• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.şahıslarrr

burcucuk9112

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
454
104
103
34
Kızlar merhaba benim bi oğlum var ve kaynanamlara gittim oğlumun yaptığı yanlış şeylere ceza yöntemiyle düzeltiyoruz o gün yine birşey yaptı ceza vericem diye uyarmama rağmen devam etti ve bende kalktım ceza yerine oturtmaya götürürken her zaman yaptığı gibi tamam yapmıca dedi ama ben bunu kaçış yöntemi olarak kullandığı için genede götürdüm kayınbabam sen çocuk pişman olduğu balde niye götürüyorsum diye bana bağırdı açıklama yapıyırum anlamıyo olay büyüdü ben sinir krizi geçirdim bana kayınbabam nugün evliöiğinizi bitiririm dedi (tabi eşim yok orda dışardaydı) bende eşime baban böyle böyle yaptı diye anlattım gördü zaten halimi gitti babasıgili dinledi ve onları haklı buldu bende iyi o zaman ayrılalım dedim ve şu an hiç konuşmuyoruz doğru düzgün sizce napmalıyım

Nasıl yani ayrılığınıza kp niz mi karar veriyor? Eşiniz de buna müsaade ediyor sizde ne yapmalıyım diye soruyorsunuz siz ne yaparsınız bilemem ama ben olsam herkese haddini bildirirdim. Çocuk terbiyesine diğer aile büyüklerinin karışması nasıl bir şeydir ya.
Ayrıca eşiniz nasıl onları haklı buluyor sonuçta siz annesisiniz. Çocuğunuz için en iyisini ancak siz bilebilirsiniz. Eşiniz bunun farkında değil sanırım.

Her ne kadar kv,kp yada kendi anne babanız kısacası büyüklerin evlatlarınızı yetiştirmenize karışması hoş bir davranış değil sonra resmen çocuklar bunu koz olarak kullanıp zıvanadan çıkabiliyorlar.Ayrıca kp tam bir komedi eski kafalının teki ,düğüne 1 hafta kala bana kp bu evlilik olmaz sen beni dinlemiyorsun dedi .Bende eşime söyledim o geçinmeyecek biz geçineceğiz onu dinleme demişti.Kısacası canım burda eşinde de bitiyor herşey ödül ve ceza olmalı çocuk yetiştirirken dengeli davranılmalı ve aile büyükleride buna saygı göstermeliler.

Çocuk sizin çocuk onlara ne oluyor? Birde evliliği bitirirmiş yavaş bitirsin bu insanlardaki özgüveni anlamıyorum.

Konuşmayın eşinizle sakın yüz vermeyin, yanaşırsa da baban bitirtemeden ben bitiricem dersiniz az korksun.
Erkekler ne zaman adam olup evlenecek acaba merak ediyorum..

Kızlar merhaba benim bi oğlum var ve kaynanamlara gittim oğlumun yaptığı yanlış şeylere ceza yöntemiyle düzeltiyoruz o gün yine birşey yaptı ceza vericem diye uyarmama rağmen devam etti ve bende kalktım ceza yerine oturtmaya götürürken her zaman yaptığı gibi tamam yapmıca dedi ama ben bunu kaçış yöntemi olarak kullandığı için genede götürdüm kayınbabam sen çocuk pişman olduğu balde niye götürüyorsum diye bana bağırdı açıklama yapıyırum anlamıyo olay büyüdü ben sinir krizi geçirdim bana kayınbabam nugün evliöiğinizi bitiririm dedi (tabi eşim yok orda dışardaydı) bende eşime baban böyle böyle yaptı diye anlattım gördü zaten halimi gitti babasıgili dinledi ve onları haklı buldu bende iyi o zaman ayrılalım dedim ve şu an hiç konuşmuyoruz doğru düzgün sizce napmalıyım

höst yaaa...
ne sanıyolar kendilerini..
eşin de onları haklı bulup ii b.k yediini sanıyo..

kaç yaşında cocugunuz boyle medyatık seyler denıyorsunuz cocuk pısman olmasına ragmen evet?

Ceza yanlışşşşş.
Böyle oturma yeri bilmem ne çocuğu baskılar sadece.
Onun seviyesine inip de o hareketi neden yaptığını sen anlamadığın için o da o hareketi neden yaptığı zaman kızdığına anlam veremiyor.
Her şey konuşmak konuşmak konuşmak.
Kızıma annem bakıyor okul dışında. Kızım 5,5 yaşında.
Annem geçen söyledi biraz oyuncaklarını toplamıyor falan gibi bir kaç şey. Defalarca uyarmasına rağmen sonuç aynı. Annem dedi ki: akşam kız buna biraz.
Kızmak çözüm olsaydı şiddet gören bebelerin hepsi katil, uyuşturucu vs olmazdı.
Kızıma dedim ki: sen büyünce çocuğun oldu diyelim ve ben bakıyorum senin çocuğuna. Çocuğun beni üzdü, yordu üzülür müsün? Bak annanen 60 yaşında yaşlandı, benden daha çabuk yoruluyor. Onu yorman doğru değil. gibi gibi gibi...
örneklerle anlatmalısın, anlayacağı şekilde ve anladığından emin olana kadar..

