- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
şu forumda gördüğüm en iğrenç yorum da budur..noldu laf mı çaktım sanıyorsun şimdi..gün olru devran döner kim kime kayar belli olmaz...
bütün yorumları böyle iğrençki...herkes ne olduğunu biliyor onun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu forumda gördüğüm en iğrenç yorum da budur..noldu laf mı çaktım sanıyorsun şimdi..gün olru devran döner kim kime kayar belli olmaz...
Iste herseyini anlatmayacaksın burda, sonra bacak kadar bebelerin diline dusersin. Bu kadar bel altı vuran, zihni pislik bağlamış ikinci insansın forumda. Tansiyonum cikti yemin ederim.
Iste herseyini anlatmayacaksın burda, sonra bacak kadar bebelerin diline dusersin. Bu kadar bel altı vuran, zihni pislik bağlamış ikinci insansın forumda. Tansiyonum cikti yemin ederim.
yok tabii,,insnaların geçmiş dertlerinden mutluluk kanyağı yaratıyorlar kendilerine..baksana gülücükler bile kondurmuş..bir de forumca düşünmüşler...hangi forumsa artık..Hiç mi Allah korkun yok ya hu? Yazıklar olsun.
benim bile sinirden elim titredi..Iste herseyini anlatmayacaksın burda, sonra bacak kadar bebelerin diline dusersin. Bu kadar bel altı vuran, zihni pislik bağlamış ikinci insansın forumda. Tansiyonum cikti yemin ederim.
Burası bel altı bölümü olabilir ama insanları geçmiş dertleriyle bel altı vurmak çok daha acınası bir durum
Yazık, bu kadar kötü olmaktan Allah'a sığınırım.
yok tabii,,insnaların geçmiş dertlerinden mutluluk kanyağı yaratıyorlar kendilerine..baksana gülücükler bile kondurmuş..bir de forumca düşünmüşler...hangi forumsa artık..
içi çürümüş,hainler diye bir konu vardı da ben mi karçırdım acaba..
benim bile sinirden elim titredi..
sen sakin ol elmişim canımsın,onun diline düşsen ne ki...
içi kötülükten çürümüş insan onlar..
sen içinde büyüttüğün güzelliğe bak..
Valla ben cesaret edip tek konu açamıyorum buraya. gördüklerimizden sonra millet derdimizi bilmesin neme lazım.
çok terbiyesizce ama......yazık vallahi yazık
Benim kocamın baskasına kayması da benden başka herkesi geriyo enteresan valla.
Demek ki fazla sirke, tütsü, lavanta da iyi değilmiş
Pozitif enerji dolsun evden 3 lüleri kaçırtayım derken insan keçileri de kaçırabiliyomuş, vah vah
Yine de kötü bişey demiyorum ben şifa için Ya Şafi çekiyorum ben Sevila için, belki bir umut içindeki karanlığa da iyi gelir..
Mune Hanım gereğini yapabilirsiniz![]()
hay ağzına sağlık....ne çektik demi biz o taşlardan tütsülerden ters etki yaptığı ortada .....yazık gencecik kız içini nasıl kin kaplamışsa....