kadınlar nasıl aynı değilsek,erkekler de,cinsel hayatlarımızda aynı değil...dünyayı kendi gördüğümüzden ibaret sanmayalım .

Konu sahibi psikolojiktir..normalde de duyguları kapalı bir insansanız ilişkidede hissedemezsiniz ama yinede jinekoloğa görünün..

Sevgili Sevila
Yoksun uzun zamandır ortalıkta. Yalnız 10 kere olanların da normal yolla olduğunu hiç sanmıyorum. Bir takım dopingler ya da ilaçlar alıyorlardır. Yoksa insan vücudu bu yani aslan vücudu değil. Aslanlar en çok çiftleşen hayvanlardır doğada.
Alınan kimyasalların da insan sağlığı üstündeki etkisini tartışmaya gerek yok sanırım. 5-10 saatler çok ciddi.
Yakılacak kalori kalmaz insanda.:27::23:

Dımı Sevila, iyi ki açıkladın bize, benim cocuk kayak yaparken oldu mesela kiiiirk yılda bir iste :)

Back
X