Çocuğum 3yaşında ve cezayı ödülü anlıyor ve böyle yaptığımızda düzeliyor hepiniz aynı şeyleri demişsiniz aşağı yukarı evet kp kendini dünyanın merkezi sanıyor bende eşime sen bunu söylettirecek yüzü vermişsin dedim bitsin dedim oda babasını haklı bulunca hatta annemin evine götürdü annemlerde sizin aranız iyi öyle biley olmaz kp ne karışıyo dediler eşimin yanında sonra evine git kızım bunlar olur çocuk yüzünden dediler

Sinir krizi geçirmenize gerek yoktu bence.Söylediği söz hoş değil ama an verdiğiniz abartılı tepkiden öyle demiştir. Sinir krizi eçirdim diyorsunuz.
Ceza sürekli verilmez ki artık oyun haline gelir. Herhalde şu bir program varı ondan esinlendiniz koridorda oturtuyordu ceza olarak.
Ayrıca toplum içinde ceza vermeniz de hoş değil bence. KP kıyamamıştır torunu onun.

En korktuğum şeylerden biri de 3. şahıslardır. Dayanamıyorum müdahil olanlara. Siz çocuğu dövseniz, zarar verseniz bir insan, bir dede olarak karışsın elbette ama onun dışında yaptığıma, söylediğime, benim olan çocuğuma müdahale edilmesine asla anlayış gösteremem.
Eşinizde biraz sorun, bence eşiniz önce^'siz'olduğunuzu kabul etmeli. Çocuk eğitiyorsunuz, zevk için ceza vermiyorsunuz.
Babası eşinizi eğitmemiş ki ortaya bu tablo çıkmış.
Çok önemli çocuk eğitimi, ileride kötü bireyler olmaması için çok önemli. İnatla eğitimine devam edin..

Sinir krizi geçirmenize gerek yoktu bence.Söylediği söz hoş değil ama an verdiğiniz abartılı tepkiden öyle demiştir. Sinir krizi eçirdim diyorsunuz.
Ceza sürekli verilmez ki artık oyun haline gelir. Herhalde şu bir program varı ondan esinlendiniz koridorda oturtuyordu ceza olarak.
Ayrıca toplum içinde ceza vermeniz de hoş değil bence. KP kıyamamıştır torunu onun.
Abartılı bir tepki vermedim daha önce çocuğumu uyardım ki onlarda benim bu yömtemi mi destekliyor ama diyorum ki o cezadan kaçmak için tamam yapmıcam diyo diyorum anlamıyo üstüme yürüdü bilmem anlatabildim mi

Kp eski örf adetlere göre yetişmiş ve geri kafalı biri ise ona ne desenizde anlamaz.Yaptığının elle tutulur tarafı kp artı olayı büyütüpte boşatırım demeside cahil biri oldugunun göstergesi resmen ne diyeyim bol bol sabır diliyorum.Cahile laf anlatması zordur.

Kp eski örf adetlere göre yetişmiş ve geri kafalı biri ise ona ne desenizde anlamaz.Yaptığının elle tutulur tarafı kp artı olayı büyütüpte boşatırım demeside cahil biri oldugunun göstergesi resmen ne diyeyim bol bol sabır diliyorum.Cahile laf anlatması zordur.
Evet aynen öyleler bende doldum artık ve kendilerini haklı görmeleride her konu da yıldırıyor insanı

Evet aynen öyleler bende doldum artık ve kendilerini haklı görmeleride her konu da yıldırıyor insanı
Valla bende kp öyle olduğu için seni çok iyi anlıyorum.Geri kafalılar o yüzden hiç ben muhattap olmuyorum.Geçen sene ilk çocugum erken doğum ile kaybettim.Kp bana gitti gitti oğlan ,sapasağlam çocuk gitti senin yüzünden dedi.(Bu arada benden kaynaklı bir sebepten kaybetmedim yavrumu )O yüzden ben hiç merhaba merhaba o kadar hiç diyaloga girmem.Çünkü cahil kavga etsem kendimi hırpalsam da anlamaz .Düşün bana en kötü anımda bunu diyen insana ne anlatabilirsin ki...

Ayrıca çocuğum her ortamda usluluğuyla göze çarpar bunu da ben eğitimine bağlıyorum tabi ara sıra yaramazlıklarıda oluyor bunlarıda bi anne olarak düzeltiyorum ama asıl olay kp bu olayla bana evliliğinizi bitiririm demesi

Valla bende kp öyle olduğu için seni çok iyi anlıyorum.Geri kafalılar o yüzden hiç ben muhattap olmuyorum.Geçen sene ilk çocugum erken doğum ile kaybettim.Kp bana gitti gitti oğlan ,sapasağlam çocuk gitti senin yüzünden dedi.(Bu arada benden kaynaklı bir sebepten kaybetmedim yavrumu )O yüzden ben hiç merhaba merhaba o kadar hiç diyaloga girmem.Çünkü cahil kavga etsem kendimi hırpalsam da anlamaz .Düşün bana en kötü anımda bunu diyen insana ne anlatabilirsin ki...
Başın saolsun anlıyorum seni düşünceaizlik mi cahillik mi bende anlamadım

doğru yada yanlış herkesin çocuk yetiştirmesi farklıdır...sana ve çocuğuna karışmamaları gerekirdi evet ama bukadar laf söyleyecek sinir krizi geçirecek kadarda tartışma olmamalı..bak çocuğun unuttu bile olayı ama siz parçalandınız...

Başın saolsun anlıyorum seni düşünceaizlik mi cahillik mi bende anlamadım
Sağolasın canım ben kara cahillik diyorum.Resmen işine geldiklerini yaptığında senden iyi yok ama işleirne gelmeyince en kötüsü sen olursun.Aklıma getirdin bana Şeytan bile demişti birde :D :D: :D Gül geç sende canım eğer eşinle yavrunla mutlu isen onların dediklerine takılma derim.

Back
X